FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 26 apr 2019, 17:29

braco je napisao/la:Sloboda bez Ivetića, Barabana, Husejinovića i Alispahića protiv nas.
I opet sanse da ih uzmemo nisu velike.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 apr 2019, 17:44

Ma Tuzlaci se nafuraju protiv nas i kona, taman da izvedu omladince uvijek sa dozom zadrške očekujem utakmicu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 26 apr 2019, 18:15

0:18
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 26 apr 2019, 18:16

Zabiće him Killer, dokusurit će hin Bogi!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 26 apr 2019, 19:11

https://sportsport.ba/fudbal/fk-zeljezn ... dio/316277

Lijevo Stanić ili Bajić? Prije mislim da će Srđan, ovog Bajića na mapi nema nigdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 apr 2019, 20:17

Yebo li vam saopstenje sve ulizicko, mrs

Cevap
Kontakt:

Post Postao/la Cevap » 26 apr 2019, 20:38

Bezideja je napisao/la:Joj Boga vam manite se Hadzica, Ramica, gdje ce to igrati kod nas majka mu stara.
Spic mora biti kvaliteta Lendrica, sve ostalo mi se ne pomicemo nigdje.

Doveli ovu sohu Zajmovica, njega se otarasimo pa opet da dovodimo Ramice, Hadzice. Nemojte molim vas. Znam da ih nece dovoditi al provlaciti takve price..
Zaboli Amara k**** da li koga od navijaca interesuje hocel doc Hadžić ili Ramić on teše svoje tako je isto bilo za Ćuluma svi nezzna ovo ono a njegova izjava oslikaje "njemu daš kockastu loptu on je vrati okruglu"

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 26 apr 2019, 21:07

Cevap je napisao/la:
Bezideja je napisao/la:Joj Boga vam manite se Hadzica, Ramica, gdje ce to igrati kod nas majka mu stara.

Doveli ovu sohu Zajmovica, njega se otarasimo pa opet da dovodimo Ramice, Hadzice. Nemojte molim vas. Znam da ih nece dovoditi al provlaciti takve price..
Zaboli Amara k**** da li koga od navijaca interesuje hocel doc Hadžić ili Ramić on teše svoje tako je isto bilo za Ćuluma svi nezzna ovo ono a njegova izjava oslikaje "njemu daš kockastu loptu on je vrati okruglu"
Nije to za Šestara izjavio nego za Grtalicu :thumbup:
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 26 apr 2019, 21:27

UBIPITAR je napisao/la:
Cevap je napisao/la:

Nije to za Šestara izjavio nego za Grtalicu :thumbup:
Hadžic vam sigurno nece doci jer sa njim smo mi vec zavrsili...Halalite na upadu... :salut:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 apr 2019, 22:03

Nece nama niko iole dobar kad smo kokuzi, a i sve u k. Nije niko lud.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 26 apr 2019, 22:12

Cevap je napisao/la:

Istina. Samo sto on svakako nece dovesti ni jednog ni drugog?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 apr 2019, 22:28

LjoZee je napisao/la:Yebo li vam saopstenje sve ulizicko, mrs
Sta trebamo? Svi mi vidimo da nam jebu nane ali dao im je Ublehas Misimovic u ime Zelje guzice i sad ga moramo primati dok nam ne prebace lovu i ne ispostuju potpisano. Do tada primamo i vicemo hocemo jos.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 26 apr 2019, 22:32

LjoZee je napisao/la:Nece nama niko iole dobar kad smo kokuzi, a i sve u k. Nije niko lud.
Pusti sta se pise po forumima i divljim portalima zeljnim senzacije i klika. Razmisli malo, zar stvarno mislis da cemo u iducu sezonu uci sa slicnim igrackim kadrom i da se ne razmislja o igracima koji ce nas pojacati a ne doci da uzmu pare i budu samo broj? Nemojte nasijedati na podmetanja, sto od "dobronamjernih" komsija, sto od "dobronamjernih" navijaca koji svakodnevno rade na narusavanju atmosfere. Svjedoci ste svega sto se desavalo od samog imenovanja nove uprave, svjedoci ste sudijske pljacke, igrackog kadra i kvalitete, insajderskih informacija i Zeljovaca cijih se rijeci ni najokorjeliji pitari ne bi postidili.

