znas ti da Zvezda igra s djecom i da je vjerovatno najslabiji tim u NLB trenutnoAdmir_Sa je napisao/la:Alahami mog ako je zadar kad je najajci bio ikad dobio zvijezdu u gostima ebo me jez usta
sta ja fulam u pm![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
znas ti da Zvezda igra s djecom i da je vjerovatno najslabiji tim u NLB trenutnoAdmir_Sa je napisao/la:Alahami mog ako je zadar kad je najajci bio ikad dobio zvijezdu u gostima ebo me jez usta
sta ja fulam u pm![]()
![]()
![]()
![]()
pa neko je napisao da je i zadar u jos vecoj banani??Mačor je napisao/la:znas ti da Zvezda igra s djecom i da je vjerovatno najslabiji tim u NLB trenutnoAdmir_Sa je napisao/la:Alahami mog ako je zadar kad je najajci bio ikad dobio zvijezdu u gostima ebo me jez usta
sta ja fulam u pm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
5.Zadar 2 / 3Admir_Sa je napisao/la:pa neko je napisao da je i zadar u jos vecoj banani??Mačor je napisao/la:znas ti da Zvezda igra s djecom i da je vjerovatno najslabiji tim u NLB trenutnoAdmir_Sa je napisao/la:Alahami mog ako je zadar kad je najajci bio ikad dobio zvijezdu u gostima ebo me jez usta
sta ja fulam u pm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Faraon iz Visokog je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Sedmicni
Newcastle-Arsenal(gdg)-1-1.2![]()
Lyon-PSG(gdg)-1-1.4![]()
Bari-Torino(gdg)-1-1.5![]()
Franfurkt-Padebron-1-1.9![]()
Sedan-Vannes-1-1.6![]()
Wolwes-Man-City-2-1.6
Nac Breda-DEG-1-1.6
Hearts-Klimarnock-1-1.7
Roda-Wilhem-1-1.25
Az-Feynord-1-1.55
Mainz-Dortmund-1-2.82
Atl.Madrid.Almeria-1-1.5
Montpelier-PSG-1-2.45
700 KM dobitak
Ma ovo da isprobam,hocul moci pogodit,jer kvota je prevelika,a ako stignes mozda i uplatis. Znal ko kako zavrsi Jagielonia,rekao sam covjeku da dolazi X/1,a i ja sam je uplatio,padnem na Laval 1harry_90 je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Da li ću stići uplatiti, možda još nije zatvorila.harry_90 je napisao/la:01:00 Brasiliense-Icasa-CE 2/1![]()
Obje poljske utakmice juce 1:0, na obje pao gol u 90. minutu.PuppeTzz. je napisao/la:Ma ovo da isprobam,hocul moci pogodit,jer kvota je prevelika,a ako stignes mozda i uplatis. Znal ko kako zavrsi Jagielonia,rekao sam covjeku da dolazi X/1,a i ja sam je uplatio,padnem na Laval 1harry_90 je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:
Da li ću stići uplatiti, možda još nije zatvorila.![]()
![]()
Da ti kazem da si pogodio iz X/1 Jagieloniu !
Samo Valenciu ću da opalim keca, ostalo je meni šuhveli. Teške si odabrao.Flash_28 je napisao/la:NA OVE PAROVE TREBA IGRATI VECU SUMU. ZNACI OD 50 MARAKA.![]()
seksling *1
Indsats i alt kr 500,00
Samlet mulig udbetaling kr kr 6549,75
Werder Bremen - Nurnberg 1 (1,50)
Basel - Bellinzona 1 (1,25)
Lyon - Sochaux 1 (1,50)
Valencia - Real Zaragoza 1 (1,42)
FC København - Lyngby (0-1) 1 (1,60)
VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart 1 (2,05)
Indsats: 500,00
Total odds: 13,10
Mulig udbetaling: kr 6549,75
Indsats i alt kr500,00
Samlet mulig udbetalingkr 6549,75 = 878,33 eu
![]()
![]()
Sretno vecim ulagacima![]()
OTNYS_YNWA je napisao/la:Samo Valenciu ću da opalim keca, ostalo je meni šuhveli. Teške si odabrao.Flash_28 je napisao/la:NA OVE PAROVE TREBA IGRATI VECU SUMU. ZNACI OD 50 MARAKA.![]()
seksling *1
Indsats i alt kr 500,00
Samlet mulig udbetaling kr kr 6549,75
Werder Bremen - Nurnberg 1 (1,50)
Basel - Bellinzona 1 (1,25)
Lyon - Sochaux 1 (1,50)
Valencia - Real Zaragoza 1 (1,42)
FC København - Lyngby (0-1) 1 (1,60)
VfL Wolfsburg - VfB Stuttgart 1 (2,05)
Indsats: 500,00
Total odds: 13,10
Mulig udbetaling: kr 6549,75
Indsats i alt kr500,00
Samlet mulig udbetalingkr 6549,75 = 878,33 eu
![]()
![]()
Sretno vecim ulagacima![]()
trulex je napisao/la:IMAL KO KAKAV DOBAR PRIJEDLOG ZA DANAS KVOTA OKO 80 NEZ ZIV STA CU IGRAT![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.