Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Bosco
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Bosco » 29 okt 2010, 12:39

Sasha L.F.C. je napisao/la:Šest godina kako Arsenal nije ostvojio Englesku ligu i ovo če im biti sedma godina
Pet godina kako nijedan trofej nisu osvojili, zadnji im je bio Comunity shild protiv Uniteda na penale 2005 godine

Kakve igrace imaju tesko da ce i osvojiti do 2020. mozda kad im klincu odrastu :D
Zapravo to je bio FA Cup. ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 29 okt 2010, 12:44

-Paja je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Eto neka dođe u Arsenal pa neka sanja Ligu Prvaka. :lol:
MOze doci da sanja i da ocekuje da mu se ostvari taj san u Liverpool bi dosao da sanja Premiership a taj san bi bio utopija jer je nemoguce da se tako nesto dogodi u narednih min. 10 godina....
Ajoj :cry: :cry:
nema potpisa

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 29 okt 2010, 12:56

Ne znam zasto sad izmisljaju neke Vucinice i neke tamo crnogorske ljencuge koji ce nas kostati 20-30 miliona kad mozemo dovest Darena Benta za 15 miliona i rjesit pitanje napadaca.
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 29 okt 2010, 13:00

Opet glupe rasprave tipa "mi smo ovo, vi ste ono"...
Nije mi jasno da se neko vise pali na to...
Iako sam strastveni navijac liverpoola, strasno mi se svidja rad arsenala sa mladim igracima (a kome se ne svidja).
I volio bih za 5 - 6 godina reci da imamo 2 ili 3 igraca iz nase skole, jer smo u zadnjih 2 - 3 sezone kupili nekoliko "velikih talenata" pa bi trebali to i iskoristiti.
Naravno, uz to nam trebaju i velike zvijezde, da se ne zavaravamo, ne mogu mladi talenti iznijeti teret europe (nije bitno da li je to euroliga ili LP), vec mora u ekipi biti i "starih vukova" koji ce "povuci" kada je to potrebno.
Zamislite sada LFC bez Stevea!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 okt 2010, 13:02

ackeey je napisao/la:Opet glupe rasprave tipa "mi smo ovo, vi ste ono"...
Nije mi jasno da se neko vise pali na to...
Iako sam strastveni navijac liverpoola, strasno mi se svidja rad arsenala sa mladim igracima (a kome se ne svidja).
I volio bih za 5 - 6 godina reci da imamo 2 ili 3 igraca iz nase skole, jer smo u zadnjih 2 - 3 sezone kupili nekoliko "velikih talenata" pa bi trebali to i iskoristiti.
Naravno, uz to nam trebaju i velike zvijezde, da se ne zavaravamo, ne mogu mladi talenti iznijeti teret europe (nije bitno da li je to euroliga ili LP), vec mora u ekipi biti i "starih vukova" koji ce "povuci" kada je to potrebno.
Zamislite sada LFC bez Stevea!
;) Slažem se u potpunosti. Al ko če to nekima ovdje objanit, bilo da su reds il gunners ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 29 okt 2010, 13:05

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ne znam zasto sad izmisljaju neke Vucinice i neke tamo crnogorske ljencuge koji ce nas kostati 20-30 miliona kad mozemo dovest Darena Benta za 15 miliona i rjesit pitanje napadaca.
Sto se tice pojacanja,volio bi mladje dokazane igrace poput Marka Marina,Defoura,Affelay i slicnih.Sto se tice ove neke raspravice,preporucio bih GunnerSu bez ikakve uvrede ili nekog,ne daj Boze,odbacivanja da ne dolazi na ovu temu,jer vidis nesto sto te bode u oci i odmah moras zapocet raspravu.Paju (bar se nadam) niko ne slusa,jer svi znamo kako je on objektivan i kako provocira,i to nekada ide od teme do teme samo da napise nesto kako bi zapoceo svadju ili sl.Ugledajte se na Bosca i e2_ze.Iako sam i sa njima imao rasprava...Ali oni gotovo nikada nemaju neku namjeru zapoceti neku svadju...GunnerS to sve vise cini u zadnje vrijeme i to ovdje,ali...ne znam sta da ti kazem. :twisted:
You'll never walk alone.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 okt 2010, 13:11

volimliverpool je napisao/la: svadju...GunnerS to sve vise cini u zadnje vrijeme i to ovdje,ali...ne znam sta da ti kazem. :twisted:
:shock: Svađu ?! Nedo Bog, ja sam na ovom forumu da bi bio više inforisan i da bi naučio više o nekim drugim stvarima a i da bi se zezao. Svi koji me iole malo znaju, znaju da se ja neznam svađat :D hehe.. Pitaj @YNWA kakav sam, malo me je upozno pa... Zato. A ove prepirke, pa Bože moj, očigledno je da jedan i drugi klub imaju svojih mana a i prednosti, tako da. Ja sam ovdje odavno ( više nego večina vas ) i oduvjek sam bio na svim temama, pokušavam konstruktivno razogavarat. Tako da... Ne brini, ja se ne svađam ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 29 okt 2010, 13:23