U kakvom je stanju bio klub saznat cete kada se objavi sta se zateklo u klubu. Svi cemo biti obavijesteni i informisani pa donesite svoj sud o svemu, od stanja u klubu, tribine, terena, ekipe, troskova, a do tada ako zelite i mislite da treba, pomozite i stanite uz klub kao sto ste uvijek radili kada je trebalo.

Saopstenje je sasvim na mjestu, od osude neprimjerenog ponasanja do jasne izjave kako sudije kontinuirano rade protiv kluba. Na ovom polju se radi ali ne moze se preko noci izbrisati par godina loseg djelovanja u savezu i njegovim tijelima. Trenutno nemamo svoje ljude ali idu izbori i tu cemo ojacati svoju poziciju, da se klub i njegovo ulaganje moze zastititi od samovolje klubova i njihovih saucesnika u namijestanju konacnog plasmana na tabeli.

Novac jeste uvijek problem, ali strah da nece biti novca za normalno funkcionisanje kluba nije potreban. To se ne trebamo plasiti, klub ce nakon sto se ova sezona zavrsi djelima jasno naglasiti i istaci kandidaturu za najvece domete u domacim takmicenjima. Samo strpljivo i pametno do kraja prvenstva, da izborimo mjesto koje vodi u evropu a naredne sezone, idemo po titulu i pocinje izgradnja tima koji ce nadamo se vratiti nasem Zelji primat najboljeg kluba u BiH.

Brzo ce sto godina kluba, sto godina "radnicke klase", uspona i padova, decenija borbe protiv sistema i dusmana. Mozda vise nego ikad Zeljo treba pomoc svojih navijaca koje je uvijek krasila neupitna ljubav i cija odanost nije nikada bila upitna. Zaboravite podjele, zaboravite svadje, predjite preko licnih sujeta, budite konstruktivni i pozitivni. Svi kao jedan, jaci od ratova, rezima i partija. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 26 apr 2019, 22:41

Dokoljenko je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:Nece nama niko iole dobar kad smo kokuzi, a i sve u k. Nije niko lud.
Pusti sta se pise po forumima i divljim portalima zeljnim senzacije i klika. Razmisli malo, zar stvarno mislis da cemo u iducu sezonu uci sa slicnim igrackim kadrom i da se ne razmislja o igracima koji ce nas pojacati a ne doci da uzmu pare i budu samo broj? Nemojte nasijedati na podmetanja, sto od "dobronamjernih" komsija, sto od "dobronamjernih" navijaca koji svakodnevno rade na narusavanju atmosfere. Svjedoci ste svega sto se desavalo od samog imenovanja nove uprave, svjedoci ste sudijske pljacke, igrackog kadra i kvalitete, insajderskih informacija i Zeljovaca cijih se rijeci ni najokorjeliji pitari ne bi postidili.

U kakvom je stanju bio klub saznat cete kada se objavi sta se zateklo u klubu. Svi cemo biti obavijesteni i informisani pa donesite svoj sud o svemu, od stanja u klubu, tribine, terena, ekipe, troskova, a do tada ako zelite i mislite da treba, pomozite i stanite uz klub kao sto ste uvijek radili kada je trebalo.

Saopstenje je sasvim na mjestu, od osude neprimjerenog ponasanja do jasne izjave kako sudije kontinuirano rade protiv kluba. Na ovom polju se radi ali ne moze se preko noci izbrisati par godina loseg djelovanja u savezu i njegovim tijelima. Trenutno nemamo svoje ljude ali idu izbori i tu cemo ojacati svoju poziciju, da se klub i njegovo ulaganje moze zastititi od samovolje klubova i njihovih saucesnika u namijestanju konacnog plasmana na tabeli.

Novac jeste uvijek problem, ali strah da nece biti novca za normalno funkcionisanje kluba nije potreban. To se ne trebamo plasiti, klub ce nakon sto se ova sezona zavrsi djelima jasno naglasiti i istaci kandidaturu za najvece domete u domacim takmicenjima. Samo strpljivo i pametno do kraja prvenstva, da izborimo mjesto koje vodi u evropu a naredne sezone, idemo po titulu i pocinje izgradnja tima koji ce nadamo se vratiti nasem Zelji primat najboljeg kluba u BiH.

