Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2018/19

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

IlCapitano
Kontakt:

Re: Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2018/19

Post Postao/la IlCapitano » 20 apr 2019, 19:59

Marvin je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Čekamo još samo da nam dino kaže pravi rezultat nakon prebrojanih šansi pa da proslavimo ovaj nebitan trofej od kojeg su nam se zavratile gaćice u prvom poluvremenu :thumbup:

Također, zamolio bih Marvina da nam izbroji sve golove iz centaršuteva kao i one koji su bili rezultat individualizma da oduzmemo i to i vidimo jesmo li uopšte prvaci. :thumbup:
A cekaj i moli. Ko ti brani :lol:
Ti brate, ne smijem citirati, ne smije se ništa reći osim pljuvanja Maxa, strah me da nećeš džojstik na mene. :problem:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 20 apr 2019, 20:01

Titula je bitna, kako god nije lako osam puta osvojiti, pa koliko god jaki bili, i cestitke treba uputiti igracima i Alegriju.

Ali svakako sezona koja nije za pamcenje. Naredna sezona ce biti veoma bitna, jer ako se krene sa Alegrijem i nastavimo sa ovakvom igrom, mogla bi biti za zaborav. Mnogo je posla pred svima, vec od sutra treba da krenu sa sklapanjem tima za novu sezonu. Veoma je bitno da se pojacanja dovedu na vrijeme, da se ne odugovlaci, jer ove godine svi bi trebali biti od pocetka na pripremama...
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 20 apr 2019, 20:53

IlCapitano je napisao/la:Čekamo još samo da nam dino kaže pravi rezultat nakon prebrojanih šansi pa da proslavimo ovaj nebitan trofej od kojeg su nam se zavratile gaćice u prvom poluvremenu :thumbup:

Također, zamolio bih Marvina da nam izbroji sve golove iz centaršuteva kao i one koji su bili rezultat individualizma da oduzmemo i to i vidimo jesmo li uopšte prvaci. :thumbup:
Pa realno u drugom poluv. Smo izasli i zaigrali kao prava sampionska ekipa i pokazali da su i sandro i matuidi i bentancur i ostali vrijedni ovog dresa te svakako i alegri koji je taktickim bravurama izludio vjecitog rivala viole i s klasom doveo Juventus do rekordne osme uzastopne titule. Povlacim sve sto sam rekao i radujem se novim pobjedama u novoj sezoni i osvajanju serije a. Liga sampiona je svakako precjenjeno takmicenje a i nemamo vezni red dostojan tom takmicenju.

Cestitke svima na tituli ;)

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 20 apr 2019, 20:58

IlCapitano je napisao/la:
Marvin je napisao/la:

A cekaj i moli. Ko ti brani :lol:
Ti brate, ne smijem citirati, ne smije se ništa reći osim pljuvanja Maxa, strah me da nećeš džojstik na mene. :problem:
Mozes i nize probat. Aj slobodno.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 20 apr 2019, 20:59

Što se tiče Lš najpametniji je bio @L'avvocato, ne mogu više pratiti i to je to. Znam da ću se sekirati opet jbg iduće godine ali mislim da je najbolje i u klubu i navijači da ništa ne spominju. Pojačaj ekipu još i radi, predano radi, nađi, pronađi još jednog pit bulla na sredini a koji zna lopte.
Izbalansiraj odbranu, uigraj, radi i još radi.

Ne spominji ušatog ne prizivaj, jbaće te neko.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 apr 2019, 21:45

Gledam onog malog na kraju tekem kako place od srece, a vidim sebe 95/96/97. Zelim mu vise trofeja vec sam ih ja dozivio, pogotovo klempe. Cestitam nam svima ovdje, bilo smo dobri taman koliko i Max sa igracima. Bilo kako bilo, nema stajanja, prvo ubijat milansku nejac pa ponovo napast evropu. Sretno nam svima.
Max Allegri

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 20 apr 2019, 21:46

Tako je, Nedzade! :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 20 apr 2019, 21:47

Gefufna je napisao/la:Tako je, Nedzade! :mrgreen:
Pojedi g :) :) :thumbup: :mrgreen: nadji sliku onog placke na kraju
Max Allegri

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 20 apr 2019, 22:19

Gledam ove snimke iz svlacionice, nidje Ronalda.

Mozda sam corav.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 20 apr 2019, 22:51

Mig_Mig je napisao/la:Gledam onog malog na kraju tekem kako place od srece, a vidim sebe 95/96/97. Zelim mu vise trofeja vec sam ih ja dozivio, pogotovo klempe. Cestitam nam svima ovdje, bilo smo dobri taman koliko i Max sa igracima. Bilo kako bilo, nema stajanja, prvo ubijat milansku nejac pa ponovo napast evropu. Sretno nam svima.
Isti ja dok sam gledao kako Nedved preskace one reklame nakon gola Realu :mrgreen:

slika
Don't believe the hype.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 apr 2019, 00:08

akisarajevo92 je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:Gledam onog malog na kraju tekem kako place od srece, a vidim sebe 95/96/97. Zelim mu vise trofeja vec sam ih ja dozivio, pogotovo klempe. Cestitam nam svima ovdje, bilo smo dobri taman koliko i Max sa igracima. Bilo kako bilo, nema stajanja, prvo ubijat milansku nejac pa ponovo napast evropu. Sretno nam svima.
Isti ja dok sam gledao kako Nedved preskace one reklame nakon gola Realu :mrgreen:

slika
Sta ti treba vise od ovoga, ovo je sve :bow: :tokralju:
Max Allegri

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 21 apr 2019, 00:12

Placipicka mala. Zabranit ulaz dozivotno. :mrgreen:

