Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ma od De Ligta nema ništa, taj je spakovan za Barcu. Nas prije može zapasti Umtiti ako ga Barca bude prodavala. Skriniar isto tako, jedino da Inter uđe u kakvu frku sa FFP-om no sumnjam u to jer će oni garant u Ligu prvaka + prodaće Icardija.
hahaha vidim pekarsko smece prijeti da ce da ode haha nadam se da ce ispuniti obecanje samo mi nije jasno koji to bolji klub bi uzeo pekara Xhaku pa njemu bi West Ham hladno odbijenicu dao...
Igrace ala De light mi necemo dovodoti jos dugo vremena ovaj klub je sa ovim vodstvom osudjen da ko Everton kupi polovnjake i masno ih placa.
Igrace ala De light mi necemo dovodoti jos dugo vremena ovaj klub je sa ovim vodstvom osudjen da ko Everton kupi polovnjake i masno ih placa.
Šta ovaj Lacazette mora uraditi da mu ne kradu golove? Ukradena su mu tri gola ove sezone (Huddersfield, United, Newcastle).
Sad valja riljati na gostovanjima za ostanak u Top 4.
Napoli je vjerovatno bez Insignea u obje utakmice protiv nas, a i Mertens je juče izašao zbog ozljede.
Sad valja riljati na gostovanjima za ostanak u Top 4.
Napoli je vjerovatno bez Insignea u obje utakmice protiv nas, a i Mertens je juče izašao zbog ozljede.
jel to nije zadnje kolo bilo prošli tjedan
,vojaeorljupci slavili neko 3.mjesto i veliki napredak drakule,a ono još 5 gostovanja s ovom budalom na redu,slavili jer je drakula poznati stručnjak za gostovanja,evo već danas je dokazao klasu,spustili gaće kao pod vojaerom i još je veliki drakula išao s talibanom na devi i čupavcem kontrolirati sredinu,amn komedija,slika i prilika velikog arsenalovog talenta u zadnjih nekoliko godina kojem nebi dao kravu da čuva jer bi izgubio po putu
a i krmak na drugoj strani smiješan,lik je obrambeno šupalj kao ****,ostale klaune iz obrane netreba niti spominjati,crni mačak opravdao očekivanja s fulanim šansama,na kraju s majstorom za gostovanja i 6.mjesto na kraju sezone je surava realnost bez obzira na splet sretnih okolnosti koje klauna prate na klupi ,neće primirisati s ovakvom igrom na gostovanjima 4.mjestu,priča o nekim titulama a 4.mjesto je sf za njega i to s ovom raspalom konkurencijom,onda znaš koja si sprdačina od ekipe i trenera 
Arsenal have now won just two of their last 12 away matches in all competitions - against League One Blackpool in the FA Cup & bottom of the league Huddersfield. [@Orbinho] #afc
trenerčina
još luđi od njega vojaeorljupci

Arsenal have now won just two of their last 12 away matches in all competitions - against League One Blackpool in the FA Cup & bottom of the league Huddersfield. [@Orbinho] #afc
trenerčina

Jel to danas završila sezona? Pa eto šteta što završismo šesti bit će bolje dogodine
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Emery bi se mogao pokazati gorim nesposobnjakovicem nego sto sam mislio ako ne zavrsi u top4 kad su se sva tri konkurenta fino potrudila da Arsenal uguraju tamo. OStala su dokraja cetiri gostovanja, to je mrka kapa, sta ces se nadati kada francuski macak u vreci napadac od 50 miliona satro WC ima 2 gola u gostima u cijeloj sezoni i to protiv Hadersfilda i Kardifa
dvije najgore ekipe lige.

Ne znam šta reći. Ovaj klub je toliko smiješan da izgubi od Evertona, i to tako što primi gol od hiljadugodišnjeg Jagielke nakon auta. Nismo čestitu šansu napravili u 90 minuta, onaj ubogi Ramsey sa pola noge odigrao bolje nego svi ostali uglednici. Ne znam da li je ikad Arsenal imao goru sredinu terena nego u nedjelju - Guendouzi i Elneny.
AMN je odigrao najgoru partiju nekog Arsenalovog beka još od Andrea Santosa protiv Liverpoola 2013. Horror.
Ono što i dalje ostaje najveća rak-rana ovog tima je glupost igrača, biraju se loša rješenja, isključuje se mozak u odbrani, prave se glupi faulovi, prosipaju se bodovi.

