GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

jacky09
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la jacky09 » 21 okt 2010, 23:33

Koja utakmica. :?

Prvo poluvrijeme pripalo Bruggeu, drugo Dinamu. Već u 2. minuti stopostotna prilika za Sammira ali promašuje tj. gađa točno u golmana sa 5 metara. Nakon toga Brugge je bolje stajao na terenu iako nisu imali nekih konkretnih šansi. Prelako smo ispadali u veznom redu, Brugge je slagao kontre a Ademi i Badelj umjesto da šprintaju nazad oni se vucaraju po terenu. :roll: U drugom poluvremenu Dinamo bolji, nekoliko dobrih prilika, Rukavina točno u golmana, šut Cufrea, udarac glavom Bećiraja te par pokušaja Sammira i Moralesa. U 76. penal za Dinamo, po nekima prestrogo dosuđen ali ako pogledate ponovo nakon boksanja golman rukama uzima Sammira i vuče ga dok nije pao. Po meni čist penal. Sammir ponovo (nakon Sheriffa) promašuje. Imao sam baš neki osjećaj da će promašiti jer on očito ne zna pucati penale.. neka puca Morales ili Bišćan, iako je stoper odlično i sigurno puca penale.

Kelava - par nesigurnih intervencija, i dosta slabo ispucanih lopti. Mora poraditi na ispucavanju.
Vrsaljko - solidno odigrao, par puta ispao.. može puno bolje.
Bišćan - po meni odličan.
Tonel - kao i Bišćan, siguran.
Cufre - bori se ko' lav.. srce ovog Dinama.. vrlo dobar defanzivno.
Ademi - u prvom poluvremenu možda i najlošiji Dinamov igrač.
Chago - trudio se, požrtvovan igrač.. solidno odigrao danas iako je u tandemu sa Ademijem u prvom poluvremenu dosta često ispadao, u drugom je odigrao dosta dobro.
Badelj - počeo na krilu :lol: čovjek ne može igrati na krilu jer je spor ko' puž. Trebao je po mom mišljenju početi umjesto Ademija, a na krilu Tomečak.
Morales - odlična asistencija za Sammira u drugoj minuti, poslije slabo upadao u oči.. imao par prodora.. može bolje.
Sammir - loš danas, promašio 100% zicer i penal, ali i izuzev toga odigrao jako skromnu utakmicu.
Rukavina - preloš danas.. slabo lopta dobijao a i dosta je se gubio u napadu..

Ibanez - premalo igrao da napišem nešto.
Bećiraj - imao odličnu priliku glavom, šteta što nije realizirana.
Tomečak - ništa spektakularno, da je igrao više siguran sam da bi dobili puno na tom desnom krilu sa njegovim prodorima. Nadam se da će ga Vaha u budućnosti više koristiti i da će biti standardan u prvih 11.

Trenutna tablica:

Villareal 6
Dinamo 4
PAOK 4
Brugge 2

Još nam preostaje gostovanje kod Villareala i Bruggea, te doma PAOK. P
Prva na redu je gostovanje u Belgiji gdje moramo ići na pobjedu, a ako znamo da Dinamo igra bolje vani nego doma (bar do ove sezone) onda se to ne čini nerealno. Ipak treba dosta popraviti igru jer Brugge nije nimalo naivna ekipa. Prvenstveno tu mislim na centralne veznjake Badelj/Chago/Ademi..
...što je više lome to je volim jače...

Nole1
Kontakt:

Post Postao/la Nole1 » 21 okt 2010, 23:35

po meni Dinamo Zagreb jako lose odigrao - a sto je najgore od svega nakon tako lose igre dodje i penal i to se promasi - veceras je Dinamo bio dno dna

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 21 okt 2010, 23:51

Jeb*at ga... bod je dobar. Malo sam naživciran igranjem pojedinih igrača, ali šta je, tu je. Valjda coach zna najbolje. Mada mi i dalje ostaje čudno zašto tromi i teški Morales ima prednost pred šilom zvanim Ivan Tomečak. I zašto se igra samo s jednim napadačem. Ali hajde, imamo još gostovanje protiv Bruggea, i gdje bi pobjedom došli pred vrata raja.
Hayley <3

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 21 okt 2010, 23:53

Ja ne znam zašto vi govorite da penal nije postojao, jasno je povlačenje golmana. Još je jednom dokazano nepisano nogometno pravilo da onaj na kome je penal dosuđen ne puca. Treba ići na pobjedu u Bruggeu, još ništa nije izgubljeno i dalje sami odlučujemo o svojoj sudbini
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 22 okt 2010, 15:10

badblueboylivno je napisao/la:Jeb*at ga... bod je dobar. Malo sam naživciran igranjem pojedinih igrača, ali šta je, tu je. Valjda coach zna najbolje. Mada mi i dalje ostaje čudno zašto tromi i teški Morales ima prednost pred šilom zvanim Ivan Tomečak. I zašto se igra samo s jednim napadačem. Ali hajde, imamo još gostovanje protiv Bruggea, i gdje bi pobjedom došli pred vrata raja.
Moralesa se mora forsirati, jednom će i on 'pročepiti'. A na lijevom krilu i nemamo neku alternativu, možda Lucho Ibanez, ali mislim da je Morales bolja opcija.
Tomečak igra desno krilo i trebao bi biti standaradan, a ne da spori Badelj igra krilo.
Čim je Tomečak ušao igrali smo puno bolje naprijed, nanizali nekoliko dobrih prilika a Brugge nije skoro prešao centar. Nadam se da je i Vaha to uvidio..

