Pusti me da sanjamsljivo je napisao/la:Šuti i poklopi se Kovačem. Nismo mi te sreće.phily je napisao/la:Da je ovog Pochettina na klupu Bayerna dovesti![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Pusti me da sanjamsljivo je napisao/la:Šuti i poklopi se Kovačem. Nismo mi te sreće.phily je napisao/la:Da je ovog Pochettina na klupu Bayerna dovesti![]()
Pozdrav za drustvo u cccoskkkuuuu sa pjesmoom :phily je napisao/la: Pusti me da sanjam
Ma pretjerivanje je to, ali treba uzivati u fudbalu. Ako cemo sta kao dokaz koristiti to je Poch, covjek raste iz godine u godinu.S-Y-L-A-R je napisao/la:Kako će jedna sezona(u kojoj se sve poklopi) u hiljadu biti primjer ičega?
Ma Ajax je, realno, incidentna situacija. Igraju na elan i svježinu. Ima tu i kvaliteta i organizacije, ne treba grijesit' dusu, al' vjerujem da ce u nastavku LP bas debelo nastradat'. Do sada su ih svi podcjenjivali, nešto k'o žuti nas pa ih (pre)stigosmo.Saurman je napisao/la:Ajax je primjer da ne trebaš toliko jaku ligu.Trebaš sposobne ljude u klubu a ostalo dođe samo od sebe.
Teško da se danas bilo ko smije podcijeniti pogotovo u knockout fazi CL a Ajax još od grupne faze pokazuje kvalitet i ne boje se ući u ring s bilo kim.Bayern,Real,Juventus teže protivnike nisu mogli imati a sad ih gledamo u 1/2.Momci imaju kvalitet i veliku glad za uspjehom plus tu je Ten Hag koji im dođe ko babuka.Centre forward je napisao/la:
Ma Ajax je, realno, incidentna situacija. Igraju na elan i svježinu. Ima tu i kvaliteta i organizacije, ne treba grijesit' dusu, al' vjerujem da ce u nastavku LP bas debelo nastradat'. Do sada su ih svi podcjenjivali, nešto k'o žuti nas pa ih (pre)stigosmo.![]()
Pepova rafinerija Brod mi je popravila noc.
Nista konkretno, navodno se samo prati situacija, Bayern i Juventus bi bili zainteresovani ako City zeli prodati.FCBAYERN je napisao/la:Vidim Besko je objavio na Man City pdf-u za Sanea. Ima li ko bolje da zna, jer ne bi me cudilo da odjednom osvane poznavajuci nase, a realno to bi bio transfer vrh vrhova?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.