FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 17 apr 2019, 23:31

skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la: Treba samo šutati ovog belog, nema glupljeg lika na forumu. Ajmo mu na vrata.

@beli
pravi onaj mali stream navijač koji je naučio za pay per view opciju, pa se sad khurci. Ja navijam čitavu utakmicu, psujem, derem se, krv bi dao za moj svetinju.
Šta ti ba znaš, tebi Kurdić dobar igrač a napadaš ljude ovdje. U fudbal se razumiješ k'o Mara u kriv k...c.
:lol:
Da bog da do kraja sezone igrao umjesto Stanojevića ili Lazića na stoperu. Igračina i veliki potencijal, ali eto mrzi ga Husref pa je zavaren za klupu.

Šta bi od onako realnog lika, još na stranu ovog stream balvana.

@Thriller
Nije ba, čini ti se. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 apr 2019, 23:33

AlfredNobel je napisao/la: Da bog da do kraja sezone igrao umjesto Stanojevića ili Lazića na stoperu. Igračina i veliki potencijal, ali eto mrzi ga Husref pa je zavaren za klupu.

Šta bi od onako realnog lika, još na stranu ovog stream balvana.

@Thriller
Nije ba, čini ti se. :kafa:
Ovo ako se ostvari, poklanjam sezonsku i dajem cvaju uz nju. :kaHva:
Eto, barem ja i Husref imamo nešta zajedničko.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 apr 2019, 23:38

Šta je ba ovo, sad će dvanaest a još nema konstruktivne debate oko Husrefa i Čale. Ma idemo to malo obrnuti op op op

Husref je panj, gurali ga menadžeri čitavu karijeru. Čala nijedan trofej nije uzeo, nikakav to vojnik kluba nije. Lafo vole klub a primaju platu, pa volio bih i ja tako.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 17 apr 2019, 23:42

AlfredNobel je napisao/la:Šta je ba ovo, sad će dvanaest a još nema konstruktivne debate oko Husrefa i Čale. Ma idemo to malo obrnuti op op op

Husref je panj, gurali ga menadžeri čitavu karijeru. Čala nijedan trofej nije uzeo, nikakav to vojnik kluba nije. Lafo vole klub a primaju platu, pa volio bih i ja tako.
Haha tako je treba od have živjeti
ISTINA ZA VEDRANA!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 17 apr 2019, 23:45

Lecler je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Šta je ba ovo, sad će dvanaest a još nema konstruktivne debate oko Husrefa i Čale. Ma idemo to malo obrnuti op op op

Haha tako je treba od have živjeti
haj ne kaki, što mora uzimati pet hiljada, što ne uzme hiljadu/hiljadu ipo a ne ovako. Bolje uložiti te pare u akademiju jer na mladima svijet ostaje.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 17 apr 2019, 23:49

Denchi je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Denchi je napisao/la: nije ušao protiv estonije, tako jake ekipe koju smo kantali 5-0, :roll: :crazy: :facepalm:
to nije to prevedeno, apsolutno ne, dulja ni počemu nije reprezentativac bio u tom momentu dobijao po 15tak minuta u prijateljskim...o takmičarskim ni govora....dakle, baš kao Stanoje, ništa specijalno jedan od mnogih igrača lige koji su testirani za repku...
Dulja je bio nikakav jer se nije prodao i imaju i videozapisi kakav je bio na početku sezone po krilu, pa onda videozapisi kad igra iza Ahmeta na kraju sezone, 2 različita igrača....Dulja nije bio najbolji igrač lige prije Čale, sad se već blamiraš uveliko :stop: :wave: nabrojao sam ti bar još 10 igrača iz te lige koji su pozivani baš kao i on čak je kao krilo miroslav stevanović češće ulazio u repci...