Brzo ce sto godina kluba, sto godina "radnicke klase", uspona i padova, decenija borbe protiv sistema i dusmana. Mozda vise nego ikad Zeljo treba pomoc svojih navijaca koje je uvijek krasila neupitna ljubav i cija odanost nije nikada bila upitna. Zaboravite podjele, zaboravite svadje, predjite preko licnih sujeta, budite konstruktivni i pozitivni. Svi kao jedan, jaci od ratova, rezima i partija. Mi smo Zeljini, Zeljo je nas!
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :salut: :salut: :salut:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 26 apr 2019, 22:56

Boli me djon sta i na kojem portalu pise neko. Imamo svi oci i vidimo da smo u g bilo prije i da smo i sad u g. Nista bolje nije sad nego sto je bilo sa Misimovicem. Ista patnja na terenu, isti igraci, slicne izjave predsjednika, donekle slicne izvlakuse trenera. Sve ovo sto prica Selimovic pricao je i Misimovic. Ovaj prica na njega, ovaj drugi pricao na ljude prije. Te dugovi, te bankrot, te sud, press, dokazi, pm. Je li se trebamo nekom ulizivati za yebeni krov, a da ljudi te sakate i kad neki jad napravis od sanse na utakmici? Marke nek ne uloze vise ikad, ali da imamo normalno sudjenje i pravilne odluke i za i protiv nas. Yebo li Misimovicu i Selimovicu savez sve. Oni ce osudjivati i ono malo jada navijaca sto je ostalo da gleda patnju radi yebenog krova ko da je Nou Kamp novi.

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 26 apr 2019, 23:35

LjoZee je napisao/la:Boli me djon sta i na kojem portalu pise neko. Imamo svi oci i vidimo da smo u g bilo prije i da samo i sad u g. Nista bolje nije sad nego sto je bilo sa Misimovicem. Ista patnja na terenu, isti igraci, slicne izjave predsjednika, donekle slicne izvlakuse trenera. Sve ovo sto prica Selimovic pricao je i Misimovic. Ovaj prica na njega, ovaj drugi pricao na ljude prije. Te dugovi, te bankrot, te sud, press, dokazi, pm. Je li se trebamo nekom ulizivati za yebeni krov, a da ljudi te sakate i kad neki jad napravis od sanse na utakmici? Marke nek ne uloze vise ikad, ali da imamo normalno sudjenje i pravilne odluke i za i protiv nas. Yebo li Misimovicu i Selimovicu savez sve. Oni ce osudjivati i ono malo jada navijaca sto je ostalo da gleda patnju radi yebenog krova ko da je Nou Kamp novi.
Ne znam vjerujes li, ali ja bi sad potpisao sve sto si rekao. Od rijeci do rijeci. Samo ne smijemo zaboraviti par stvari koje su cinjenice i imas jasne dokaze da je tako, bez da ti iko pametuje sta bi trebao ili ne bi trebao raditi.

Koja je korist klubu ako sada zarati sa savezom? Hibrid tek treba da se plati, cifra vise stotina hiljada. Krov, potpisan ugovor, vrijednost radova preko milion maraka. Ne tako davno kada smo se bunili, nacrtali nam kontra kosu liniju i smijali se nasoj nemoci. Ne zaboravi to i ovo su cinjenice. Nismo trenutno u mogucnosti da ratujemo, nemamo infrastrukturu u tijelima saveza, nemamo previse prijatelja, rade nam o glavi na sve strane a mi nikada podjeljeniji. Da ne kazem kako smo slabi a razloga zbog cega je tako ima puno, i previse. Mozemo mi, ali sta dobijamo?