Ono što i dalje ostaje najveća rak-rana ovog tima je glupost igrača, biraju se loša rješenja, isključuje se mozak u odbrani, prave se glupi faulovi, prosipaju se bodovi.
Daj tri boda 'vamo, zaboravi igru. Leno danas najbolji. Još tri mine do kraja.
Može neko da nabroji koliko je Leno spasao bodova i koliko smo izgubili zbog njega?! Eto ako nije problem, selam svima
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
trenerčina dominira na gostovanjima ala sa sevillom,engleska sevilla
kakav neres bakrači
daj čukija lozana,klaun ako ima mozga na ljeto će dovest krilo jer s tim kasni godinu dana,iako mu trebaju realno dva krila jer šuplji debeljko može samo igrati krilo u formaciji sa 3 nazad
uz 1 do 2 krila,stoper(nadam se da neće biti blentavi da će iskeširati hrpu love za lika kojem visi karijera i normalan život o koljenu i čudno baš lik izbjegava operaciju jer postoji velika šansa da bi nakon te operacije završio sportsku karijeru),lijevi bek koji se prvenstveno sposoban braniti i cmf
a ako prodaja bude iznad nivoa dovest još više
prodati slobodno jednoga od velikih napadača bez pardona,ako je stvaran interes za xhaku i čupavca,teraj to sve u pm,kakav armenski nosonja i iwobi po krilima
uz ostale klaune koji su trebali davnih dana dobiti nogom u guzicu

kakav neres bakrači

Čestitke onima koji tu pišu, jedva čekam analizu, selam i lijep pozdrav
ništa idem drkat na ovaj veliki gol crnog mačka gdje je meret oduševio zidom i svojom procjenom na crti
drkat protiv ovih žabara koji su veće luzerčine od nas
čak mislim da će šišmiši koji se dižu u formi biti ozbiljniji protivnik od ovih luzera koji su turbo precijenjena ekipa već par zadnjih godina,nešto ala sari trener
drakulina prćija favorit protiv šišmiša ali ne koliki voajeroljupci misle
cs ali obrana klimava,onaj wc kepec od stopera može na kraju sezone u penziju s šlagiranim španjolcem,onom gaboncu bi zaljepio šljagu da se nebi digao tjedan dana kolko igra preko kurca,nadam se da će ga na ljeto prodati
voajeroljupcima preporučujem da se mole da krvnik prćije se ne oporavi do prve tekme
ili možda guedes zabije koji komad

voajeroljupcima preporučujem da se mole da krvnik prćije se ne oporavi do prve tekme

Hvala na analizi, lijep selam do narednog puta
James Olley: Those behind the scenes at London Colney describe Suarez as someone who has never settled, rarely smiles and appears to be counting down the days to his departure. He is destined to return to Barca in summer.https://www.standard.co.uk/sport/footba ... 20301.html …
425
6:36 PM - Apr 18, 2019
vrhunska procjena drakule,nadam se da neće još svojih panjeva dovući koji nemogu meda kraj jednog iwobija u pm
425
6:36 PM - Apr 18, 2019
vrhunska procjena drakule,nadam se da neće još svojih panjeva dovući koji nemogu meda kraj jednog iwobija u pm

Dobro odrađen posao protiv Napolija, vjerovatno dvije najzrelije partije ove sezone. Kako li je ovaj Napoli umalo izbacio Liverpool...
Ramseyeva ozljeda je golem problem. Da bar bude spreman za revanš sa Valencijom.
Ramseyeva ozljeda je golem problem. Da bar bude spreman za revanš sa Valencijom.
Nadam se da nas Kondogbia nece opet izbaciti iz Evrope, prvenstvno zbog pojedinaca na ovom pdfu mislim da to ne bi mogli podnijeti...
japa je napisao/la:Nadam se da nas Kondogbia nece opet izbaciti iz Evrope, prvenstvno zbog pojedinaca na ovom pdfu mislim da to ne bi mogli podnijeti...
ako su ovo danas podnijeli onda nebi još jedno pišanje kondogbije po njima bi trebalo biti problem

svaka čast drakuli,koji je to stručnjak

Hvala na analizi, čujemo se do slijedećeg puta, selam i pozdrav
Od idućeg prelaznog roka želim samo da odvratno biće zvano Mustafi više nikad ne obuče dres Arsenala. O Elnenyju dovoljno govori to što je i Xhaka za njega Pirlo.
Emery za ovo nema opravdanja cuj Crystal Palace nas kuci uzme, pa yebeni United i Chelsea a i Totenhem u ligi zadnjih mjesec dana rasipaju bodove dje stignu Arsenal je trebao vec biti zacementiran za trecu poziciju a sada je i cetvrta naucna fantastika, jer ce onaj Chelsea sada garant poceti da pobjedjuje a Totenhem i pored ozlijeda nema neki tezak raspored.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.