ABA Liga 2018/19

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Šampion ABA Lige za sezonu 2018/19?

Budućnost
22
31%
Crvena Zvezda
25
35%
Cedevita
6
8%
Partizan
12
17%
Olimpija
4
6%
Mornar
0
Nema glasova.
Ostali
3
4%

Ukupno glasova: 72

filip13

Re: ABA Liga 2018/19

Post Postao/la filip13 » 24 apr 2019, 15:44

Prvi čovjek Zvezde o kaosu u Pioniru: Mene su čekali s odvijačima ispred tunela

NEBOJŠA Čović jučer je rekao da je bio zadovoljan atmosferom u Pioniru na majstorici finala ABA lige. Istaknuo je da se Zvezda nije bavila navijačima, već je radila sve da spriječi navijačke ispade.

Danas je gostovao u jutarnjem programu Happy televizije te je žestoko udario po čelnicima Budućnosti i predsjedniku Draganu Bokanu. Naglasio je da je sve što se dogodilo u Beogradu u 5. utakmici bilo inscenirano i da je Budućnost željela da se meč ne odigra istog dana.

"I ono što smo najavili, to se i odigralo. Imao sam informacije o tome, a naši mediji su se pojavljivali kao RTS, nisu htjeli objaviti imena bandita i huligana, znamenita imena, to je dinastički postavljeno dolje. Građani Crne Gore trebali bi se zabrinuti za budućnost", rekao je Čović pa dodao:

"Ako sin ministra policije ulijeće na teren, pljuje ponaosob svakog igrača i govori im svašta, oni imaju mogućnost za više psovki, imaju dva slova više. Identificirali smo 36 osoba i objavit ćemo ih s kompletnim slikama i biografijama, sve su to 'znamenita' lica, neki Kovačević, mali Amar je zaposlen u Vojnoj obavještajnoj agenciji. Naš trener nije mogao ući na teren, napadnut je i isječen direktor aerodroma kod nas od strane predsjednika ŽKK Budućnost. Sve to su gledali iz lože čelnici ABA lige, to je trajalo cijelu utakmicu."

Čović je opisao i da je za njega bila pripremljena posebna "dobrodošlica" s odvijačima.

"Mene su posebno čekali sa šarafima i odvijačima. Plan je bio da se gužva napravi odmah ispred tunela. Nikome od nas nije palo na pamet napuštanje terena iako je plan bio da ne igramo i da se serija završi. Oni su se svi dodvoravali predsjedniku Crne Gore koji je bio u loži. Ne bih to generalizirao, ali zabrinut sam kako žive Srbi u Crnoj Gori.

Uhvaćena su dva navijača Zvezde, obojica su doktori, prebili su ih, izvukli su ih s navijačke tribine, a nakon toga ide tortura od strane policije, opet 'uglednih sinova'. Taj neki Marko Lekić ubada čovjeka u trbuh ničim izazvan dok ga drugi drži. On je ugledni sin Lekića koji bi trebao biti šef za borbu protiv organiziranog kriminala. Organiziran je državni linč na košarkaše Zvezde."

Nakon toga je optužio Jasmina Repešu da je bio inicijator svega, i to u organizaciji predsjednika Budućnosti Dragana Bokana.

"Inicijator svega toga bio je Jasmin Repeša, tadašnji trener Budućnosti. On je drugu utakmicu u Beogradu izgubio s 38 razlike. On čak nije htio ni izaći na konferenciju za novinare, već je napao naše novinare, vrijeđao ih je i otišao u trenersku svlačionicu. Nakon toga u tu svlačionicu ulazi ugledni građanin Dragan Bokan koji ga uvjerava da treba otići na konferenciju i dati izjavu. Oni su već poslali pomoćnog trenera na konferenciju i diktirali mu što treba reći, da je to linč, da Repeša to nikada nije doživio. Zna se kakvi su navijači kod nas", rekao je Čović.

eto,srbi ugroženi i u crnoj gori,da neće srbija vojskom krenuti i u tu državu kao što je na BiH I Hrvatsku

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 apr 2019, 19:28

bgm više će se srbi mrziti sa crnogorcima nego sa bilo kojim drugim "susjedom" :lol:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2019, 19:38

Pazi ovog kriminalca Čovića, kao imaju snimke huligana iz Podgorice a huligani u Pioniru nisu postojali, onaj ćelavi tenkre što puca na koš i prijeti igračima Budućnosti je vjerovatno iz Podgorice došao u Pionir da pravi nerede,.

Ideologija nakaradna i to ti je, kad od četnika prave antifašiste, od zločinaca heroje pa mogu i od huligana finu djecu da naprave.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 apr 2019, 19:58

Kmeee :ljepota:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2019, 20:12

Kriminalci, fašizam i huliganstvo, prava dika od kluba.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 apr 2019, 20:18

Diši jadan ne bio, diši :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2019, 20:32

Ništa slagao nisam, režimski klub, kriminalci u upravi, na tribinama huligani koji redovno pokazuju svoje fašističke manire pozivanjem na ubijanje drugih naroda i slavljenjem njihovih kasapa,.

