Momci koji samo gaze kilometre i kilometre i ne fermaju nista. Momci koji su ismijavani prije pet godina da su sedmi c a danas imaju gostovanja vise nego 80% grobarske tribine

Imamo cetri kuci i tri na strani. Novi Travnik,Bratstvo i Bosnu Visoko. Dvije su vec ispale znaci jedino.Bratstvo s tim da imas kuci Orasje i Vitez koji se bori za opstanak. Ako Olimpiku neko odvali bod mozemo i izgubiti jednu. Imaju oni dva gostovanja onima koji se bore za opstanak a kuci im dolazi Capljina kojoj gori i posteni Tosk. Vidit cemo. 95%flagrantus je napisao/la:Gledao sam raspored,mislim da nemate vise gdje kiksnuti ,naravno oprezno do kraja!Iskreno da ti kazem bojao sam se da vas ne "prevare"u Jajcu,jos sam vidio da Fajic ne igra.Sada se lakse dise ,naravno bez opustanja do kraja!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Taman ti ja tamo napisaakobogda druze ali nije jos nista gotovo. Idemo posteno i nikako drugacije. Dabogda se nikad ne vratili ako bude kupovine i namjestanja. Dosta su nam domaci grobari kluba jada napravili. Postenje cast i obraz. Pozdrav za mog druga iz Zvornika
Zavrsicu ja sa Nikolom Nikicem ,ako je on jos trener Bratstva,sreli smo se par puta,ha,ha.Covjek je previ cirkuzant,dobar ko hljeb ali ne znam otkuda on trener!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Imamo cetri kuci i tri na strani. Novi Travnik,Bratstvo i Bosnu Visoko. Dvije su vec ispale znaci jedino.Bratstvo s tim da imas kuci Orasje i Vitez koji se bori za opstanak. Ako Olimpiku neko odvali bod mozemo i izgubiti jednu. Imaju oni dva gostovanja onima koji se bore za opstanak a kuci im dolazi Capljina kojoj gori i posteni Tosk. Vidit cemo. 95%flagrantus je napisao/la:Gledao sam raspored,mislim da nemate vise gdje kiksnuti ,naravno oprezno do kraja!Iskreno da ti kazem bojao sam se da vas ne "prevare"u Jajcu,jos sam vidio da Fajic ne igra.Sada se lakse dise ,naravno bez opustanja do kraja!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Taman ti ja tamo napisaakobogda druze ali nije jos nista gotovo. Idemo posteno i nikako drugacije. Dabogda se nikad ne vratili ako bude kupovine i namjestanja. Dosta su nam domaci grobari kluba jada napravili. Postenje cast i obraz. Pozdrav za mog druga iz Zvornika
da jesmo ali nema bahatosti nego mudro do kraja. Ova je utakmica bila biti ili ne biti i ona je prekretnica i na psiholoskom i na drugim planovima. Da si vidio navijanja i ludnice u Jajcu. Ono treba dozivjet brato
![]()
Eto sjebali me vi pa nisam pisaocombe je napisao/la:Pastrmka je živ?!? Poslije Gradačca se nije javljao ja mislio skocio u Bosnu prilikom povratka. Kakva ckapi od navijaca prije utakmice u Gradačcu bio najglasniji, nakon sto su dobili po usima nije se javljao i sad opet ko narodni heroj do prvog iduceg kiksa.
Bravo pujdo. Lezi dolecombe je napisao/la:Pastrmka je živ?!? Poslije Gradačca se nije javljao ja mislio skocio u Bosnu prilikom povratka. Kakva ckapi od navijaca prije utakmice u Gradačcu bio najglasniji, nakon sto su dobili po usima nije se javljao i sad opet ko narodni heroj do prvog iduceg kiksa.
Brato ne zelim da omalovazavam jer ima finih momaka na onoj temi tipa Nahid i Orhan. Kazem ti uzivaj dobili ste nas. Mi se okrecemo Rudaru i postenoj borbi za premijer ligu. Sto se tice Slavena i posjete bila je kisa i nevidjeni pljusak pa je preko 1000 ljudi bilo ispod krova plus RA i preko hiljadu na dedari. Opet preko 2000 ljudicombe je napisao/la:Hocetel napunit Ptičiće ko protiv Slavena jad i cemer. Toliko vas nije pogodio poraz u Gradaccu da se odmah na do.acoj utakmici posjeta prepolovila.
Za tvoju info.kasaba je i teritorijalno i po broju stanovnika veca od prigradskog naselja pored magistrale. A na kraju neko joj dade i status grada sto Ptičići jos uvijek nemaju.
Bitno je da si ti meni ziv nakon karinđanja.
Strucan si jako kada je u pitanju "deranje"combe je napisao/la:Hocetel napunit Ptičiće ko protiv Slavena jad i cemer. Toliko vas nije pogodio poraz u Gradaccu da se odmah na do.acoj utakmici posjeta prepolovila.
Za tvoju info.kasaba je i teritorijalno i po broju stanovnika veca od prigradskog naselja pored magistrale. A na kraju neko joj dade i status grada sto Ptičići jos uvijek nemaju.
Pa uredu, koliko je tebi godina bolan ne bio?combe je napisao/la:Hocetel napunit Ptičiće ko protiv Slavena jad i cemer. Toliko vas nije pogodio poraz u Gradaccu da se odmah na do.acoj utakmici posjeta prepolovila.
A vidis da je to debil bez 8 godina osnovne a ne nesto vise. Zasto bi Vrapcici dobili status grada kad je to naselje u Mostaru - dio grada, a ne zasebno. Naselje vece od kasabe tvoje. Rekoh ti ja davno, nije ti dzaba combe nadimak. Lezi dole pujdoPirke je napisao/la:Pa uredu, koliko je tebi godina bolan ne bio?combe je napisao/la:Hocetel napunit Ptičiće ko protiv Slavena jad i cemer. Toliko vas nije pogodio poraz u Gradaccu da se odmah na do.acoj utakmici posjeta prepolovila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.