NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
U ponedeljak dobijamo blowoutom, i onda lagano cekamo gsw. Let the games begin
4 1 pada GSW. Bolji ste nego sam ocekivao.alemsa je napisao/la:U ponedeljak dobijamo blowoutom, i onda lagano cekamo gsw. Let the games begin
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Pa normalno da su bolji, nisi vjerovo konto si da sam arogantan zbog 4-1 prognoze nad Utahom, ti rece 7Kanye je napisao/la:4 1 pada GSW. Bolji ste nego sam ocekivao.alemsa je napisao/la:U ponedeljak dobijamo blowoutom, i onda lagano cekamo gsw. Let the games begin

Sta mislis sta bi Nezalaganju teze palo. Da Houston osvoji ili Kawhi sa Torontom?alemsa je napisao/la:Pa normalno da su bolji, nisi vjerovo konto si da sam arogantan zbog 4-1 prognoze nad Utahom, ti rece 7Kanye je napisao/la:4 1 pada GSW. Bolji ste nego sam ocekivao.alemsa je napisao/la:U ponedeljak dobijamo blowoutom, i onda lagano cekamo gsw. Let the games beginHaj sad si se uvjerio
za gsw ostaje da se vidi
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma draze bi mu bilo da padnu transexualci, k'o i svakom sem navijaca gsw, lakersa i phxJustin je napisao/la:Sta mislis sta bi Nezalaganju teze palo. Da Houston osvoji ili Kawhi sa Torontom?alemsa je napisao/la:Pa normalno da su bolji, nisi vjerovo konto si da sam arogantan zbog 4-1 prognoze nad Utahom, ti rece 7Kanye je napisao/la: 4 1 pada GSW. Bolji ste nego sam ocekivao.Haj sad si se uvjerio
za gsw ostaje da se vidi

@kanye
Zaboravi reci, samo trebaju da stave House da starta a Gordona natrag na klupu i regulare. Valjda Mike skonta

Ovi ni sami ne vjeruju da mogu srusit GSW u 5 utakmica a govore to na sva zvona.
GSW u 6
GSW u 6

Reds1234 je napisao/la:Ovi ni sami ne vjeruju da mogu srusit GSW u 5 utakmica a govore to na sva zvona.
GSW u 6
Whats wrong with your mind
StrašnoBrokula je napisao/la:Najbolji igrač lige![]()
U prvom krugu saigrači ga moraju nositi![]()
Gledaj flopera![]()
Epidaurus je napisao/la:Podsjecat ce na Kobea kad osvoji stagod bitnije od imaginarnih MVP trofeja, do tad mu se moze samo saget i oflautat
I kad bude igrao odbranu bar približno dobro kao bryant,evo 30 mu je godina,do sad nije poznat kao dobar nego kao loš defanzivac
Sve su prilike da će se ova serija danas završiti
-
- Kontakt:
Ovo je ono kad poslije burne noci ujutro vodu seres
Aleme ima Kobe jos dosta da ga nauci, ova slika pokazuje ma koliki majstor bio, sto mu se ne moze oduzet, bas majstor kosarke, nikad nece bit postovan u mjeri u kojoi bi se trebao postovat igrac njegovog kalibra
Aleme ima Kobe jos dosta da ga nauci, ova slika pokazuje ma koliki majstor bio, sto mu se ne moze oduzet, bas majstor kosarke, nikad nece bit postovan u mjeri u kojoi bi se trebao postovat igrac njegovog kalibra
Postuju njega igraci sirom lige itekako, to ti zaje.bi. Harden itekako ima taj status u ligi, ne postuju ga laici
Mentalitetom podsjeca na mambu zadnje 2 sezone (proslu i ovu) otkako je usao u prime
A ta slika radis w/e it takes da pomognes ekipi, nista strasno

Mentalitetom podsjeca na mambu zadnje 2 sezone (proslu i ovu) otkako je usao u prime
A ta slika radis w/e it takes da pomognes ekipi, nista strasno
-
- Kontakt:
nije brate w/e it takes, nije i nikad nece bit, al haj nisam ni ocekivao da ces reci pa volio bih da ne radi bas ovakve stvari
Pogledaj Kobe vs New orleans kad je puco 4-22 koliko vec zaboravio sam, ali se shecam k'o juce da je zvizno game winner, i pogledaj Bradu sinoc, isti pristup nea razlike, nista ga ne baderuje samo napadaj
-
- Kontakt:
to nisam osporio, nista sem ovog na slici. naravno da ce pucat jer je covjek koji ce kad tad prorsdit i cim proradi, protiv ekipe kao jazz to je to. samo ovo na slici mi licno smeta i to je to, da ne spammam vise
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sweep braca 

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- tuzlak1987
- Kontakt:
Indiana prosla tacno koliko je i talentovana.
Sad na prve nosioceBosniaBoston je napisao/la:Sweep braca
Da vidimo tog Janisa

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.