FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pa jel frajer hoce da ulozi il nece, nisam napisao nestoo sto nije u nasem dometu ne kontam sta je smjesno. Haj da sm ja napisao insigne diego perotti il mario vrancic
Ulozit ce, polako da uzmemo trofej sad. Plan je i stadion Otoka ili Kosevo. Sa obzirom da Ajnadjic nece da cuje za prodaju, ostaje Otoka. Nesto ce se pokrenuti iduce godine. Sabur, mali smo mi jos za euro takmicenja, neka ozbiljnija. Ni repka ne moze da mrdne, a ne mi. Savez pogide za njom, a nas u kanal gura. Polako, prvo da zavladamo nasom ligom.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
- Kontakt:
Bas tako moj pasa. Ovaj j3beni savez haj sto nece da pogura nego jos nogu podmecu na svakom cosku. To i ja kazem da je ligom zavladat lakse je i u europi, a realno liga nikad losija ko i sekunde valja nece ovdje, a ne u neke krupe,radnike, zelje, siroke, cirkus ba sve.
Kao sto gore neko navede da je drzava teska sirotinja da u 21 vjeku nema tariguza u wc da pola solje govana, pa skretnica do juce bojlera nije imala grijali vodu u ves loncu itd.
Zato sam rekao nemamo toliko love da mi mozemo platit kvalitet igraca plus ekstra pare jer nemas minimalne uslove na 75% stadiona. Svi znamo da se jajalo krstio i dobio slom zivaca kad je vidio mem polupane plocice i cucavac koji je 80 istrugo od hrde. Covjek pobjego u italiju prvim avionom.
Benko **** das pola miliona maraka godisnje i covjek ce igrat **** ga boli sa pola snage karo ligu, i njemu nije smetalo.
Zato i kazem ako nemamo 500 k km da dajemo po glavi igracu onda mozemo potrosit 500k km godisnje na dovodenje najbolji pionira kadeta i juniora sa bh prostora. Kad sve uzmes sto valja normalno da ces karat ligu jer si uzo najbolje od svakog imas najveci kvalitet u drzavi i to bi sigurno donijelo kvalitet za iskorak u evropi plus bi se i finaciski vrlo brzo isplatilo jer bi imali sta prodat.
Sto se tice pidre nihada kove sabana, ja sam i rekao zanjih da su oni uspjeli i prave su igracine vec sad al isto tako njihova generacija je bila ubjedljivo prva i osvoili su kup kao juniori.
Dok ova sad generacija je 4 na tabeli zrinjski im bjezi milion bodova i ubjeden sam da nijedan igrac nece bit ni na nivou sabana a kamoli nihada ili pidre, jer vec to sad ima taj bjedni luzerski mentalitet.
PONOVI KAZEM AKADEMIJA PIONIRI KADETI I JUNIORI MORAJU ZNACI MORAJU BIT TOLIKO DOMINANTNI DA daju preko 100 golova a da neprime vise od 4. DA RECIMO skretnicar ili svinjski kad trebaju da igraju snama daju djeci kokain speed il nesto tako sto daje snagu brzinu energiju da im nebi dali 14 golova. ZA TO FK SARAJEVO IMA PARE IMA USLOVE. Samo trebaju ljudi koji znaju radit sa tim mladim kategorijama. DRUGE OPCIJE MI NEMAMO JER NEMAMO 500 k km da platimo po igracu a to ti treba za grupu le.
Danchi sve u dure.
Sabrina 500 k km godisnje u kupovini omladine, i nove trenere dovedi od pjetlica do juniora a ako husref ne isvoi titulu i u seniore. TO JE JEDNI SPAS I RADI TOGA JE BRKICA I KUPIO KLUB I NAPRAVIO KAMP
Zato sam rekao nemamo toliko love da mi mozemo platit kvalitet igraca plus ekstra pare jer nemas minimalne uslove na 75% stadiona. Svi znamo da se jajalo krstio i dobio slom zivaca kad je vidio mem polupane plocice i cucavac koji je 80 istrugo od hrde. Covjek pobjego u italiju prvim avionom.
Benko **** das pola miliona maraka godisnje i covjek ce igrat **** ga boli sa pola snage karo ligu, i njemu nije smetalo.
Zato i kazem ako nemamo 500 k km da dajemo po glavi igracu onda mozemo potrosit 500k km godisnje na dovodenje najbolji pionira kadeta i juniora sa bh prostora. Kad sve uzmes sto valja normalno da ces karat ligu jer si uzo najbolje od svakog imas najveci kvalitet u drzavi i to bi sigurno donijelo kvalitet za iskorak u evropi plus bi se i finaciski vrlo brzo isplatilo jer bi imali sta prodat.
Sto se tice pidre nihada kove sabana, ja sam i rekao zanjih da su oni uspjeli i prave su igracine vec sad al isto tako njihova generacija je bila ubjedljivo prva i osvoili su kup kao juniori.
Dok ova sad generacija je 4 na tabeli zrinjski im bjezi milion bodova i ubjeden sam da nijedan igrac nece bit ni na nivou sabana a kamoli nihada ili pidre, jer vec to sad ima taj bjedni luzerski mentalitet.
PONOVI KAZEM AKADEMIJA PIONIRI KADETI I JUNIORI MORAJU ZNACI MORAJU BIT TOLIKO DOMINANTNI DA daju preko 100 golova a da neprime vise od 4. DA RECIMO skretnicar ili svinjski kad trebaju da igraju snama daju djeci kokain speed il nesto tako sto daje snagu brzinu energiju da im nebi dali 14 golova. ZA TO FK SARAJEVO IMA PARE IMA USLOVE. Samo trebaju ljudi koji znaju radit sa tim mladim kategorijama. DRUGE OPCIJE MI NEMAMO JER NEMAMO 500 k km da platimo po igracu a to ti treba za grupu le.
Danchi sve u dure.
Sabrina 500 k km godisnje u kupovini omladine, i nove trenere dovedi od pjetlica do juniora a ako husref ne isvoi titulu i u seniore. TO JE JEDNI SPAS I RADI TOGA JE BRKICA I KUPIO KLUB I NAPRAVIO KAMP
- ElCartel11
- Kontakt:
Ako ostane razlika posle ovog kola i dalje 4 boda mi smo 99% prvaci, premiranje Mladosti pod moranje 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Oči mi krvareLaznjak je napisao/la:Moja zelja za iducu sezonu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa stavi ti svoj prijedlog morteme 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja sam jednostavan čovjek mada bi volio da malo izađemo iz onog default stila.
Šta ja znam, meni se onaj dres od PSG-a uvijek sviđao, onaj dizajn iz 2018. godine.
Nikad nije prije viđeno a po meni jako lijepo, ne znam šta vi mislite o tom dizajnu.
Lažnjak zna da je moj brat.
Šta ja znam, meni se onaj dres od PSG-a uvijek sviđao, onaj dizajn iz 2018. godine.
Nikad nije prije viđeno a po meni jako lijepo, ne znam šta vi mislite o tom dizajnu.

