Ma to sam i mislio, puklo staklo al radi mobitel. I to pofino puklo, bas ga treba zamijenit. Na 2-3 mjesta. Do nekih 400 maraka je prihvatljivo.wobly92 je napisao/la:Čekaj, touch radi a display pukao? Da nije kontra, staklo puklo, a display radi? Ako je tako, reparacija stakla ti je oko 200 KM. Zamjena displaya u kompletu oko 400 KM.Sage je napisao/la:Znal iko kolko dodje zamjena displaya, puklo staklo, radi touch, sve radi. A puklo je i zadnje staklo na mobitelu. Mobitel S8 plus
Sam poklopac zadnji je oko 50-60 KM mozda, zavisi gdje.
Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Da li Garmin fenix 5 stvarno vrijedi skoro pa duplo više nego recimo Garmin vivoactive 3 ili sad ove novije linije Samsunga (R800, watch active)??? Vidim ne stoji loše ni fitbit versa, Ionic....
Imam od jucer problem da se ne mogu prijaviti na wi fi mrezu koja zahtjeva prijavu., odnosno ne otvara mi onaj prozor u pretrazivacu gdje trebam kliknuti, "prijavi se" i sl.
Dok za mreze zasticene passwordom nema problema.
Mislim da sam ja nesto poremetio.
Dok za mreze zasticene passwordom nema problema.
Mislim da sam ja nesto poremetio.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Koliko kosta da se popravi ovaj utor ili kako se zove za punjenje?
Moram pola sata namjestati da se puni.
popravka do 400 KM je prihvatljiva? Pa zamijeni cijeli display za te pare, nije S10Sage je napisao/la:Ma to sam i mislio, puklo staklo al radi mobitel. I to pofino puklo, bas ga treba zamijenit. Na 2-3 mjesta. Do nekih 400 maraka je prihvatljivo.wobly92 je napisao/la:Čekaj, touch radi a display pukao? Da nije kontra, staklo puklo, a display radi? Ako je tako, reparacija stakla ti je oko 200 KM. Zamjena displaya u kompletu oko 400 KM.Sage je napisao/la:Znal iko kolko dodje zamjena displaya, puklo staklo, radi touch, sve radi. A puklo je i zadnje staklo na mobitelu. Mobitel S8 plus
Sam poklopac zadnji je oko 50-60 KM mozda, zavisi gdje.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Koji mob?jasmin10 je napisao/la:Koliko kosta da se popravi ovaj utor ili kako se zove za punjenje?
Ako se moze samo konektor promjeniti to ti je svugdje oko nekih 20KM, e jedino ako je neki model gdje treba flet sa punjenjem zamjeniti zna biti skuplje malo...
Nokia 7 plus.mandraX je napisao/la:Koji mob?jasmin10 je napisao/la:Koliko kosta da se popravi ovaj utor ili kako se zove za punjenje?
Ako se moze samo konektor promjeniti to ti je svugdje oko nekih 20KM, e jedino ako je neki model gdje treba flet sa punjenjem zamjeniti zna biti skuplje malo...
Frajer mi prskao nesto po ovom konektoru i sad mi neke mrlje na displeju.

jasmin10 je napisao/la: Nokia 7 plus.
Frajer mi prskao nesto po ovom konektoru i sad mi neke mrlje na displeju.

Mislim da se na tom modelu prvo dize ekran prilikom rastavljanja, pa onda tek ostalo...to je prskao da bi popustilo ljepilo ispod display-a, samo je problem sto je ocigledno koristio pogresan sprej.

Moze li mi ove mrlje nekako rijesiti ?mandraX je napisao/la:jasmin10 je napisao/la: Nokia 7 plus.
Frajer mi prskao nesto po ovom konektoru i sad mi neke mrlje na displeju.![]()
Mislim da se na tom modelu prvo dize ekran prilikom rastavljanja, pa onda tek ostalo...to je prskao da bi popustilo ljepilo ispod display-a, samo je problem sto je ocigledno koristio pogresan sprej.
Ja koliko znam, ne može.jasmin10 je napisao/la:Moze li mi ove mrlje nekako rijesiti ?mandraX je napisao/la:jasmin10 je napisao/la: Nokia 7 plus.
Frajer mi prskao nesto po ovom konektoru i sad mi neke mrlje na displeju.![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ako moze nek provuce kroz UV svjetlo, da vidi prvo kakve su mrljemandraX je napisao/la:Ja koliko znam, ne može.jasmin10 je napisao/la:
Moze li mi ove mrlje nekako rijesiti ?
99% da ne moze, jer je vrlo vjerovatno koristio ono go*no od Falcon spreja...QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ako moze nek provuce kroz UV svjetlo, da vidi prvo kakve su mrljemandraX je napisao/la:Ja koliko znam, ne može.jasmin10 je napisao/la:
Moze li mi ove mrlje nekako rijesiti ?
znam jer sam se i ja prvi put za'ebo na ovom, srecom nije bio toliko skup display.

