Nasi igraci sa po dva žuta kartona:josipmusa2 je napisao/la:Samo da se zahvalim šimpanzama iz saveza. Nevjerovatno koliko smo mirniji otkako Ibro nije na klupi, Kodro radi fenomenalan posao. Kaže Valmire ne radi to, onako mirno, ovaj to mirne duše prihvati i ide da gonja stopere, Igrači koncentrisani i moram pohvaliti Bobu, skinuo je 2-3 zicera jučer, imamo 2 super golmana. Ali imamo jedan problem priličan, mislim da sa jučerašnjim kartonom Seidu cijela navalna linija ima kartone
E to, treba se čistit pred Gračanicu, imamo dovoljno širok kadar da kući dobijemo Orašje i bez 3-4 glavna igrača ali moraju biti spremni za Bratstvofudbalfudbal je napisao/la:
Nasi igraci sa po dva žuta kartona:josipmusa2 je napisao/la:Samo da se zahvalim šimpanzama iz saveza. Nevjerovatno koliko smo mirniji otkako Ibro nije na klupi, Kodro radi fenomenalan posao. Kaže Valmire ne radi to, onako mirno, ovaj to mirne duše prihvati i ide da gonja stopere, Igrači koncentrisani i moram pohvaliti Bobu, skinuo je 2-3 zicera jučer, imamo 2 super golmana. Ali imamo jedan problem priličan, mislim da sa jučerašnjim kartonom Seidu cijela navalna linija ima kartone
Bobić, Dario, Mešanović, Kuduzović, Vehabović, Zeljković, Ćosić, Behram, Lucas, Cvijanović, Brandao, Fajić
Nasi igraci sa po jednim zutim kartonom:
Zvonić, Mrgan, Ovčina i Berisha
Behram i BrandaoMUSVDG je napisao/la:Djece mi najjaci smo!!
Koliko samopouzdanje imamo to je nevjerovatno. Kako leprsavo i bez pritiska igramo. Idemo Rođeni 6/6 !!
Volim VELEŽ
Seid ce da ostvari jednu od najvecih karijera od igraca koji su igrali nasu ligu od rata pa na ovamo.josipmusa2 je napisao/la:Jel ono neko reče Seid debeo
Nista manji ponos viditi Daria i Brandaa koji jedu teren i ginu za svaku loptu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Koji ponos vidjeti mostarsku djecu kad ginu za Velez
Momci voli vas pastrmka. Glavom na kopacku za petokraku. Ponosan na vas![]()
Svaki igrac koji gine za Velez je meni drag i ne izdvajam nikoga ali mostarska djeca su licno meni nesto posebnoRodjeni81 je napisao/la: Nista manji ponos viditi Daria i Brandaa koji jedu teren i ginu za svaku loptu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.