Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
znam da nema apsolutno nikakve veze sa temom al eto malo raznolikosti. brate al su dobro napravili arsenal na PES 11 (NAPOKON). van persie,fabregas,arshavin,diaby razvaljuju generalno citav tim su napravili drama. nije kao na prijasnjim izdanjima. svi spori kao puzevi
Zayebavaš ili ozbiljno ? Mi smo na PES-u uvijek debelo potcijenjeni. Jel za PC ili Play ?cala je napisao/la:znam da nema apsolutno nikakve veze sa temom al eto malo raznolikosti. brate al su dobro napravili arsenal na PES 11 (NAPOKON). van persie,fabregas,arshavin,diaby razvaljuju generalno citav tim su napravili drama. nije kao na prijasnjim izdanjima. svi spori kao puzevi
PC. inace jarane nikad nisam mogao dobiti sa arsenalom pa sam igrao sa milanom, al na 11 razvaljuje
Hvala Bogu, da smo i mi napokon dobri. E sad imam motiva da nabavim PES, ko nam je najbolji, Fabregas garant ?cala je napisao/la:PC. inace jarane nikad nisam mogao dobiti sa arsenalom pa sam igrao sa milanom, al na 11 razvaljuje
heh, uvjek sam igrao sa Arsenalom ( nije da se falim ) i uvjek sam izvlačio maximum iz te ekipe na PES-u

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
dobar je fabregas, al vidjeces sam, arshavin je definitivno najbolji u ekipi
I ja igram sa Arsenalom,Arshavin najbolji,jedino Chamakh steka,taraba teska na socceru,bolji BentnerBosco je napisao/la:Hvala Bogu, da smo i mi napokon dobri. E sad imam motiva da nabavim PES, ko nam je najbolji, Fabregas garant ?cala je napisao/la:PC. inace jarane nikad nisam mogao dobiti sa arsenalom pa sam igrao sa milanom, al na 11 razvaljuje

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Eh, Bosco ako budeš kad dolazio u rajvosa, odigrat čemo play-a
Da te razvalim ba 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Dobar je PES
...tamo se mogu uzimati trofeji za razliku od stvarnosti

tako je, slažem se..ko metar drva.-Paja je napisao/la:PES je smece, Fifa na PS3 je umjetnicko djelo!
Fifa dominira!
Fifa se ubila za nabijanje gol razlike.
meni licno PES je najbolji, navikao sam se na taj tip igre. fifu sam probao i nije mi se nesto narocito svidjela
Zamislite Paya uzme igrat Become A Legend i stavi ime Paya i predje u Arsenal, zna sve igrace u dusu, samo je problem sto oni ne znaju njega

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ja neki dan uzeo PES 2008 i sa Arsenalom uzeo titulu i kup - dupla kruna
...da vidite šta Adebayor radi u formaciji 3-5-2
cuda cini na terenu.

- -Paja
- Kontakt:
Fifa realnija, svaki klub ima svoj stil igre isto ko u stvarnom zivotu, npr. najbolji igrac na igrici Drogba nema sanse da moze zaredati dva igraca da prodje dok sam na PESu sa slabo napravljenim Wallcotom znao da prodjem i nanizam pola protivnicke ekipe i zabijem gol...
Arsenal je najdominantije bio napravljen na onom pesu 5 ili 6 ne sjecam se tacno uglavnom Henrya ne moze trojanski konj zaustaviti bilo mi je vise neprijatno apsolutno sam dominirao nkad sam igrao protiv jarana, uz njih je Milan bio tu pravo jak i jaran koji ih je uzimao je bio jedina konkurencija, to su bili antologijski mecevi Seedorf igracina...
Arsenal je najdominantije bio napravljen na onom pesu 5 ili 6 ne sjecam se tacno uglavnom Henrya ne moze trojanski konj zaustaviti bilo mi je vise neprijatno apsolutno sam dominirao nkad sam igrao protiv jarana, uz njih je Milan bio tu pravo jak i jaran koji ih je uzimao je bio jedina konkurencija, to su bili antologijski mecevi Seedorf igracina...
Dio Arsenala
Paya, ajde dodji na temu Sta mislite o osobi iznad sebe, da vidimo sta ljudi misle o tebi i sta ti mislis o ljevlje navedenim !
da ne bude off:
Arsenal dominira ! + PES 5 i 6 gdje je Arsenal dominiro su najprogramiranije igrice na svijetu u kojim se zna svaki pokret, napamet naucis!
da ne bude off:
Arsenal dominira ! + PES 5 i 6 gdje je Arsenal dominiro su najprogramiranije igrice na svijetu u kojim se zna svaki pokret, napamet naucis!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
ljudi za pes odete na http://www.pesstatsdatabase.com i tu uradite statse igrac... tu se vise ljudi dogovara o statsima pa manje vise budu realni... a ja igram fife 11 

nije ti ovo odavno update-ovano al bas odavno.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Očekujem bar 3:4 / 0 za vas danas.Faraon iz Visokog je napisao/la:Evo prenose nas na BHT nemoram gige trosit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.