znači optužio si me za nešto pa sad kad se složim s tobom da je Herić trebao igrati sad ni to ne valja sad trebam reći da je Ivetić nije bio najbolji destruktivac kojeg je Čala imao? naravno da je problem kad Husref stavi na neprirodnu poziciju jer ima skoro po 3 igrača na svakoj jarane....čitaj haveru, 2 svijeta različita Čala i Hus...po svemu parama,igračima,organizaciji....konstantno guraš to da su u istoj situaciji kao a nisu bili ni po čemu...
podvukao sam ti bitno...
čuj nije bio da razvija igrače stari? :facepalm: :D otvori praonu i nazovi je "hus" :tokralju: :bow:

ne mogu ti ni mišljenje poštovati :stop:
Kojim takmicarskim, jesil ti svjestan da mi pisemo o 2016(napisao ti Denchi tačno u dan Čalin mandat) godini, kada se igralo euro(nisu se igrale kvale u jesen 16te i proljeće 17te, haj ti kupi novi google taj ti je puko ljepoto :stop: ), i bile samo prijateljske do te utakmice sa Estonijom, kad je bio Dulja na klupi, a Cala u to vrijeme dosao na klupu Sarajeva...a o tome da Dulja treba dobiti poziv u repku se pisalo i za vrijeme Jesica...
Bili pozvani u Japan(napisao ti Denchi i pozvane iz lige uz kolegu iz kluba), ja tebi jedno, ti drugo, pa znas li makar naci na transfermarkt kad je dulja igrao za repku, da se ne blamiras, i usput provjeri tu minutazu Stevanovica, da ne pises gluposti, Dulja vise igrao protiv Spanije na prijatesljkoj nego sto je stevanovic na onom turniru u Japanu...(selektivno, jel pozivan kad Dulja nije? da ili ne?)

Duljevic u 2016 nije bio propustio nijedno okupljanje repke(3 prijateljske po 15-30min), dok cala nije dosao, tek kad je Cala sjeo na klupu za njega poziva nije bilo do prijateljske sa Albanijom u 2017, i to mu jedini poziv dok je Cala bio kod nas, a ti ovdje da je dobio poziv zahvaljujuci Cali, on ga ucinio reprezentativcem :crazy: (u pravom smislu te riječi u prvih 11, ne rezerva u prijateljskoj)

Ja ne guram Husrefa i Calu u isti kos(haha jok), normalno da Husref ima jacu ekipu, samo ne mogu presutiti gluposti koje si pisao, samo iz razloga da ispadne da Husref nema nikakve zasluge, da mu je sve servirano(opet pogledaj drugu tekmu Husrefovu i sastav, koliko se razlikuje od trenutnog? ) a ostali imali tarabe, a ono ipak je Cala imao Sarica i Duljevica(u kurcu obojicu), a ne Ivetica i Rustemovica(da njih dvojicu, + četkovića,radovca,saida par tekmi, trebalo je to izfiltrirat) u sredi...
I na kraju Meho Kodro koji je imao i jaci tim nego sto ga ima Husref je super trener, nalaze se razlozi da se opravda svaka njegova greska, svi krivi samo ne on, e vidis, taj Meho Kodro je doveo igraca(a imao jači tim? pa što ga dovede?) kojeg pljujes redovno, onaj panj iz Drine,(igrac koji je ginuo za sveti dres, i koji je pretrpio toliku nepravdu od navijaca Sarajeva, nazalost od strane vecine) i taj igrac(panjevi nisu igrači) je u Drini igrao ofanzivnog veznog, a Kodro je od njega napravio zadnjeg veznog, i zbog njega razbio sredu Cimirot-Radovac(šta je razbio??? s klupe ulazio), sredu koja nam je donijela PO EL...da je to npr uradio HM, kakva bi bila samo reakcija vas koji pljujete po njemu...Jos steta sto nije ostao protiv Olimpika na klupi, da vidimo jel tacna ona mahalska da bi Olimpik napali sa Radovcem i Dinom na krilima :mrgreen: ali posto je to Kodro, onda je to takticki potez genija....
Za heru, samo ti dajem primjere, i Hera i ovo sa Dinom, Radovcem, kako ste subjektivni, kako samo Husrefu spominjete neke poteze, dok kod ostalih presutite...

Husref je u Slobodi bio da napravi rezultat, i to je uradio...(jašta radi i ušao u legendu)
haveru ti ko da si na teletextu pratio sve ove godine :stop:
slika
u 2016 do dolaska Cale, na svakom okupljanju repke je Duljevic bio, igrao i kad su igrali Dzeko, Pjanic i ostali, utakmice koje su oni igrali, igrao je i on, i bio je u Japanu sa ostalim igracima iz nase lige, i bio je na klupi protiv Estonije, i onda dolaskom Cale, koji ga je ucinio reprezentativcem, kako ti pises, on je odigrao jednu prijateljsku utakmicu protiv Albanije, i to je sve dok je bio u Sarajevu, i sljedece poziv je dobio u oktobru, kad je vec bio igrac Dinama...
Stevanovic je pozivan, a Dulja nije, to je onaj Calin period, kad je Duljevic po tebi poceo igrati za repku, ali ti si napisao da je imao minutazu, de malo citaj sta pises...

slika
slika
minutaza Elvisa Sarica i Harisa Duljevica, ma nije ih imao...

