Pa eto i ona krivi igrače dosta. Spomenula je Allegrija i manjak 'ličnosti' u igri i oslanjanje na individualni kvalitet da se napravi nešto u napadu, ali opet potroši ostatak intervjua pričajući isključivo o igračima. I ostali u studiju također. Kaže oslanjaju se da će im Ronaldo riješiti utakmicu, nemaju muda i karakter da ostave pečat na utakmici prije nego im zagusti do grla, užasna sredina pizda Dybala itd. Allegrija je spomenula jednom u cijelom segmentu. Slušao sam i njen podcast prije par dana, ista stvar.
Mina je uvijek Allegrija podržavala, postavljao sam njene članke ovdje prije. Kucate na pogrešna vrata ako tražite podršku za dežurnog krivca, otkaz itd.
Eto pogledajte joj i twitter, razgovara s ljudima i piše skoro u slovo sve što sam ovih dana govorio, a skačete jer kao branim Allegrija. Njegove krivice su jasne, ali ovo pretvaranje da je samo on ili većinom on problem, da će se sve riješiti dovođenjem trenera koji igra ofanzivnije, on će napraviti od ovog veznog vrhunski itd...smiješno.
Where is the physicality? The anger? The swagger? Why are Juve playing like they’re facing the world’s toughest opponent? Experience was supposed to be the determining factor but only one team is playing with courage and its not Juve.
I wonder how Juve would play if they had a midfield
Za kraj posebno za Pogbu nešto

:
Milinkovic Savic has an admirer in Zidane and a huge fee that I don’t think Lazio will lower for Juve. So I feel like it’s a pipe dream. But he’d be great if we can. I’d like to sell Costa and Dybala, invest in Joao Felix if he’s agree up top.