SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Je li tacno da je Legenda birao parove za ovu sedmicu i nastimao svojima?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
vidi rezultate gostiju, vidi ko je gostJustin je napisao/la:Je li tacno da je Legenda birao parove za ovu sedmicu i nastimao svojima?

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Dobar bod protiv bolje pozicionirane ekipe, uskoro kreće #LEGACY 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hocemo li docekati da ti postavis paroveSarmelino je napisao/la:vidi rezultate gostiju, vidi ko je gostJustin je napisao/la:Je li tacno da je Legenda birao parove za ovu sedmicu i nastimao svojima?

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
postavio bi ja da mi nije mrsko123456 je napisao/la:Hocemo li docekati da ti postavis paroveSarmelino je napisao/la:vidi rezultate gostiju, vidi ko je gostJustin je napisao/la:Je li tacno da je Legenda birao parove za ovu sedmicu i nastimao svojima?
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- legenda reala
- Kontakt:
Sve ja postavljam do kraja sezone i finale KUP-a ima da Grizliji ostanu bez trofejaJustin je napisao/la:Je li tacno da je Legenda birao parove za ovu sedmicu i nastimao svojima?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
U kupu su isti parovi svima. Ne mozes tu stimati nista.legenda reala je napisao/la:Sve ja postavljam do kraja sezone i finale KUP-a ima da Grizliji ostanu bez trofejaJustin je napisao/la:Je li tacno da je Legenda birao parove za ovu sedmicu i nastimao svojima?

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
- legenda reala
- Kontakt:
To ti mislišJustin je napisao/la:U kupu su isti parovi svima. Ne mozes tu stimati nista.legenda reala je napisao/la:Sve ja postavljam do kraja sezone i finale KUP-a ima da Grizliji ostanu bez trofejaJustin je napisao/la:Je li tacno da je Legenda birao parove za ovu sedmicu i nastimao svojima?

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
nova anketa
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi

21. sezona SportSport.ba lige

Tabela poslije 15. KOLA

Tabela poslije 15. KOLA

Tabela poslije 15. KOLA

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Cijeli forum je uz Delfine i Gongashe protiv najveceg kancera lige, legende.
fun fact: garaze su bez W od kako su me hejtali njihovi igraci, nek vam bude lekcija
fun fact: garaze su bez W od kako su me hejtali njihovi igraci, nek vam bude lekcija

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
jesi to poceo i ovo igrati da mozes nabijati postove?Osim13 je napisao/la:Hardene siso nisi spreman za moj debi
report ide pa nek te aco rijesi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne razumijem ni tebe ni sarmu po pitanju postovaharden je napisao/la:jesi to poceo i ovo igrati da mozes nabijati postove?Osim13 je napisao/la:Hardene siso nisi spreman za moj debi
report ide pa nek te aco rijesi

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
(0.29% od svih postova / 25.03 post(a)/ova dnevno)Osim13 je napisao/la: Ne razumijem ni tebe ni sarmu po pitanju postova
zamisli biti ovakav no lajfer
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bavariapivo
- Kontakt:
hajd deder svega ti skini te sihire sa nas, necemo te vise prozivati...Sarmelino je napisao/la:Cijeli forum je uz Delfine i Gongashe protiv najveceg kancera lige, legende.

Olrajtbavariapivo je napisao/la:hajd deder svega ti skini te sihire sa nas, necemo te vise prozivati...Sarmelino je napisao/la:Cijeli forum je uz Delfine i Gongashe protiv najveceg kancera lige, legende.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- bavariapivo
- Kontakt:
btwSarmelino je napisao/la:Olrajtbavariapivo je napisao/la:hajd deder svega ti skini te sihire sa nas, necemo te vise prozivati...Sarmelino je napisao/la:Cijeli forum je uz Delfine i Gongashe protiv najveceg kancera lige, legende.
jel vam pasu parovi za slijedece kolo, to je mojih ruku djelo...

Da ste gosti pasalo bi, ovako cekam rezultate 

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- bavariapivo
- Kontakt:
ja vec znam pola rezultata unaprijed, mislim ove nase domace, one druge sam samo nako random ubacio

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.