Ko me je poslusao, dobro je prosaomandraX je napisao/la:
Sretno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Ko me je poslusao, dobro je prosaomandraX je napisao/la:
Sretno
mandraX je napisao/la:Ko me je poslusao, dobro je prosaomandraX je napisao/la:
Sretno
e jbgahare_king je napisao/la:
ja josh htio danas prepisat i nesto me odvrati
90.minut penal i gol za Sligo za prolazak.Nema nista sladje nego tako dotuci kladionice.Devil je napisao/la:Devil je napisao/la:Za sada samo jedan tiket posle cu jos jedan.
Sligo-St.Patrik 1 2.0(ovo mi se cini veoma dobrim parom,jer Sligu treba pobeda da bi ostao 3 te izasao u Evropu,ovo je zadnje kolo lige)
Sporting-UCD 1 1.40(Sporting se bori sa Sligom za tu Evropu i samo ga pobeda ostavlja u igri i da se nada kiksu Sliga,UCD se spasao te mi se i ovo cini veoma lepim parom)
Emmen-Rosendal 3+ 1.55(ne treba spominjati zasto)
Bayern-Freiburg tim12+ 1.45(Bayern mora proraditi a boljeg resenja od Alianz Arene i Freiburga nema)
Dinamo-Gaz Metan tim12+ 1.65( i ovo mi se cini kao lep par Dinamo je jaci od Metana te bi im mogao dati 2 gola)
Ovo je bilo iskusno,ostaje jos samo SLigo 55.minut 0:0 valjda ce pobediti.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Da li da uzmem 43 KM, ili da cekam veceras u 1h igraju mi Pittsburg i Manchester Monastiers. Kad bi pogodio i ta 2 para dobio bih 190KM.. Sta mislite ???
Da li ću stići uplatiti, možda još nije zatvorila.harry_90 je napisao/la:01:00 Brasiliense-Icasa-CE 2/1
Ma ovo da isprobam,hocul moci pogodit,jer kvota je prevelika,a ako stignes mozda i uplatis. Znal ko kako zavrsi Jagielonia,rekao sam covjeku da dolazi X/1,a i ja sam je uplatio,padnem na Laval 1OTNYS_YNWA je napisao/la:Da li ću stići uplatiti, možda još nije zatvorila.harry_90 je napisao/la:01:00 Brasiliense-Icasa-CE 2/1![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 0 gostiju.