Ako vec hocemo da posaljemo poruku ljudima u klubu, savezu, igracima, daj da se organizujemo pa na iducu utakmicu na tribinama nas petnaest hiljada navijaca. Zar to ne bi bio najbolji moguci nacin da se stane iza klubu i stavi do znanja svima da Zeljo nije nicija igracka i da ne postoji radi upravljackih struktura i mesetara u savezu, vec zbog navijaca, najbrojnije i najodanije navijacke skupine u drzavi? Znas kakva je moc kada u ligi ciji je prosjek hiljadu gledalaca a mozda buduceg prvaka gleda petsto ljudi, jedan klub skupi penaest puta vise navijaca na tribinama? Sve muhe, jednim udarcem. Ako iko to moze, Manijaci mogu, pa bujrum ko misli da se moze zayebavati i stetiti klubu. Samo moramo razmisliti sta je dobro i korisno, uraditi sve sto mozemo da pomognemo klubu, zargonski stati na loptu i napraviti pravu stvar. Nista vise. Trenutno je tako. Kako ce se ko ponasati ne znam, svako od nas ima pravo izbora i volju da radi sto misli da je ispravno, pametno i korisno. Sto ljudi, sto cudi, ali samo jedan Zeljo.

Bice to dobro, predevero je Zeljo sto belaja, od besparica do ispadanja iz lige, od pokusaja gasenja do udaraca ispod pojasa, pa opet svijetla obraza mozemo svima u facu reci, mi smo Zeljo, najveci, najtrofejniji, najbolji!
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 26 apr 2019, 23:46

LjoZee je napisao/la:Yebo li vam saopstenje sve ulizicko, mrs
Bas tako. Fuj. Jbt ba Pilav i slicni. Nemamo damu i cao. I onda se cudimo kad nas zguze.. i iducih 100 godina cemo da je to miske kriv, ili zujo ili ne znam ko vise... dajte rezultate koga briga za misketa i te ratove licne.

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 26 apr 2019, 23:56

Treba svima da bude jasno da mi tri godine nismo imali u upravi ljude koji su u sportu. To su bili ljudi koji nemaju veze s sportom. Cisto zaljubljenici u plavu boju i ljudi koji su imali namjeru da rade jer klub vole i nista drugo. Sta ocekivati kad imas takve ljude koji nisu u sportu, koji nisu u sportskim strukturama saveza, niti imaju bilo kakav uticaj u sportu. Nekome su oni bitni i veliki, a ljudima u sportu oni su bezveznjakovici i pametnjakovici.

Svima njima bi trebalo da bude cast sto su ikad bili u klubu, a pogotovo sto su se pitali za jedan takav sportski kolektiv kakav je FK. Željeznicar.

Zavrsiti pricu vise o njima. Imalu su tri godine da pokazu sta znaju i umiju, pokazali su da oko sporta nemaju pojma sto je ocekivano bilo. Hvala na svemu i dovidjenja.

Idemo dalje...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 27 apr 2019, 00:07

Ko god je dozvolio da neko gazi, ali bas gazi po imenu “Zeljeznicara” zarad neceg na stadionu ne moze biti neko ko voli Zelju. Pomognu ti oko hibrida i onda te sprdaju na sve moguce nacine od sudija, kazni i sta sve ne. Yebu nas tri godine pred kraj, ovaj put citavu sezonu i kao osudjivanje. Ne mogu jednostavno da prihvatim da neko dozvoljava ovako “mucenje” Zelje zarad neke infrastrukture. Ljudi dragi, oni nas na rodjenom stadionu ponizavaju i yebu ovo malo zivaca sto nam je ostalo. Ovako je i prije bilo fazon sutite, ne prozivajte. Sve isto, sve.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 27 apr 2019, 00:32

Vi ponekad se ponasate kao da imate 11 godina. Nismo u situaciji da seremo i da bilo s kim a pogotovo ovim hijenama ulazimo u neke sukobe. Neko kome je kobajagi Zeljo sve u zivotu doveo nas je u takvu situaciju. U zivotu ima perioda kada moras guze davati i govoriti hocemo jos. Mi smo, Zeljo je, sad u takvoj situaciji. Da je danas dobiti, izboriti Evropu, otvoriti dobro novu sezonu i onda ce se vidjeti hoce li se **** na nama ostriti. Do tad da ova **** isplate lovu i ispostuju dogovoreno.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Cwirek, Hrasno15 i 38 gostiju.