FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Radi se na dolasku golmana Nubel iz Schalkea vjerovatno nasljednik Neuera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Radi se na dolasku golmana Nubel iz Schalkea vjerovatno nasljednik Neuera.
bolje malom Früchtelu pruziti sansu
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Rensing i Kraft u najavi. Znak koliko želiš uspjeha (u evropi) je kakvog ćeš golmana tražiti. Djecu i anonimuse tražiš ako si spreman žrtvovati par sezona, radi 30, 40 miliona uštede.
A i ova "iznenadna" potraga za golmanima je možda znak da kod Nojera ima nešto više od pukog oprosta od reprezentacije.
A i ova "iznenadna" potraga za golmanima je možda znak da kod Nojera ima nešto više od pukog oprosta od reprezentacije.
Ta potraga je znak da su i Neuer i Bayern skontali da je ka.rina od golmana u posljednje vrijeme.sljivo je napisao/la:Rensing i Kraft u najavi. Znak koliko želiš uspjeha (u evropi) je kakvog ćeš golmana tražiti. Djecu i anonimuse tražiš ako si spreman žrtvovati par sezona, radi 30, 40 miliona uštede.
Uvijek su ga upoređivali s Kahnom međutim njegova karijera poslije 30. godine je dokaz da jednostavno neće nikad moći u istu rečenicu sa Oliverom.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Slažemo se standardno. Sane bi baš bio pravo krilo koje nam treba i zaista legitiman nasljednik Robberya, tj. jednog od njih. Sad me samo muči koja je najbolja Saneova pozicija, lijevo ili desno krilo?Balance je napisao/la:Gledam Dembelea i Sanea koji su klase, a nisu prvotimci i pitam se zasto se s onih 80 mil nije pokusao dovesti jedan od njih, e to bi bio bomba transfer i klasa koju bi dobili na krilu.
Ali vratimo se u realnost, kad bi dosli Pepe i Oddoi bilo bi odlicno, ali mislim da je veca vjerojatnost da ce doci Ziyech. Nisam upoznat s njim osim da igra sjajnu sezonu i da ima 26 god pa je pitanje ako je klasa i ako vrijedi gdje je bio do sada..
Takoder smatram da bi Lewu trebalo prodati sljedece sezone dok se jos moze zaraditi na njemu i dovesti Jovica. Po nasoj upravi bojim se da bi on mogao postati kao Robben i Ribery, pa da nam igra u 34 god kao prva spica.
Sto se tice Wernera, ne znam je li nam potreban, mislim da je bolje dovesti 2 kvalitetna krila nego njega i jedno krilo.
Momak ima sve da postane klasa. Eto u dvije najvažnije utakmice ove sezone ( četvrtfinale lige prvaka ) on dobije 20-ak minuta sve skupa. Naravno, najbolji trener na svijetu Pep zanemaruje dragulja bespotrebno, radi nekih sitnih greškica koje radi. Pa logično je da niti Sane nije nepogrešiv i da svaki dribling, pass ili centrašut ne odradi kako treba. Samo je jedan Messi, najveći nogometaš svih vremena, pa čak i on ne donese uvijek najbolju odluku. Ali pričati o tome je smiješno.
Uglavnom, ako je ikako moguće, treba dovesti ovog igrača pa i pod cijenu od nekih 100+ milijuna eura. On vrijedi te novce.
Danas opet u tako važnoj utakmici za City sjedi na klupi. Teško je sada reći koliko je realan njegov dolazak ali ako postoje neke trzavice između njega i Pepa onda bi trebalo reagirati.
Odoi je veliki potencijal i ja bih da doveo svakako ali treba biti realan i reći da njega treba još čekati par godina da dobi iskustvo kako bi dominirao terenom. Dovesti ga sad, ili iduće ljeto, nema veze, dovesti pod obavezno.
