vijetnamac čkapi nema 100 milkiVanja8 je napisao/la:Malo mi je @Džemo bio preskroman,zaboravio je Pjanketa...Denchi je napisao/la: jel i ti Vanja voliš kad smo skromni
to mi je nadraže nešto![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
vijetnamac čkapi nema 100 milkiVanja8 je napisao/la:Malo mi je @Džemo bio preskroman,zaboravio je Pjanketa...Denchi je napisao/la: jel i ti Vanja voliš kad smo skromni
![]()
Jos ,mi mu govorimo da uzme Sterlinga umjesto Hebiba,kaže JOK,ali bas bi tada bar godinu dominirali naslom ligom...Denchi je napisao/la:vijetnamac čkapi nema 100 milkiVanja8 je napisao/la:Malo mi je @Džemo bio preskroman,zaboravio je Pjanketa...Denchi je napisao/la: jel i ti Vanja voliš kad smo skromni
![]()
![]()
nemojte nas bezze ložit ja očekujem da se pojavi poslije duple na presici: "dugo smo ga tražili ali evo ovo je naš novi igrač Alen Hebibović izgubljeni brat blizanac Anela Hebibovića"Beton je napisao/la:Husref ce otici zbog milion stvari, a i za kluba je najbolje da ide.
Denchi je napisao/la:vijetnamac čkapi nema 100 milkiVanja8 je napisao/la:Malo mi je @Džemo bio preskroman,zaboravio je Pjanketa...Denchi je napisao/la: jel i ti Vanja voliš kad smo skromni
![]()
![]()
Denchi je napisao/la:nemojte nas bezze ložit ja očekujem da se pojavi poslije duple na presici: "dugo smo ga tražili ali evo ovo je naš novi igrač Alen Hebibović izgubljeni brat blizanac Anela Hebibovića"Beton je napisao/la:Husref ce otici zbog milion stvari, a i za kluba je najbolje da ide.
Ima i brata Amela.Denchi je napisao/la:nemojte nas bezze ložit ja očekujem da se pojavi poslije duple na presici: "dugo smo ga tražili ali evo ovo je naš novi igrač Alen Hebibović izgubljeni brat blizanac Anela Hebibovića"Beton je napisao/la:Husref ce otici zbog milion stvari, a i za kluba je najbolje da ide.
Hilmo na aparatimaFarah0709 je napisao/la:Samir Radovac od slijedece sezone na Grbavici....
Nije nemoguce, Amaw ga cijeni.Farah0709 je napisao/la:Samir Radovac od slijedece sezone na Grbavici....
Na sta su oni spali jbt, dovode igraca koji ih je popiso na derbiju, ali samo jos jedan u nizu u nasoj filijali preko miljackeFarah0709 je napisao/la:Samir Radovac od slijedece sezone na Grbavici....
Kako si to slikovito opisaovest je napisao/la:Dzabe pare klubu kad je drzava bijedna. Evo zamislite nekoga dovedes cuvenog npr. Mario Gomez ili Ardu Turana da autobusom krenu za trebinje preko cemerna i tjentista, dodjes tamo da povratis od muke sretan sto si ziv ostao wc zasran vode nema. U tunelu za igrace te uhvate ljudusine poput sinise muline ili rahmetli varupa, biraj koju cu ti nogu iscupat, tereni losi lopte mozes igrat na grbavici zenici i sirokom uskoro i kosevu. Ma nudi ti njemu sta hos nece ovdje trava rast jos zadugo.
11 Benkara ili Jajala za pocetak i puna saka brade.vest je napisao/la:Dzabe pare klubu kad je drzava bijedna. Evo zamislite nekoga dovedes cuvenog npr. Mario Gomez ili Ardu Turana da autobusom krenu za trebinje preko cemerna i tjentista, dodjes tamo da povratis od muke sretan sto si ziv ostao wc zasran vode nema. U tunelu za igrace te uhvate ljudusine poput sinise muline ili rahmetli varupa, biraj koju cu ti nogu iscupat, tereni losi lopte mozes igrat na grbavici zenici i sirokom uskoro i kosevu. Ma nudi ti njemu sta hos nece ovdje trava rast jos zadugo.
Cekamo dok se plasiraju u ligu prvaka, a blizu suHistoricar je napisao/la:Čudo niko nije napisao da je Atalanta u finalu kupa Italije![]()
ko templari bi nam igraci u ovom izgledaliLaznjak je napisao/la:Moja zelja za iducu sezonu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 64 gosta.