S pola snage, bez SmartaBosniaBoston je napisao/la:Sweep braca
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Sve bile blizu do kraja, ali onda fali ko povuci u Indiani. Iduce sezone se vraca Oladipo i ide trejd za Conleya pa ce biti opasni.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
LeBron i Janis ga haman zadnjeg izabrali na allstaru, eto koliko ga njih dvojica poštuju.alemsa je napisao/la:Postuju njega igraci sirom lige itekako, to ti zaje.bi. Harden itekako ima taj status u ligi, ne postuju ga laici![]()
Mentalitetom podsjeca na mambu zadnje 2 sezone (proslu i ovu) otkako je usao u prime
A ta slika radis w/e it takes da pomognes ekipi, nista strasno
Vjerojatno mu je najviše zahvalan PJ Tucker jer mu drži karijeru vitalnom i tako pomaže da kupuje sve one patike.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
http://www.espn.com/nba/story/_/id/2371 ... ba-playersTonySosa je napisao/la:LeBron i Janis ga haman zadnjeg izabrali na allstaru, eto koliko ga njih dvojica poštuju.alemsa je napisao/la:Postuju njega igraci sirom lige itekako, to ti zaje.bi. Harden itekako ima taj status u ligi, ne postuju ga laici![]()
Mentalitetom podsjeca na mambu zadnje 2 sezone (proslu i ovu) otkako je usao u prime
Vjerojatno mu je najviše zahvalan PJ Tucker jer mu drži karijeru vitalnom i tako pomaže da kupuje sve one patike.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
ajel fo sto su ga izabrali znaci da ga vole? Ja ga ne volim, pa bi mozda glasao za njega za mvp. ne mora to nista znacit, bas nista. al jednostsvno je rasprava s vama dvojicom oko hardena borba s vjetrenjacama, i to je to
Za nagradu ima samo jednog protukandidata, Janisa. A on je tek zvijezda u nastajanju.Justin je napisao/la:http://www.espn.com/nba/story/_/id/2371 ... ba-playersTonySosa je napisao/la:LeBron i Janis ga haman zadnjeg izabrali na allstaru, eto koliko ga njih dvojica poštuju.alemsa je napisao/la:Postuju njega igraci sirom lige itekako, to ti zaje.bi. Harden itekako ima taj status u ligi, ne postuju ga laici![]()
Sreća bio Kemba na draftu, pa nije izabran zadnji.
I ovdje igraci glasali za njega kad je Curry uzeo. Bas ga ne vole i ne postuju.
https://www.si.com/nba/2015/07/21/nba-p ... phen-curry
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Kakvo je glasanje kad je Westbrook uzeo, da upotpunimo sveto trojstvo imaginarnih MVP nagrada?Justin je napisao/la:I ovdje igraci glasali za njega kad je Curry uzeo. Bas ga ne vole i ne postuju.
Vjerovatno je i tada izabran. Znaju igraci da je bolji od njih dvojice.TonySosa je napisao/la:Kakvo je glasanje kad je Westbrook uzeo, da upotpunimo sveto trojstvo imaginarnih MVP nagrada?Justin je napisao/la:I ovdje igraci glasali za njega kad je Curry uzeo. Bas ga ne vole i ne postuju.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Epidaurus je napisao/la:Zato je Hardenu asistiranje donijelo 3 imaginarne MVP nagrade i jednu imaginarnu titulu, a Kobeu mamba debilizam 5 prstenovabombaysaphire je napisao/la:Mamba debilizam , klasika američka...
Lik šutirao 0-15 na utakmici i heroj na kraju...
Za razliku od Kobea , Harden asistira ...
Moj post je bio na slične utakmice koje je Kobe znao odigrati, ali eto kad već hoćeš...
Mambi je Shaq donio 3 prstena, zanemarićemo Phila na klupi...
Uz sebe je lik imao TOP5 centra svih vremena, i TOP5 trenera svih vremena...
Međutua Mamba debilizam je nekako uspio da za svih 5 titula uzme sebi najviše zasluga, onako skromno..
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kobe ne bi imao ni 20% statusa da nije bio trejdan u LA.Imao bi karijeru zdravijeg McGradya.Sreca pa je Shaq dosao u pravo vrijeme
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Opštepoznato je da Currya igrači ne gotive
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Brokula je napisao/la:Opštepoznato je da Currya igrači ne gotive
Evo jedan o tome
#Punoljetstvo
- tuzlak1987
- Kontakt:
Gilgeous-Alexanderu ce ovaj PO dobro doci da naraste malo kao igrac, sigurno da moze postati bolji igrac od svih silnih pickova 1-5 u ekipama koje su u tank modeu na zapadu..
- Nail for Real
- Kontakt:
Eh koji ce merak biti posmatrati rastavljanje Bostona u sljedecoj rundi.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Link za GSW-LAC?
- Nail for Real
- Kontakt:
https://****/live/clippers-li ... channel-1/Reds1234 je napisao/la:Link za GSW-LAC?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ova petorka Kerra je bila za zatvora, samo Currya paze ostali ne mogu bazen pogodit
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Kobeu sve palo s nebesa. Ništa lik nije zaradio svojim radom. Svi ostali nose ostalih 11 igrača na leđima i vuku ih do pobjeda.
1921
- Barbarossa
- Kontakt:
Klay je baš baš vruć
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.