FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 18 apr 2019, 19:03

sam ga sebi može produžit
Husref Musemić, šef stručnog štaba FK Sarajevo, ima ugovor sa Bordo timom do kraja tekuće sezone.

U javnosti se pojavila informacija da aktuelni Upravni odbor nije zadovoljan rezultatima, pa je samim tim dovedeno u pitanje eventualno produženje ugovora legendi tima sa Koševa.

Sve to skupa izazvalo je dosta reakcija među navijačima Sarajeva, koji smatraju da Musemić treba ostati na kormilu kluba i u narednom periodu.

Kako smo uspjeli saznati, danas je u prostorijama kluba održan sastanak na kojem su pored Musemića, prisustvovali Senad Jahić, predsjednik UO FK Sarajevo, Sabrina Buljubašić, generalna direktorica kluba te Koordinator za sportski segment Emir Hadžić.

Sastanak je prema onom kako smo saznali bio konstruktivan, a na njemu se govorilo o finišu sezone u Premijer ligi BiH, finalnim utakmicama protiv Širokog Brijega, ali i ugovoru koji istječe šefu struke tima iz Titove 38b.

Tokom razgovora podvučeno je da tim i stručni štab imaju punu podršku u nastojanjima da osvoje jedan ili oba trofeja do kraja sezone, te da svi u klubu žele mir u ekipi i klubu uopšte u predstojećim utakmicama. Također, odbačene su i sve insinuacije o eventualnim pričama koje su se pojavile u javnosti, a tiču se ugovora aktuelnog šefa struke.

Sve misli kluba trenutno su usmjerene na utakmicu sa Slobodom u subotu, u kojoj Bordo klub želi pobjedu i tri boda i to je ujedno bio zaključak današnjeg sastanka.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 18 apr 2019, 19:14

Denchi je napisao/la:sam ga sebi može produžit
Husref Musemić, šef stručnog štaba FK Sarajevo, ima ugovor sa Bordo timom do kraja tekuće sezone.

U javnosti se pojavila informacija da aktuelni Upravni odbor nije zadovoljan rezultatima, pa je samim tim dovedeno u pitanje eventualno produženje ugovora legendi tima sa Koševa.

Sve to skupa izazvalo je dosta reakcija među navijačima Sarajeva, koji smatraju da Musemić treba ostati na kormilu kluba i u narednom periodu.

Kako smo uspjeli saznati, danas je u prostorijama kluba održan sastanak na kojem su pored Musemića, prisustvovali Senad Jahić, predsjednik UO FK Sarajevo, Sabrina Buljubašić, generalna direktorica kluba te Koordinator za sportski segment Emir Hadžić.

Sastanak je prema onom kako smo saznali bio konstruktivan, a na njemu se govorilo o finišu sezone u Premijer ligi BiH, finalnim utakmicama protiv Širokog Brijega, ali i ugovoru koji istječe šefu struke tima iz Titove 38b.

Tokom razgovora podvučeno je da tim i stručni štab imaju punu podršku u nastojanjima da osvoje jedan ili oba trofeja do kraja sezone, te da svi u klubu žele mir u ekipi i klubu uopšte u predstojećim utakmicama. Također, odbačene su i sve insinuacije o eventualnim pričama koje su se pojavile u javnosti, a tiču se ugovora aktuelnog šefa struke.

Sve misli kluba trenutno su usmjerene na utakmicu sa Slobodom u subotu, u kojoj Bordo klub želi pobjedu i tri boda i to je ujedno bio zaključak današnjeg sastanka.
Samo nek laptop ostavi. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 18 apr 2019, 19:25

skoroalen je napisao/la: Samo nek laptop ostavi. :lol:
ih a da je uparit Slavkovu kartoteku i taj laptop eeee :wtf: :urnebes: :rol: :tokralju: :bow:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 apr 2019, 19:32

Na lobotomiji ima PDF "Kartoteka" i mrtvi ozbiljni tamo pisu hahahahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 18 apr 2019, 19:45

I nakon ispisanih romana, jesmo li ustanovili čija je čuna veća? :D
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 apr 2019, 19:54

emir79 je napisao/la:I nakon ispisanih romana, jesmo li ustanovili čija je čuna veća? :D
Ustanovili smo da sam ja u prednosti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SveOveGodine
Kontakt:

Post Postao/la SveOveGodine » 18 apr 2019, 20:02

AlfredNobel je napisao/la:Morto brate, mislim da je vrijeme da se ova tema malo dovede u red. Hajde našaliti se, ali ovo je prešlo sve granice. Ljudi bubaju nekakve gluposti, vrijeđaju, glume hinjaka, a kad im uzvratiš, onda ide ona klasična "malo poštovanja prema starijim".
Najzalosnije je sto ''ljudi'' poput tebe pisu ovdje. Nema forumasa kojeg nisi pokusao uvjrijediti i ti se nasao da molarises. A mortem je veliko razocarenje jer sve to dozvolio. Cak je gori od hilme.
Izgleda da je istina da vlast i repa kvare ljude :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 apr 2019, 20:10

Pa eto gori sam od Hilme, šta ću
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 18 apr 2019, 20:12

belosevic28 je napisao/la:Kralju pricamo o licnim uvredama? Podrzavas?! Osvjezenje koje vrijedja ovdje i pominje roditelje?
Sjajna ste mi osvjezenja...
LP
Zasto nas svrstavas . Nadji recenicu gdje Husrefa nisam oslovio Husrefom . Nadji i jednu vulgarnu rijec na ovom forumu gdje sam uvrijedio nekog iz FKS(to sto mislim drugacije , nije grijeh). Ustvari nadji od 2897 mojih postova gdje sam uvrijedio nekog bh sportistu , tenisera,fudbalera , kosarkasa da sam ga nazvao ili vrijedjao pogrdnim rijecima . Ne libim se i necu se libiti pohvaliti divne price @bordopoete(jer znam o cemu prica), ali isto tako se grozim vrijedjanju Husrefa Musemica(sta god ja o njemu mislio).
Pokusavas me isprovocirati i dovesti na isti nivo komunikacije tebe i @bordopoete. Jedan drugog zasluzujete kad ste on vulgaran , a ti provokator u pokusaju . Vjerujem da nisi los covjek i navijac .Ovdje moja komunikacija sa tobom zavrsava . Ziv i zdrav da si . I tebi LP
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 apr 2019, 20:18

Koga sam ja to uvrijedio? Nema mi mržih ljudi, ono sve finjaka guraj neku priču, a sve hinjsko podbadanje. Navedi mi neke koje sam ja to uvrijedio, evo tri imena mi daj. Uvijek ću poštovati persone kao što su Mortem, Škoro, Beli, SarajevoJeBordo, Lecler, Inijesta, Benkara i ne znam jesam li još još nekog zaboravio, a vjerovatno jesam.

Sve ove šlagere koji se pokušavaju praviti pametni, a ustvari su obični diletanti ću uvijek podyebavati. Klasični onaj spin. Njemu eto ne odgovaraju ti neki likovi, a normalan mu je lik ahbab s 56 banovanih profila.

Ovo pišem kako bi drugi vidjeli, od tebe i ne očekujem shvatanje. Vidim da si novi karakter, tako da odmah znam o čemu je riječ. Recite brate, ne valja mi Husref, ne valja mi ovaj, ne valja mi onaj i to sve objedinite u jednom postu. Napsujte se, nagovorite, istresite iz sebe sve i objedinite u to jedno i nastavite pisati normalno i ne spominjući više to. Ovako svaki put isto.. Mrak mi na oči padne kad vidim 'objektivne' postove, a nigdje toga s glave. Evo gledaj ti ovog Denchija, umjesto da napiše u jednom postu ko i šta mu sve smeta, on će gurati do kraja, ne yebe živu silu, samo kako bi on nekoga ubjedio u nešto. Isto tako i ynwa, jer je naivan što ulazi u bilo kakve rasprave sličnog karaktera.

Opustite se, pišite o bitnim stvarima, o nadolazećim mečevima, o ekipi, protivnicima itd. Sunce ti poljubim, vodi se rasprava oko Husrefa i Čale, o tome kako je Husref panj, Husref ovo, Husref ono. I to sve od kako su se pojavili ovih nekoliko likova koji ubiše s nostalgijom i ljubavi prema FKS.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SveOveGodine
Kontakt:

Post Postao/la SveOveGodine » 18 apr 2019, 20:27

AlfredNobel je napisao/la:Koga sam ja to uvrijedio? Nema mi mržih ljudi, ono sve finjaka guraj neku priču, a sve hinjsko podbadanje. Navedi mi neke koje sam ja to uvrijedio, evo tri imena mi daj.
Evo ti u samo jednom postu 4
AlfredNobel je napisao/la:Četiri najveće maskote i hinjare ovog foruma - robertklošar, bordopoeta, venamahrabrih, samozdravlje. Prava ublehaško-ahbabska priča.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 apr 2019, 20:29