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 21 apr 2019, 00:27

**** je jeza, sta ce ih jos bit.
Max Allegri

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 21 apr 2019, 04:15

Kaze mali: " djetinjstvo mi prodje ,nisam dvije lijepe akcije vidio, samo centarsutevi i solo prodori...evo i danas...sta ce tek bit sad kad nema vise rezultatskog imperativa...nemojte me vise, evo suze mi krenuse"

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 21 apr 2019, 23:30

Dobra analiza, pogotovo tete koja je primijetila ono sto smo Marvin i ja govorili o oslanjanju na individualizam isključivo te ovog dijela koji se odnosi na to da ovaj tim nema nikakvu reakciju ili je najcesce ima kada je vec debelo u go.vnima. Gospodja je odlicno i sumirala Dybalu te vezni red.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 22 apr 2019, 08:27

Pa eto i ona krivi igrače dosta. Spomenula je Allegrija i manjak 'ličnosti' u igri i oslanjanje na individualni kvalitet da se napravi nešto u napadu, ali opet potroši ostatak intervjua pričajući isključivo o igračima. I ostali u studiju također. Kaže oslanjaju se da će im Ronaldo riješiti utakmicu, nemaju muda i karakter da ostave pečat na utakmici prije nego im zagusti do grla, užasna sredina pizda Dybala itd. Allegrija je spomenula jednom u cijelom segmentu. Slušao sam i njen podcast prije par dana, ista stvar.

Mina je uvijek Allegrija podržavala, postavljao sam njene članke ovdje prije. Kucate na pogrešna vrata ako tražite podršku za dežurnog krivca, otkaz itd.

Eto pogledajte joj i twitter, razgovara s ljudima i piše skoro u slovo sve što sam ovih dana govorio, a skačete jer kao branim Allegrija. Njegove krivice su jasne, ali ovo pretvaranje da je samo on ili većinom on problem, da će se sve riješiti dovođenjem trenera koji igra ofanzivnije, on će napraviti od ovog veznog vrhunski itd...smiješno.
Where is the physicality? The anger? The swagger? Why are Juve playing like they’re facing the world’s toughest opponent? Experience was supposed to be the determining factor but only one team is playing with courage and its not Juve.
I wonder how Juve would play if they had a midfield
Za kraj posebno za Pogbu nešto :mrgreen: :
Milinkovic Savic has an admirer in Zidane and a huge fee that I don’t think Lazio will lower for Juve. So I feel like it’s a pipe dream. But he’d be great if we can. I’d like to sell Costa and Dybala, invest in Joao Felix if he’s agree up top.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 26 apr 2019, 16:05

slika

Otpao i Bentancur. Po najavama ide najjači sastav: Woj, Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro, Can, Pjanić, Matuidi, Cuadrado, Ronaldo, Bernardeschi

Kaže Allegri da ga interesuju dvije stvari do kraja sezone - Bernardeschi kao vezni i Cancelo 'koji ima gol u nogama'.

Također, po načinu na koji priča 'planiramo sljedeću važnu godinu, postavljamo temelje' itd ne izgleda mi kao čovjek koji ima ikakvu sumnju hoće li biti trener sljedeće godine.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 apr 2019, 16:16

IlCapitano je napisao/la:slika

Otpao i Bentancur. Po najavama ide najjači sastav: Woj, Cancelo, Bonucci, Chiellini, Sandro, Can, Pjanić, Matuidi, Cuadrado, Ronaldo, Bernardeschi

Kaže Allegri da ga interesuju dvije stvari do kraja sezone - Bernardeschi kao vezni i Cancelo 'koji ima gol u nogama'.

Također, po načinu na koji priča 'planiramo sljedeću važnu godinu, postavljamo temelje' itd ne izgleda mi kao čovjek koji ima ikakvu sumnju hoće li biti trener sljedeće godine.
Meni bas izgleda, jasno i glasno je priznao da je do njega ova nazovi losa sezona, preuzeo je odgovornost. Usput GdM javlja da Conte ocekuje sastanak itd. Sve u svemu ovo bi moglo bit sa konja na magarca.
Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 apr 2019, 18:19

Znaci sada zeli Bernu probati u vezi kada je sve gotovo. :?
Nisam pročitao to za Cancela i gol i kontekst toga, jasno je da je Joao neko ko moze biti prijetnja za gol, dovoljno je prisjetiti se početka sezone kada je briljirao, cesto i sutirao, cak i s lijeve strane kad je igrao itd. Dovoljno je da vidimo takvog Cancela, bez eksperimenata na nekim novim pozicijama.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 26 apr 2019, 21:34

Sabura, sad ce mart. :kafa:

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.