Pepe pokazuje da ima znanje, brzinu, završnicu, sa loptom je odličan, tehnika, ima puno kvaliteta koje nam mogu pomoći. Ha, i njega bih doveo i nadam se da će ga dovesti. Točno tim redoslijedom bih dovodio igrače, naravno, ne mogu svi doći ali prvi pick bi mi bio Sane pa Odoi pa Pepe.
Još sigurno dolazi i Werner, sad je zaista pitanje gdje će ko i igrati. Vidimo da se spominje i Brandt, Ziyech i Eriksen, pa se još ne zna da li će ostati James. Tu bih osobno volio prije svih da dovedemo Havertza na polušpicu, bez pardona bih dao 100 milijuna za njega. Kakav je to samo potencijal, strašno. Baš igrač koji radi prevagu, da li sa svojim znanjem, traumpassom, završnicom, tehnikom, brzinom, ma ovaj majstor ima sve predispozicije.
Lewandowskog su trebali prodati prošlo ljeto za tih 100 milijuna i udarati se nogom u guzicu. Frajer je dobar za Bundeslige ali brate mili Giovani Elber je trpao najvećima, kao što sada trpa Luis Suarez za Barcelonu. To su klase, ovaj egoista ne može u istu rečenicu sa njima. Pa vjeruješ mi da sam ja još sad šokiran da su njega u džep pospremili Fabinho i Matip koji su nominalno zadnji vezni, gdje ćeš onda odigrati nešto protiv ovih najjačih?????
Svakako i njega treba prodati, bilo bi samoubojstvo da nam ovaj sebičnjak i dalje nastupa protiv najvećih. Ima toliko napadača koji su se isprofilirali ove i zadnjih godina pa zašto onda trpjeti trpača Majncova, kako ga neko ovdje prozove?
Ali prije svih... novi trener.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Werder danas, Werder sredinom sedmice.
Eventualnom pobjedom smo na plus 4.
Hajde Lewy, utisaj kriticare.
Eventualnom pobjedom smo na plus 4.

Hajde Lewy, utisaj kriticare.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Samo jedna promjena u odnosu na Düsseldorf i Dortmund, umjesto Hummelsa igra Boa.
I Tolisso je na klupi, prvi put u ekipi od ozljede.
I Tolisso je na klupi, prvi put u ekipi od ozljede.
Uli je rekao iako traze Nubela da je Fruchtl buduca jedinica i da klub ozbiljno racuna na njega.phily je napisao/la:Saurman je napisao/la:Radi se na dolasku golmana Nubel iz Schalkea vjerovatno nasljednik Neuera.
bolje malom Früchtelu pruziti sansu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ponekad izgledaju bas kao pravi amateri. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Boateng, Ulreich

Ovo sunce u peoljetnjem dijelu sezone na AA stvarno ubija želju za gledanjem utakmice.
Vise mi ubija zelju kad vidim Boatenga na terenu.coelho41 je napisao/la:Ovo sunce u peoljetnjem dijelu sezone na AA stvarno ubija želju za gledanjem utakmice.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Poželio sam malo dijagonale gledat vala ne zna niko ko naš Boaharden je napisao/la:Vise mi ubija zelju kad vidim Boatenga na terenu.coelho41 je napisao/la:Ovo sunce u peoljetnjem dijelu sezone na AA stvarno ubija želju za gledanjem utakmice.
Kreacija nam je u minusu. Kako samo ovaj koman igra napamet, ništa on ne gleda, ko noj zabije glavu i ubaci pa gdje ode.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Kakvi levati. Nemamo prava na kiks ovdje...
Kaže komentator: "moraće nešto promijeniti Niko Kovač" pa eto ja mu predlažem da promijeni posao
il makar klub, evo trebat ce sarajevu trener od sljedece sezone
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sramotno.
Nijedna pobjeda nece doci sama od sebe, za sve se moras potruditi.
Fuj, napokon.
Nijedna pobjeda nece doci sama od sebe, za sve se moras potruditi.
Fuj, napokon.
Nadam se da glavonje primjete kako se sa Kovacem moze osvojit samo goli qrac i da ce ga nogirati nakon zadnjeg kola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.