Prvo poluvrijeme pripalo Bruggeu, drugo Dinamu. Već u 2. minuti stopostotna prilika za Sammira ali promašuje tj. gađa točno u golmana sa 5 metara. Nakon toga Brugge je bolje stajao na terenu iako nisu imali nekih konkretnih šansi. Prelako smo ispadali u veznom redu, Brugge je slagao kontre a Ademi i Badelj umjesto da šprintaju nazad oni se vucaraju po terenu.

Kelava - par nesigurnih intervencija, i dosta slabo ispucanih lopti. Mora poraditi na ispucavanju.
Vrsaljko - solidno odigrao, par puta ispao.. može puno bolje.
Bišćan - po meni odličan.
Tonel - kao i Bišćan, siguran.
Cufre - bori se ko' lav.. srce ovog Dinama.. vrlo dobar defanzivno.
Ademi - u prvom poluvremenu možda i najlošiji Dinamov igrač.
Chago - trudio se, požrtvovan igrač.. solidno odigrao danas iako je u tandemu sa Ademijem u prvom poluvremenu dosta često ispadao, u drugom je odigrao dosta dobro.
Badelj - počeo na krilu

Morales - odlična asistencija za Sammira u drugoj minuti, poslije slabo upadao u oči.. imao par prodora.. može bolje.
Sammir - loš danas, promašio 100% zicer i penal, ali i izuzev toga odigrao jako skromnu utakmicu.
Rukavina - preloš danas.. slabo lopta dobijao a i dosta je se gubio u napadu..
Ibanez - premalo igrao da napišem nešto.
Bećiraj - imao odličnu priliku glavom, šteta što nije realizirana.
Tomečak - ništa spektakularno, da je igrao više siguran sam da bi dobili puno na tom desnom krilu sa njegovim prodorima. Nadam se da će ga Vaha u budućnosti više koristiti i da će biti standardan u prvih 11.
Trenutna tablica:
Villareal 6
Dinamo 4
PAOK 4
Brugge 2
Još nam preostaje gostovanje kod Villareala i Bruggea, te doma PAOK. P
Prva na redu je gostovanje u Belgiji gdje moramo ići na pobjedu, a ako znamo da Dinamo igra bolje vani nego doma (bar do ove sezone) onda se to ne čini nerealno. Ipak treba dosta popraviti igru jer Brugge nije nimalo naivna ekipa. Prvenstveno tu mislim na centralne veznjake Badelj/Chago/Ademi..