GunnerS je napisao/la:
volimliverpool je napisao/la: svadju...GunnerS to sve vise cini u zadnje vrijeme i to ovdje,ali...ne znam sta da ti kazem. :twisted:
:shock: Svađu ?! Nedo Bog, ja sam na ovom forumu da bi bio više inforisan i da bi naučio više o nekim drugim stvarima a i da bi se zezao. Svi koji me iole malo znaju, znaju da se ja neznam svađat :D hehe.. Pitaj @YNWA kakav sam, malo me je upozno pa... Zato. A ove prepirke, pa Bože moj, očigledno je da jedan i drugi klub imaju svojih mana a i prednosti, tako da. Ja sam ovdje odavno ( više nego večina vas ) i oduvjek sam bio na svim temama, pokušavam konstruktivno razogavarat. Tako da... Ne brini, ja se ne svađam ;)
Dobro,onda,raspravu ne svadju.
You'll never walk alone.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 okt 2010, 14:06

Trener Boltona potvrdio da Klasnić konkurira za sastav protiv Liverpoola.
...što je više lome to je volim jače...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 okt 2010, 14:08

jacky09 je napisao/la:Trener Boltona potvrdio da Klasnić konkurira za sastav protiv Liverpoola.
Ma tu je Skrtel ! :D
FK Pjetlovi

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 29 okt 2010, 14:11

Jestel vidjeli šta onaj gore kaže, crnogorska ljenčuga Vučinić. Ne mogu da vjerujem da neko čovjeka koji to izjavi može shvatat ozbiljno.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 okt 2010, 14:15

reds je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:Trener Boltona potvrdio da Klasnić konkurira za sastav protiv Liverpoola.
Ma tu je Skrtel ! :D
Vjerovatno zato Liverpool ove sezone nije primio gol samo od WBA i Birminghama.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 29 okt 2010, 14:28

Evo jedan zanimljiv podatak:

Roy Hodgson je zadnji put sa svojom ekipom u ligi dobio u gostima prije 442 dana, kada je Fulham dobio Portsmuth sa 1:0 u 1. kolu prošle sezone. :?

wenger
Kontakt:

Post Postao/la wenger » 29 okt 2010, 14:32

jacky09 je napisao/la:Evo jedan zanimljiv podatak:

Roy Hodgson je zadnji put sa svojom ekipom u ligi dobio u gostima prije 442 dana, kada je Fulham dobio Portsmuth sa 1:0 u 1. kolu prošle sezone. :?
Ja mislim da će Hodgson prekinuti taj neugodni post protiv Boltona !

Sasha L.F.C.
Kontakt:

Post Postao/la Sasha L.F.C. » 29 okt 2010, 14:47

Ne znam zasto sad izmisljaju neke Vucinice i neke tamo crnogorske ljencuge koji ce nas kostati 20-30 miliona kad mozemo dovest Darena Benta za 15 miliona i rjesit pitanje napadaca.

Verovatno zato sto misle da je kvalitetniji od Torresa sto je po meni smesno.
1st Liverpool F.C.
2nd Celtic F.C.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 29 okt 2010, 15:17

wenger je napisao/la:

Ja mislim da će Hodgson prekinuti taj neugodni post protiv Boltona !
Jašta, jašta :lol:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 29 okt 2010, 15:33

Sasha L.F.C. je napisao/la:Ne znam zasto sad izmisljaju neke Vucinice i neke tamo crnogorske ljencuge koji ce nas kostati 20-30 miliona kad mozemo dovest Darena Benta za 15 miliona i rjesit pitanje napadaca.

Verovatno zato sto misle da je kvalitetniji od Torresa sto je po meni smesno.
Vucinic bi bio dobro pojacanje:cinjenica
za svoje godine i skup vala:cinjenica
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 29 okt 2010, 15:44

Čuo sam i ja ovo... :lol: :lol: :lol:

Torres će prekinuti crni niz Roya.
FK Pjetlovi

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 29 okt 2010, 15:47

John W. Henry has dismissed transfer speculation surrounding the Reds.

Fernando Torres and Pepe Reina have been linked with moves away from Anfield in January but NESV's principal owner was quick to shoot down such nonsense.

"We have recently read stories about our intentions for the forthcoming January transfer window and have a sense of humour about this type of inevitable speculation," said Henry.

"As everyone knows we are new to English football, but not to sport, and we are studying all options. Opportunities and value will drive spending in January and in the future.

"Our clear focus from day one of our ownership has been - and will be - to improve the club and focus on what it will take to put Liverpool FC consistently in a position to challenge for trophies.

"We intend to build this club the right way.

"Stories about our top players leaving are destructive and unwarranted but we realise that this kind of speculation is also common.

"We intend to build on the strength of the current squad, not undermine it. And I can reassure our supporters that we have no intention of allowing the team to be weakened going forward."
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 29 okt 2010, 16:03

Kaj vam je ljudi Vucinic je u svadji s trenerom i klubom on nije vise od 15 miliona. Kad se samo sjetim one tekme protiv Lacija na Olimpicu 2 gola im uvali
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.