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 24 okt 2010, 20:25

110238 udaraca i jedan gol. :lol:

Golman Šibenika Blažević odigrao utakmicu života.

Hajduk manje više očekivano kiksao u Vinkovcima tako da smo sada na +4.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 okt 2010, 21:34

Teška ali više nego zaslužena pobjeda nad neugodnim Šibenikom. Prednost je povećana na +4, nadam se da će se takva održati ako ne i povećati do zimske stanke
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 okt 2010, 18:41

Prednost od +4 je solidna prednost nakon malo lošijeg starta u sezonu, vjerujem da smo prelomili prvenstvo u našu korist i da ćemo osvojiti i 6 naslov u nizu
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 27 okt 2010, 18:03

Dinamo rutinski kod Karlovca, u 1/8 finala Kupa. 2-0 je na poluvremenu, strijelci Beqiraj i Cufre. 8-)
Hayley <3

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 okt 2010, 18:47

badblueboylivno je napisao/la:Dinamo rutinski kod Karlovca, u 1/8 finala Kupa. 2-0 je na poluvremenu, strijelci Beqiraj i Cufre. 8-)
Dok se naš najveći konkurent bruka mi laganini u 1/4 finale
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 okt 2010, 18:56

Ted Mosby je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Dinamo rutinski kod Karlovca, u 1/8 finala Kupa. 2-0 je na poluvremenu, strijelci Beqiraj i Cufre. 8-)
Dok se naš najveći konkurent bruka mi laganini u 1/4 finale
Istra ih nadigrala, a igraju sa punim sastavom osim Subašića. TUGA.
Sharbini nikad nije ništa ni vrijedio, Strinić u zadnje vrijeme tuga.. Ibričić u jako lošoj formi, prije je nosio Hajduk sada se ne sjećam kad je upisao asistenciju ili zabio gol..

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 okt 2010, 19:00

Ja mislim da će se Jacky09 složiti sa mnom da je prvenstvo riješeno
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 okt 2010, 19:06

Ted Mosby je napisao/la:Ja mislim da će se Jacky09 složiti sa mnom da je prvenstvo riješeno
Davno je rješeno jer smo duplo kvalitetnija momčad od Hajduka.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 okt 2010, 12:31

Pa i ja ću se složiti, nema razloga za protiv. :)

Jako teško se Hajduk može izvući iz sr*anja u koje je upao, pogotovo sad kad im dođe novi trener - za kojeg sam siguran da se neće održati u klubu do kraja sezone.

A i naslov u Kupu je jako vjerojatan, dajem nam 90% šanse (onih 10 ostavljam za neki glupi slučaj ispadanja).
Hayley <3

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 okt 2010, 13:53

Ma kupio je mamic duplu krunu :p salim se a sta vi BBB imate protiv mamica ? pa najbogatiji ste klub u nasoj regiji ccc

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 okt 2010, 14:17

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma kupio je mamic duplu krunu :p salim se a sta vi BBB imate protiv mamica ? pa najbogatiji ste klub u nasoj regiji ccc
Ako dosad nisi skužio sumnjam da ćeš ako ti opet napišem.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 okt 2010, 15:52

Da, glupo je o tome raspravljati. Malo pogledaj po prošlim stranicama, malo po hrvatskim forumima i medijima. :lol:
Hayley <3

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 29 okt 2010, 00:04

Fatos Beqiraj će biti veliko pojačanje za Dinamo. On je pravi gol-igrač, rekao je Zlatko Cico Kranjčar nakon što je Crnogorac potpisao ugovor sa Zagrepčanima.

Kranjčar je, izgleda, dobro procijenio svog reprezentativca, koji je za 'modre' protiv Karlovca zabio peti gol ove sezone.

- Moram biti još bolji. Samo se trebam ustaliti u momčadi i bit će još puno golova - kaže 22-godišnji napadač.

Portugalac Tonel odigrao je u Kupu protiv Karlovca još jednu odličnu utakmicu. On i Igor Bišćan ove sezone su u velikoj formi.

- Lako je igrati s Bišćanom i Cufreom u obrani. S takvim igračima ne možeš biti loš. Zato nam obrana tako dobro funkcionira - rekao je Tonel nakon pobjede.

Halilhodžićeva momčad igrat će u četvrtfinalu Kupa protiv Osijeka. Prva je utakmica na Maksimiru 10. studenog, a uzvrat je dva tjedna poslije.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 29 okt 2010, 02:03

Glupo je to sto primjerice taj momak gore pita zbog cega ne volite Mamica, a ovo sam vidio na dva druga foruma, 90% ih koji kazu pa ako nisi skontao sad neces ni kasnije, pa citaj malo bolje, pa sta ti mislis zasto ga ne volimo, pa odi procitaj koji clanak iz medija, zapravo ni sami ne znaju zbog cega ljudi ne zele Mamica.

Onog ludjaka ne bi niko htio da vodi njegov klub, ali sta je para donio i sta je naslova donio i dobrih igraca i Evropu vam je donio, ali i kupio je dosta toga - ne mislim ja samo na igrace, al treba se kurciiti i glumiti nekog navijaca. De bolan sjedi na tribine ili pred TV gledaj utakmicu ko covjek nemoj se preseravati

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 29 okt 2010, 02:16

Jasno je ko dan, da nije Mamića nebi bilo ni ovakvog Dinama. Može pričat ko šta hoče al je tako. Mogu ga voljet il' ne al on je stvorio ovaj Dinamo koji hara HNL-om i koji igra u Europi zadnjih 2-3 godine, konstantno.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.