Naravno, tebi je mnogo lakše napisati diši ili kmee nego istini pogledat u oči pa ti i ostaje samo da srbuješ iz srca Bosne.

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 apr 2019, 20:35

alan_kardec je napisao/la:Kmeee :ljepota:

je li i po tebi atmosfera u pioniru bila ok,kako izjavi čović,i je li se slažeš sa njegovom izjavom,nebuloznom,da je zvezda radila sve da sprijeci navijacke ispade,jer ih je bilo,zar ne?

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 24 apr 2019, 20:46

al meni je ovo fakat smiješno, prošle sezone zvezdaši plakali pola godine zbog titule, neregularna liga, krađa bla bla bla, a sada kao sve regularno, sve bilo okej :urnebes:

kako ovog svog jarana ložim kako je krenula finalna serija, momak uporan i dalje prošle godine je bilo neregularno ove sezone sve bajno, sjajno. Još kaže nije bilo ništa strašno na svakoj utakmici serije koja se u Pioniru igrala :rol: :rol:

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 24 apr 2019, 20:49

Pa sta ce jadni Dule ih silovo na 101 nacin deceniju i po, takve rane i kompleksi nikad ne prolaze.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 apr 2019, 20:57

Epidaurus je napisao/la:Pa sta ce jadni Dule ih silovo na 101 nacin deceniju i po, takve rane i kompleksi nikad ne prolaze.
Samo ne znam ko je tebe i ovu brigadu kmecavaca s foruma silovao, pa da pisete 10 dana o Zvezdi i Čoviću... :crazy: :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 apr 2019, 20:58

FoSte95 je napisao/la:al meni je ovo fakat smiješno, prošle sezone zvezdaši plakali pola godine zbog titule, neregularna liga, krađa bla bla bla, a sada kao sve regularno, sve bilo okej :urnebes:

kako ovog svog jarana ložim kako je krenula finalna serija, momak uporan i dalje prošle godine je bilo neregularno ove sezone sve bajno, sjajno. Još kaže nije bilo ništa strašno na svakoj utakmici serije koja se u Pioniru igrala :rol: :rol:

šta kaže jaran na one huligane sto su igrali basketa prilikom izlaska crnogoraca na teren i prijetili im,duhovi?

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 24 apr 2019, 21:02

marconato je napisao/la:
Samo ne znam ko je tebe i ovu brigadu kmecavaca s foruma silovao, pa da pisete 10 dana o Zvezdi i Čoviću... :crazy: :roll:
Ko je tebe silovao u zdrav razum pa su ti koljači heroji, čko jedna licemjerna, ovdje ste došli da se qrčite ovom nakaradnom ideologijom kluba za kojeg navijate.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 24 apr 2019, 21:06

marconato je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Pa sta ce jadni Dule ih silovo na 101 nacin deceniju i po, takve rane i kompleksi nikad ne prolaze.
Meni samo smeta klub na cijem je celu najveci grobar regionalne kosarke i najveci smrad medju funkcionerima svih sportskih klubova u regiji. Za ostale ne bih znao.

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 apr 2019, 21:07

marconato je napisao/la:

čovjek,čović,nebuloze izjavljuje,zasto to ne spomenuti,niko,bar ne ja,ne kaze da zvezda nije bolja ,bolja je,ali nije valjda tesko priznati da čović priča najblaže rečeno gluposti,vrijeđa svakog onog ko je vidio neke scene pred zadnju utakmicu pricom da je zadovoljan atmosferom i da je zvezda cinila sve da sprijeci navijacke ispade,kako je to cinila,tako da je osiguranje,policija dopustila huliganima da najnormalnije udju u teren,igraju basketa,prijete gostujucim kosarkasima,time ne opravdavam slicnu atmosferu u podgorici

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 apr 2019, 21:23

filip13 je napisao/la:

je li i po tebi atmosfera u pioniru bila ok,kako izjavi čović,i je li se slažeš sa njegovom izjavom,nebuloznom,da je zvezda radila sve da sprijeci navijacke ispade,jer ih je bilo,zar ne?
Incidenti su se desili, ogromni organizacioni propusti su se desili, klub je odgovoran klub treba da bude kažnjen i klub će vjerujem biti kažnjen, kao što će biti i Budućnost, nadam se. Dal je klub uradio sve što je bilo u njegovoj moći, to nzm, al propusti su evidentni, postoje snimci...
E sad, proglašavati čitavo finale neregularnim zbog ovih propusta, zbog cigle u glavu košarkašu Budućnosti, zbog povreda koje su dobili Gordić, Kol...zbog napada Kola na kamermana ispod koša... a svjesno zaboraviti šta se i ove godine a i prošle godine u finalu dešavalo u Pg... to je već drugi par čarapa.
Zvezda ih je dobila i u Laktašima, i u Podgorici, na njima popravljala koš razliku bukvalno, Zvezda je daleko bolja TIMSKI i tu je kraj priče.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 apr 2019, 21:27