Ne znaci da ako nisu prvaci da nema talenata i dobrih igraca.Pitar6785 je napisao/la:Kao sto gore neko navede da je drzava teska sirotinja da u 21 vjeku nema tariguza u wc da pola solje govana, pa skretnica do juce bojlera nije imala grijali vodu u ves loncu itd.
Danchi sve u dure.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ako Radovac ode u Želju, bilo bi lijepo da postane novi Pelak. Nek Miloš odigra ulogu Trivunovića. 
Gov.netu je 25000 pitara skandiralo "On voli Saraj'vo, pravi je hordaš", a on bi prešao malenim. Fuj.

Gov.netu je 25000 pitara skandiralo "On voli Saraj'vo, pravi je hordaš", a on bi prešao malenim. Fuj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Koji je to? One cize po sredini? Pa imali smo to jbtMortemHz je napisao/la:Ja sam jednostavan čovjek mada bi volio da malo izađemo iz onog default stila.
Il mislis onu17/18 sa crvenim ramenima I rukavima??
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 26 apr 2019, 09:28, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sto nema vise onog klipa na youtube kontra Zrinjskog ono hordanje,argentina folovi golovi,prvi put truba??
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Samo bordo kockice i imamo zagarantovana 3 boda sa fudbalskih livada u Gabeli, zapadnom dijelu Mostara, Lištice i slično.

Ahahahahahahhaha
Krst onaj spucat
Da nas protjeraju iz antalije s priprema
Krst onaj spucat

Da nas protjeraju iz antalije s priprema

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ja, kod njih je po sredini ono crvenkastoDenchi je napisao/la:Koji je to? One cize po sredini? Pa imali smo to jbtMortemHz je napisao/la:Ja sam jednostavan čovjek mada bi volio da malo izađemo iz onog default stila.
Il mislis onu17/18 sa crvenim ramenima I rukavima??
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Neka neka. Više ce nam valjat kod zeljaneskoroalen je napisao/la:Ako Radovac ode u Želju, bilo bi lijepo da postane novi Pelak. Nek Miloš odigra ulogu Trivunovića.

ZZ
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ne bi imao ništa protiv da Samke pređe kod komšinica, značilo bi to da nam ni sljedeće sezone neće bit konkurenti za trofeje 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne bih ja bio bas tako siguran...Radovac je fantastican igrac ...Njemu treba motiv ,a takvi igraci su najopasniji,jer mogu eksplodirati...BordoSarajevo je napisao/la:Ne bi imao ništa protiv da Samke pređe kod komšinica, značilo bi to da nam ni sljedeće sezone neće bit konkurenti za trofeje

Samo da sutra uzmemo, a svinjski kiksa i slavlje moze da pocne.
Nedo Bog obrnutog scenarija. Moje srce ne bi izdrzalo.
Nedo Bog obrnutog scenarija. Moje srce ne bi izdrzalo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- AngelDiMaria
- Kontakt:
U zrinji nosioc rustem, kod ovih radovac... Nekannjih iza ledja nasem crepulji i stanoju. Da produze po 5 godina
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Ferrante071, Google Adsense [Bot], Jet2Holiday, johntravolta123, MrPink, riki46, Toxin i 55 gostiju.