Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Očekujem neku minimalnu pobjedu. [ 1:2 ] 

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Roy Hodgson today confirmed Glen Johnson will have a late fitness test to determine whether he can figure in Liverpool's plans for the trip to Bolton Wanderers.
Opet Glen upitan. Bar se nadam da će Kelly početi utakmicu, patnja je gledati Carru.
Opet Glen upitan. Bar se nadam da će Kelly početi utakmicu, patnja je gledati Carru.

prekinu ce Roy i taj crni niz sve samo da ga ne sutnu sa klupe..
LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- TheScouser
- Kontakt:
Carra je bio odlican u nedjelju, nemoj bezze pricati. Bolje da Glen ne bude spreman, jer mi Kyrgi puno bolje izgleda u "zraku" nego Jamie.OTNYS_YNWA je napisao/la:Roy Hodgson today confirmed Glen Johnson will have a late fitness test to determine whether he can figure in Liverpool's plans for the trip to Bolton Wanderers.

This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Dobar bio
Pa ja ne znam je li ijedan ozbiljniji napad išao po toj desnoj strani.
A ni u defanzivi nije bio ništa bolji, kakav smo samo gol primili.
Glen ili Kelly na beka, Skrtel i Kyrgi štoperi, Konchesky lijevo. 

Carragheru je stvarno vrijeme da sjede na klupu. U potrpunosti se slažem za ovu zadnju liniju, kod Boltona je jako bitno u vezo zaustaviti Nolana,a Kirgy će se pobrinuti za Elmandera 
Carra može samo istrčati do centra, a već je opasnost po naš gol nego po gol Boltona

Carra može samo istrčati do centra, a već je opasnost po naš gol nego po gol Boltona

There got to be something for Liverpool big number nine ...
ljudi ja mislim da bi najbolje rjesenje bio oscar cardozo za napadaca stvarnio je covjek zivotinja.....

Ma kakva zivotinja , on je truba teska , zna samo ko sivonja da raspali i skociti , nije mi on za Liverpool !
Mnogo njih nije za Liverpool pa opet igraju.Sanchez_8 je napisao/la:Ma kakva zivotinja , on je truba teska , zna samo ko sivonja da raspali i skociti , nije mi on za Liverpool !

FK Pjetlovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Slažem se.Sanchez_8 je napisao/la:Ma kakva zivotinja , on je truba teska , zna samo ko sivonja da raspali i skociti , nije mi on za Liverpool !

Nama treba napadač tipa Tevez, Rooney, Defou. Brz igrač kao partner uz Torresa.

Nama treba napadač koji će se vraćati nazad po loptu,koji će odvlačiti pažnju na sebe kako bi ostavio što više prostora za Torresa, ali u ovoj formaciji Torres teško može sam (pogotovo jer je u posljednje vrijeme dosta izgubio na brzini i explozivnosti).
FK Pjetlovi
Bent, Darren BentOTNYS_YNWA je napisao/la:Slažem se.Sanchez_8 je napisao/la:Ma kakva zivotinja , on je truba teska , zna samo ko sivonja da raspali i skociti , nije mi on za Liverpool !![]()
Nama treba napadač tipa Tevez, Rooney, Defou. Brz igrač kao partner uz Torresa.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Da, može i on.
A još je navikao na premier ligu. Fenomenomenalno.
Ali kol`ko je realno da dođe
Teško da će se odlučiti. 

U obzir dolazi samo Fernando Llorente, u engleskim medijima se pise da nam je Lyon ponudio Lisandra Lopeza sad za koliko love to nije navedeno 

Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
moze i usain bolt
Ko nas je jos pojacao osim arde,younga, mate i Llorentea ?
ma ja bi malo odmorio tog kelly-a **** ga igrao je lik po vašem do sad svaku utakmicu liverpoola
zakleo bi se da nije prosla ni jedna utakmica ove sezone a da se na ovom forumu nije pisalo da ce je kelly igrati a on samo u europa ligi par gostovanja odigrao.

ma ja bi malo odmorio tog kelly-a **** ga igrao je lik po vašem do sad svaku utakmicu liverpoola

You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Lyon nam ponudio, hmmkurdt je napisao/la:U obzir dolazi samo Fernando Llorente, u engleskim medijima se pise da nam je Lyon ponudio Lisandra Lopeza sad za koliko love to nije navedeno

Rizo jarane pregledaj malo ta vasa francuska piskarala da vidimo ima li istine u ovim spekulacijama oko Lopeza 

Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
Ni je ne bih imao ništa protiv.OTNYS_YNWA je napisao/la:Lyon nam ponudio, hmmkurdt je napisao/la:U obzir dolazi samo Fernando Llorente, u engleskim medijima se pise da nam je Lyon ponudio Lisandra Lopeza sad za koliko love to nije navedenoNije Bog zna kol`ko skup a životinja je. Mislim da bi se odlično uklopio.

FK Pjetlovi
Malo je starreds je napisao/la:Ni je ne bih imao ništa protiv.OTNYS_YNWA je napisao/la:Lyon nam ponudio, hmmkurdt je napisao/la:U obzir dolazi samo Fernando Llorente, u engleskim medijima se pise da nam je Lyon ponudio Lisandra Lopeza sad za koliko love to nije navedenoNije Bog zna kol`ko skup a životinja je. Mislim da bi se odlično uklopio.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Ma svejedno ja sam za to da se prvo pojačamo na poziciji zadnjeg veznog. 

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 5 gostiju.