Još nam se i vratio Ermin Zec, trenira u punom intenzitetu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja se slazem s tobom u potpunosti,ali bi mi bilo krivo da ga raja zamrzi zbog ovih neznalic na terenu.A za Želju nema bolje opcije za trenera to je sigurno.Bezideja je napisao/la:To vrijeme kad je mijenjao imao je kvalitetne igrace i mogao je pokusavati sta zeli.
Ovi igraci trenutno ne znaju osnove fudbala a to su primanje lopte i šut. Nas navodno najbolji igrac, na koga svi drkaju Ramovic ne zna primiti loptu, odbija se kao od drveta. Nasi bekovi ne znaju izvesti aut, niti centrirati. A o veznom redu da ne pisem.
Nije Amar lud, da bi mu bilo ko pisao o fudbalu. Covjek osvojio tolike trofeje.
Mi mozemo mijenjati igrace po pozicijama i to je sve. Ovi igraci ne mogi prihvatiti nista takticki jer su ograniceni. Al pored toga mi smo proslu utakmicu do crvenog odigrali jako korektno.
A sve ovo bi se gledalo drugacije da nismo u **** kakvim jesmo.
Nama zatvorili jug, konama zabranili gostovanje u Tz, kakva skupina idiotaLjoZee je napisao/la:Sta jede g savez za suspenziju juzne tribine?
Jarane iskreno da vam kazem , kanite se bivsi igraca , mislim da on nije dobar sa Osimom , jer ga ovaj na tribine poslao , al kanite se , posvetite se mladima pa makar rezultat trpio .. Pozzzela1921 je napisao/la:Kakve su sanse da se Cocalic vrati na ljeto ? Vjerovatno ce njegova ekipa ispasti u drugu ligu, on bi nam valjao pravo. Jedino nas koci njegov ugovor koji vazi do 2021. Al mislim da bi mogao raskid dobiti bez problema. I Vrsajevic je sa njim u istom klubu, ne bi ni on los bio kao rotacija
A u realnosti će biti teren i dva kontejnera, kao kod kona u Butmiruirfo je napisao/la:
Valjalo bi nesto vako a? Uz pratece objekte
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 10 gostiju.