Epidaurus je napisao/la:
marconato je napisao/la:
Meni samo smeta klub na cijem je celu najveci grobar regionalne kosarke i najveci smrad medju funkcionerima svih sportskih klubova u regiji. Za ostale ne bih znao.
Zasto mu onda pridajes toliko znacaja? Ja kada nekog ne mirisem, mogu jednom da konstatujem neku trivijalnost, ali 24/7 pisati i razmisljati o nekom ili necem je vec ozbiljna psihoza...
filip13 je napisao/la: čovjek,čović,nebuloze izjavljuje,zasto to ne spomenuti,niko,bar ne ja,ne kaze da zvezda nije bolja ,bolja je,ali nije valjda tesko priznati da čović priča najblaže rečeno gluposti,vrijeđa svakog onog ko je vidio neke scene pred zadnju utakmicu pricom da je zadovoljan atmosferom i da je zvezda cinila sve da sprijeci navijacke ispade,kako je to cinila,tako da je osiguranje,policija dopustila huliganima da najnormalnije udju u teren,igraju basketa,prijete gostujucim kosarkasima,time ne opravdavam slicnu atmosferu u podgorici
A ti si ocekivao da ce izjaviti tipa: "Usrali smo im se u zivot, yebali nanu naninu i vratili za "gostoprimstvo" iz Morace i stavili do znanja da se vise nikad ne qrce i ne indijanisu..." ?! :facepalm:

Breckate se na Čovićeve izjave vise nego grobari svojevremeno leptejebo, a luk nit' jeli nit' mirisali... :facepalm: :roll:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 apr 2019, 21:45

alan_kardec je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Incidenti su se desili, ogromni organizacioni propusti su se desili, klub je odgovoran klub treba da bude kažnjen i klub će vjerujem biti kažnjen, kao što će biti i Budućnost, nadam se. Dal je klub uradio sve što je bilo u njegovoj moći, to nzm, al propusti su evidentni, postoje snimci...
E sad, proglašavati čitavo finale neregularnim zbog ovih propusta, zbog cigle u glavu košarkašu Budućnosti, zbog povreda koje su dobili Gordić, Kol...zbog napada Kola na kamermana ispod koša... a svjesno zaboraviti šta se i ove godine a i prošle godine u finalu dešavalo u Pg... to je već drugi par čarapa.
Zvezda ih je dobila i u Laktašima, i u Podgorici, na njima popravljala koš razliku bukvalno, Zvezda je daleko bolja TIMSKI i tu je kraj priče.

da,ocito je bolja,sto nekome smeta spominjanje covicevih nebuloza,jer jesu bas to,nebuloze

filip13

Post Postao/la filip13 » 24 apr 2019, 21:49

marconato je napisao/la:[quote="Epidaurus
Meni samo smeta klub na cijem je celu najveci grobar regionalne kosarke i najveci smrad medju funkcionerima svih sportskih klubova u regiji. Za ostale ne bih znao.[/quote]

Zasto mu onda pridajes toliko znacaja? Ja kada nekog ne mirisem, mogu jednom da konstatujem neku trivijalnost, ali 24/7 pisati i razmisljati o nekom ili necem je vec ozbiljna psihoza...
filip13 je napisao/la: čovjek,čović,nebuloze izjavljuje,zasto to ne spomenuti,niko,bar ne ja,ne kaze da zvezda nije bolja ,bolja je,ali nije valjda tesko priznati da čović priča najblaže rečeno gluposti,vrijeđa svakog onog ko je vidio neke scene pred zadnju utakmicu pricom da je zadovoljan atmosferom i da je zvezda cinila sve da sprijeci navijacke ispade,kako je to cinila,tako da je osiguranje,policija dopustila huliganima da najnormalnije udju u teren,igraju basketa,prijete gostujucim kosarkasima,time ne opravdavam slicnu atmosferu u podgorici
A ti si ocekivao da ce izjaviti tipa: "Usrali smo im se u zivot, yebali nanu naninu i vratili za "gostoprimstvo" iz Morace i stavili do znanja da se vise nikad ne qrce i ne indijanisu..." ?! :facepalm:

Breckate se na Čovićeve izjave vise nego grobari svojevremeno leptejebo, a luk nit' jeli nit' mirisali... :facepalm: :roll:[/quote]

pa od ozbiljnog covjeka obicno se ocekuje da izjavi da je vidio ono što su svi vidili,vidio je i on ali eto,iz nekog razloga mora lagati da je atmosfera bila ok i da je zvezda sve uradila da ne bude navijackih ispada,a nije uradila i to su svi ivdili
samo konstatujemo da covjek govori nebuloze,da svojim izjavama vrijeđa svakog ko je gledao utakmicu,to što nam je svejedno ko će pobijedit,zar je to bitno

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 apr 2019, 22:04

Pa dobro, zasto onda ne konstatujete kako se Buducnost u svom saopstenju nijednog momenta ne osvrce na neregularnost 3-ce utakmice i na organizacione propuste nego se samo hvatate Čovića?!

Koliko je kritickih postova ovde napisano nakon tog meca? 2, 3, 5? A koliko nakon ovog 5og meca, 100, 200, 500?! :hmmmmm:

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Amirutah1988, Shategabri i 10 gostiju.