Pogresna adresa za pitanje zbog cega je doveden Dino, i zbog cega je Kodro razbio tandem koji nam je donio PO EL, to je pitanje za Kodru...

Normalno da je napravio rezultat sa Slobodom...

evo imas lijepo slike gore, sve govore...

I kad vec lijepim slike
ovo je minuraza igraca koji su dosli u dobroj formi
slika
slika

Dulja u kanalu, a bio dio repke, a ovi dosli u dobroj formi :roll:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 apr 2019, 23:51

Ojjjjjjj Indijo zemljo je bem vas besposlene.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 18 apr 2019, 00:01

mma_hz je napisao/la:Ojjjjjjj Indijo zemljo je bem vas besposlene.
:urnebes:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 18 apr 2019, 00:04

Necemo vise :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Boedo
Kontakt:

Post Postao/la Boedo » 18 apr 2019, 00:06

Raja, prestanite vise svega vam. Kvarite temu i nama što povremeno upadamo. Idete u krajnost dokazujući vaše poente. Imamo prečih stvari stvari od ovih debata.

Podržimo igrače i struku pred jako važne utakmice. Sve je u našim rukama.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 apr 2019, 00:06

YNWA je napisao/la:
Necemo vise :mrgreen:
Nego aBd da mi slavimo 4 trofeja ove godine

YNWA
FK SARAJEVO.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 apr 2019, 00:10

Koliko ce harakirija biti kad lazni uzmu titulu, a uski kup?
Hocemo preventivno palit savez, ili pustit da nam podapinju hinjski?
Prvo uzvrat kup u listici, sad navijacima zabrane, polako al sigurno uzimaju maha...
1946~

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 18 apr 2019, 00:11

slika

slika

E yebem mu nanu nanulicu.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 apr 2019, 00:13

Drakeeeeee :evil: :evil: :evil:
FK SARAJEVO.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 apr 2019, 00:15

AlfredNobel je napisao/la:slika

slika

E yebem mu nanu nanulicu.
:rol: :rol:
1946~

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 18 apr 2019, 00:16

Bog me ubio ako sam ja išta skontao zadnje 3-4 stranice šta se pričali...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 apr 2019, 00:16

ThrillerHz je napisao/la:Koliko ce harakirija biti kad lazni uzmu titulu, a uski kup?
Prvo uzvrat kup u listici, sad navijacima zabrane, polako al sigurno uzimaju maha...
Brate citav dan pises o paljenju saveza.
Ne moras ti nas cekat ,slobodno ti. :rol:
Slobodno potpali,pa ko dodje doso jbg.
FK SARAJEVO.

Boedo
Kontakt:

Post Postao/la Boedo » 18 apr 2019, 00:28

@mma_hz spomenuo sam ovdje tu utakmicu protiv Borca. Niko nikad sa tim sjeverom.
Kakvo uživanje je bilo gledati Horde tad :D

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 18 apr 2019, 00:31

mma_hz je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Koliko ce harakirija biti kad lazni uzmu titulu, a uski kup?
Brate citav dan pises o paljenju saveza.
Ne moras ti nas cekat ,slobodno ti. :rol:
Slobodno potpali,pa ko dodje doso jbg.
Koji citav dan, usao sad nakon mjesec dana na forum hahahaha
Jel to ima jos brace da idemo palit, ja cu benzin kupit :bih:
1946~

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 apr 2019, 00:39

Boedo je napisao/la:@mma_hz spomenuo sam ovdje tu utakmicu protiv Borca. Niko nikad sa tim sjeverom.
Kakvo uživanje je bilo gledati Horde tad :D
A tek biti dio tih Hordi.... :salut:
Triler ja cu sibice uzeti ti uzmi benzin ,tako je najpostenije bratski po pola. :opaopa:
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.