. Bilo je i vise ovih mrlja ali su se ove na vrhu povukle. Znaci frajer mi upropastio novi mobitel.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Pa kome si uopste nosio telefon, ne znam kakve mrlje su se mogle pojaviti jer ekran se kompletan skida.
Kako ti je tako otisao konektor, meni moj jos ne pravi problem
Odneses mu mobitel i yebes mu mrtve ako ne napravi da bude kako treba.jasmin10 je napisao/la:. Bilo je i vise ovih mrlja ali su se ove na vrhu povukle. Znaci frajer mi upropastio novi mobitel.
Pa bas zato su se pojavile jer se skida ekran komplet, pokusao je sa sprejom da popusti malo ljepilo, medjutim napravio belaj jer je sprej usao izmedju samog ekrana i touch-a i napravio mrlje.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Pa kome si uopste nosio telefon, ne znam kakve mrlje su se mogle pojaviti jer ekran se kompletan skida.
A doduse trebas bas biti peh da razvalis tako brzo konektor, i to type C...evo da je micro usb pa hajd...
Otkad sam kupio novi punjac poceo me zezati malo po malo. I jednom pao dok je bio na punjacu i to ga je dokrajčilo.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Pa kome si uopste nosio telefon, ne znam kakve mrlje su se mogle pojaviti jer ekran se kompletan skida.
@mandrax je to dobro objasnio. Samo sto mu ja nisam rekao da mi pravi, nego da mi treba novi punjac jer sam mislio da je do punjaca. Kaze konektor ti otisao i frajer sam uzme ono i naprska i belaj mi napravi. Ja sve kontam proci ce. Odnijet cu mu u ponedjeljak pa nek radi sta zna.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Ovo je inače problem na nokiji, srećom za sada kod mene i radi, ali srećom imam i zvaničnu garu tako da mi je svejednomandraX je napisao/la:Pa bas zato su se pojavile jer se skida ekran komplet, pokusao je sa sprejom da popusti malo ljepilo, medjutim napravio belaj jer je sprej usao izmedju samog ekrana i touch-a i napravio mrlje.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Pa kome si uopste nosio telefon, ne znam kakve mrlje su se mogle pojaviti jer ekran se kompletan skida.
A doduse trebas bas biti peh da razvalis tako brzo konektor, i to type C...evo da je micro usb pa hajd...
mandraX je napisao/la:Pa bas zato su se pojavile jer se skida ekran komplet, pokusao je sa sprejom da popusti malo ljepilo, medjutim napravio belaj jer je sprej usao izmedju samog ekrana i touch-a i napravio mrlje.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Pa kome si uopste nosio telefon, ne znam kakve mrlje su se mogle pojaviti jer ekran se kompletan skida.
Dal mijenjati samo staklo na Xiami Redmi Note 5A Prime 3/32, vidim 20 KM na aliju staklo, a front panel mi preskup. Ionako ću ga staroj dat.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zavisi, ja bih mjenjao ako nije ekran ispod sa staklom, odnosno zaljepljen. nemam iskustva sa ljepljenjem panelaPenaltiky je napisao/la:mandraX je napisao/la:Pa bas zato su se pojavile jer se skida ekran komplet, pokusao je sa sprejom da popusti malo ljepilo, medjutim napravio belaj jer je sprej usao izmedju samog ekrana i touch-a i napravio mrlje.QUARESMA 18<<< je napisao/la:Pa kome si uopste nosio telefon, ne znam kakve mrlje su se mogle pojaviti jer ekran se kompletan skida.
Dal mijenjati samo staklo na Xiami Redmi Note 5A Prime 3/32, vidim 20 KM na aliju staklo, a front panel mi preskup. Ionako ću ga staroj dat.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, Sheyi i 32 gosta.