YNWA je napisao/la:Denchi je napisao/la:
nije ušao protiv estonije, tako jake ekipe koju smo kantali 5-0,
to nije to prevedeno, apsolutno ne, dulja ni počemu nije reprezentativac bio u tom momentu dobijao po 15tak minuta u prijateljskim...o takmičarskim ni govora....dakle, baš kao Stanoje, ništa specijalno jedan od mnogih igrača lige koji su testirani za repku...
Dulja je bio nikakav jer se nije prodao i imaju i videozapisi kakav je bio na početku sezone po krilu, pa onda videozapisi kad igra iza Ahmeta na kraju sezone, 2 različita igrača....Dulja nije bio najbolji igrač lige prije Čale, sad se već blamiraš uveliko
nabrojao sam ti bar još 10 igrača iz te lige koji su pozivani baš kao i on čak je kao krilo miroslav stevanović češće ulazio u repci...
znači optužio si me za nešto pa sad kad se složim s tobom da je Herić trebao igrati sad ni to ne valja sad trebam reći da je Ivetić nije bio najbolji destruktivac kojeg je Čala imao? naravno da je problem kad Husref stavi na neprirodnu poziciju jer ima skoro po 3 igrača na svakoj jarane....čitaj haveru,
2 svijeta različita Čala i Hus...po svemu parama,igračima,organizaciji....konstantno guraš to da su u istoj situaciji kao a nisu bili ni po čemu...
podvukao sam ti bitno...
čuj nije bio da razvija igrače stari?

otvori praonu i nazovi je "hus"
ne mogu ti ni mišljenje poštovati

Kojim takmicarskim, jesil ti svjestan da mi pisemo o 2016(
napisao ti Denchi tačno u dan Čalin mandat) godini, kada se igralo euro(
nisu se igrale kvale u jesen 16te i proljeće 17te, haj ti kupi novi google taj ti je puko ljepoto 
), i bile samo prijateljske do te utakmice sa Estonijom, kad je bio Dulja na klupi, a Cala u to vrijeme dosao na klupu Sarajeva...a o tome da Dulja treba dobiti poziv u repku se pisalo i za vrijeme Jesica...
Bili pozvani u Japan(
napisao ti Denchi i pozvane iz lige uz kolegu iz kluba), ja tebi jedno, ti drugo, pa znas li makar naci na transfermarkt kad je dulja igrao za repku, da se ne blamiras, i usput provjeri tu minutazu Stevanovica, da ne pises gluposti, Dulja vise igrao protiv Spanije na prijatesljkoj nego sto je stevanovic na onom turniru u Japanu...(
selektivno, jel pozivan kad Dulja nije? da ili ne?)
Duljevic u 2016 nije bio propustio nijedno okupljanje repke(
3 prijateljske po 15-30min), dok cala nije dosao, tek kad je Cala sjeo na klupu za njega poziva nije bilo do prijateljske sa Albanijom u 2017, i to mu jedini poziv dok je Cala bio kod nas, a ti ovdje da je dobio poziv zahvaljujuci Cali,
on ga ucinio reprezentativcem 
(
u pravom smislu te riječi u prvih 11, ne rezerva u prijateljskoj)
Ja ne guram Husrefa i Calu u isti kos(
haha jok), normalno da Husref ima jacu ekipu, samo ne mogu presutiti gluposti koje si pisao, samo iz razloga da ispadne da Husref nema nikakve zasluge, da mu je sve servirano(
opet pogledaj drugu tekmu Husrefovu i sastav, koliko se razlikuje od trenutnog? ) a ostali imali tarabe, a ono ipak je Cala imao Sarica i Duljevica(
u kurcu obojicu), a ne Ivetica i Rustemovica(
da njih dvojicu, + četkovića,radovca,saida par tekmi, trebalo je to izfiltrirat) u sredi...
I na kraju Meho Kodro koji je imao i jaci tim nego sto ga ima Husref je super trener, nalaze se razlozi da se opravda svaka njegova greska, svi krivi samo ne on, e vidis, taj Meho Kodro je doveo igraca(
a imao jači tim? pa što ga dovede?) kojeg pljujes redovno, onaj panj iz Drine,(igrac koji je ginuo za sveti dres, i koji je pretrpio toliku nepravdu od navijaca Sarajeva, nazalost od strane vecine) i taj igrac(
panjevi nisu igrači) je u Drini igrao ofanzivnog veznog, a Kodro je od njega napravio zadnjeg veznog, i zbog njega razbio sredu Cimirot-Radovac(
šta je razbio??? s klupe ulazio), sredu koja nam je donijela PO EL...da je to npr uradio HM, kakva bi bila samo reakcija vas koji pljujete po njemu...Jos steta sto nije ostao protiv Olimpika na klupi, da vidimo jel tacna ona mahalska da bi Olimpik napali sa Radovcem i Dinom na krilima

ali posto je to Kodro, onda je to takticki potez genija....
Za heru, samo ti dajem primjere, i Hera i ovo sa Dinom, Radovcem, kako ste subjektivni, kako samo Husrefu spominjete neke poteze, dok kod ostalih presutite...
Husref je u Slobodi bio da napravi rezultat, i to je uradio...(
jašta radi i ušao u legendu)