SveOveGodine je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Koga sam ja to uvrijedio? Nema mi mržih ljudi, ono sve finjaka guraj neku priču, a sve hinjsko podbadanje. Navedi mi neke koje sam ja to uvrijedio, evo tri imena mi daj.
AlfredNobel je napisao/la:Četiri najveće maskote i hinjare ovog foruma - robertklošar, bordopoeta, venamahrabrih, samozdravlje. Prava ublehaško-ahbabska priča.
Nabrojao bi i tebe al nema dovoljno slova za sve tvoje nikove

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 apr 2019, 20:30

Cime ih je to uvrijedio? Jel im dirao clanove porodice? Jel koristio ruzne rijeci? Covjek ti je sve lijepo objasnio, ne pravi se bezveze Englez.
1946~

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 18 apr 2019, 20:36

belosevic28 je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Tema je zadnjih par dana odron. Za dva dana igramo prevažnu utakmicu za titulu i za budućnost kluba a ovdje se konstantno raspravlja o nekim glupostima.
Ma buraz sve stoji, ali lik naziva Husrefa balvanom, poredi ga s Krpicem, i kad mu odgovoris argumentima (statistikom)...onda idu seljacke fore (lakse utjerati metar u guyicu neko milimetar u glavu...) i kad mu odg i na to vidio si hinjskog posta...
Trebam presutiti? Nema sanse...
Al' ajd sad ce njegovi haveri da ga podrze.
BRĐANINE, još ne odgovori, na koliko si to utakmica gledao Husrefa u živo? Čekam. :tralala:

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 18 apr 2019, 20:37

Denchi je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Husref neka trenenira dok ne umre a kad umre neka iduci trener postupa prema taktikama i programima iz njegovog laptopa.
ovo kao da si reko i da Šemsa Suljaković otpjeva kompletnu kolekciju sretnih i veselih pjesama :rol: :rol: :rol: :urnebes: :clap:

Ne slusam tu malogradjansku muziku.

E cuj Sarajevo igra izbij nabij :lolno: momak ti si zaluto ovdje.
Zadnja izmjena: Kamuflazn, dana/u 18 apr 2019, 20:40, ukupno mijenjano 1 put.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

SveOveGodine
Kontakt:

Post Postao/la SveOveGodine » 18 apr 2019, 20:38

ThrillerHz je napisao/la:
Cime ih je to uvrijedio? Jel im dirao clanove porodice? Jel koristio ruzne rijeci? Covjek ti je sve lijepo objasnio, ne pravi se bezveze Englez.
maskota i hinjara je inace kompliment. :lol:
Imas i postove na ovoj temi gdje psuje djecu, roditelje, sestre (ako ih mortem nije obrisao). I sve to bez opomene. I onda jedan takav lik pise moderatoru da bi trebao malo umiriti temu.
@belosevic, ja znam da si ti novinar i da bi guzice dao za bilo kakvu info ili lijepu rijec, ali smiri malo hormone.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 apr 2019, 20:38

Hahahahahahhahah kralju mimo te ekipe mi daj tri osobe koje sam uvrijedio. Evo ja ti dam prvog, to je pantelija, daj mi još dvojicu. I ti opet spinuješ i praviš se da ne kontaš. UVIJEK ĆU ZAYEBAVATI TAKO TE LIKOVE I ZATO JE I NAPISANO "HINJARA". I te psovke idu tim likovima, ne onim uljudnim.

Sve što se traži je normalnost i ništa više. Ebote na prste ruke možeš nabrojati nickove s kojim možeš normalno razmijeniti koju u vezi kluba i fudbala, eto na šta je spao ovaj pdf. Samo daj svađu, crnjak, prepucavanja, frustracije, negativnu energiju itd

Bezveze se kralju trošiš, alter ego si od ovih dotičnih, ne moraš glumiti ništa.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 18 apr 2019, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 apr 2019, 20:41

Poeta:
Isto onoliko koliki je tvoj koeficijent inteligencije.
Tobe:
Bivsi novinar, posten radnik i ostvaren na vecini polja, CASNO I POSTENO.
Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 18 apr 2019, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 18 apr 2019, 20:51

belosevic28 je napisao/la:Poeta:
Isto onoliko koliki je tvoj kojeficijent inteligencije.
Tobe:
Bivsi novinar, posten radnik i ostvaren na vecini polja, CASNO I POSTENO.
"kojeficijent"? Koju si ti školu završio? Uostalom, to samo potvrđuje činjenicu da su nam novinari, nažalost, nepismeni. (Kažu da si novinar BRĐANINE iliti P A P A K)!!!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 apr 2019, 20:52

Sta je pjesnik akka poeta htio reci?!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.