FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- moustapha
- Kontakt:
- bayern4ever
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Ribery: Vraćam se za dva tjedna
U razgovoru za minhenski Abendzeitung francuski krilni nogometaš Bayerna Franck Ribery najavio je svoj skori povratak na travnjake...
Ozlijedio je Ribery gležanj desne noge u susretu 5. bundesligaškog kola protiv Hoffenheima, te otad nije zaigrao.
- Ovaj tjedan sam mogao trčati bez bolova, pa mislim da ću za dva tjedna biti spreman za igru - objasnio je Ribery.
Ipak, njegov trener Louis van Gaal manje je optimističan.
- Teško je vratiti se nakon ozljede. Kada igrač nakon ozljede nastavi s treninzima treba mu vremena, budući je izgubio pravi ritam treniranja i fizička kondicija nije mu na razini - objasnio je Van Gaal.
U pet odigranih bundesligaških susreta ove sezone Ribery je upisao dvije asistencije.
Ovaj dok se vrati zavrsit ce polusezona

U razgovoru za minhenski Abendzeitung francuski krilni nogometaš Bayerna Franck Ribery najavio je svoj skori povratak na travnjake...
Ozlijedio je Ribery gležanj desne noge u susretu 5. bundesligaškog kola protiv Hoffenheima, te otad nije zaigrao.
- Ovaj tjedan sam mogao trčati bez bolova, pa mislim da ću za dva tjedna biti spreman za igru - objasnio je Ribery.
Ipak, njegov trener Louis van Gaal manje je optimističan.
- Teško je vratiti se nakon ozljede. Kada igrač nakon ozljede nastavi s treninzima treba mu vremena, budući je izgubio pravi ritam treniranja i fizička kondicija nije mu na razini - objasnio je Van Gaal.
U pet odigranih bundesligaških susreta ove sezone Ribery je upisao dvije asistencije.
Ovaj dok se vrati zavrsit ce polusezona

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Cestitam na zasluzenoj odbrani titule u DFB Kupu. Jedino sami sebe mozete pobjediti, i jedini konkurent koji Vam jos sada moze zaprijetiti je Schalke, ovo ostalo bi sve trebali proci bez problema ili kuci ili na strani, zavisno od toga koga Vam zdrijeb dodijeli.
To je ono sto sam govorio, Bayern i kada nije u formi pobjedjuje i grabi ka zacrtanim ciljevima, a ostale ekipe koje su u vrhunskoj formi ispadaju od slabijih ekipa po kvaliteti, a sta ce tek biti kada se vratite u formu, i kada se vrate Ribery i Robben ?
To je ono sto sam govorio, Bayern i kada nije u formi pobjedjuje i grabi ka zacrtanim ciljevima, a ostale ekipe koje su u vrhunskoj formi ispadaju od slabijih ekipa po kvaliteti, a sta ce tek biti kada se vratite u formu, i kada se vrate Ribery i Robben ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
secer je napisao/la:dakle, ´´roba´ je stigla jos jucer, spakovana je i ceka da krene put najljepse zemlje.
ovdje vam pisem jer me mrzi da napisem dvije pp
doktore, ja ne znam kako fercera nasa posta pa cu tvoj dres dati omeru a on ce se pobrinuti da isti doputuje do tvoga doma vi se dogovorite oko detalja.
šećo, obje ti se ruke pozlatile i znaj da ti dugujem (barem jednu) doživotno, bilo kada i bilo gdjesecer je napisao/la:aBd sutra

Što se Bayernove povrijeđene liste tiče, Klose je istegnuo mišić na treningu i sigurno neće nastupati protiv Freiburga, dok su se Breno i Conteto priključili ekipi na treninzima, ali još nije izvjestan povratak na teren...
Sent from my Philips Smart TV.
gero...
druze jes´ tu...
znas ti da se ja salim, ili...
ti si bio i ostajes moj najbolji drugar na forumu
khm, zasto sam se uopste odlucio da napisem ovaj post
zelim da obavjestim administraciju da cu za vrijeme boravka u bih registrovati jos jedan nik jer ne znam sifru za ovaj
eto, da ne bude neki belaj, odlucih da obavjestim na vrijeme. 

khm, zasto sam se uopste odlucio da napisem ovaj post

zelim da obavjestim administraciju da cu za vrijeme boravka u bih registrovati jos jedan nik jer ne znam sifru za ovaj

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ostali smo i bez Klosea, 3 sedmice. Pravo nas je krenulo
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... n-aus.html

- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa dobro, mozda ovo i nije neka najnovija vijest s obzirom da je vec bio povrijedjen, ali vrijedi znati da cemo biti liseni njegovih usluga u narednih mjesec dana.ribery je napisao/la:Ostali smo i bez Klosea, 3 sedmice. Pravo nas je krenulo![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
izabrao sam takav nikda me dusmani ne mogu prepoznati
ps
omere, daj posalji br. mob. jbg., papiric sa tvojim brojem mi je ostao na stolu.

ps
omere, daj posalji br. mob. jbg., papiric sa tvojim brojem mi je ostao na stolu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Mozda mozes cak i prvi profil vratiti. Posalji poruku administraciji da si zaboravio password, pa mozda oni mogu sta uciniti, a mislim da mogu.secer2 je napisao/la:izabrao sam takav nikda me dusmani ne mogu prepoznati![]()
![]()
ps
A sto se tice broja, stize odmah.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Evo Gaal svaljuje krivicu na sebe. Kaže da je prerano počeo sa treninzima. Povrede nas hapaju samo tako.ribery je napisao/la:Ostali smo i bez Klosea, 3 sedmice. Pravo nas je krenulo![]()

Šećo brate (ja ne mogu biti skot pa reći idiot

De ti vidi šta Lavu fali.

Vom Jäger zum Gejagten
Hoće li biti promjene formacija u današnjem meču? Mnogi željno očekuju formaciju sa dva špica.
Prije bih rekao da od toga nema ništa, koliko god mediji i navijači očekivali neku promjenu.
Olić nedovoljno spreman, Klose skroz out, Muller još traži sebe, uostalom kao i Kroos. Hamit se lakta i to sa razlogom, jer se nakon povratka Bilala njegovo mjesto u ekipi uveliko drma. Što opet ne mora značiti, poznavajući univerzalnost ovog Turčina. I, naravno njegovu trenutnu formu.
Bayern ima blistavu seriju protiv Freiburga, ekipa sa Švarcvalda ima neobičnog trenera, koji osim iskolačenih očiju, ima često i isplažen jezik.
Bilal se nada povratku do meča protiv mog Cluba.
Prije bih rekao da od toga nema ništa, koliko god mediji i navijači očekivali neku promjenu.
Olić nedovoljno spreman, Klose skroz out, Muller još traži sebe, uostalom kao i Kroos. Hamit se lakta i to sa razlogom, jer se nakon povratka Bilala njegovo mjesto u ekipi uveliko drma. Što opet ne mora značiti, poznavajući univerzalnost ovog Turčina. I, naravno njegovu trenutnu formu.
Bayern ima blistavu seriju protiv Freiburga, ekipa sa Švarcvalda ima neobičnog trenera, koji osim iskolačenih očiju, ima često i isplažen jezik.

Bilal se nada povratku do meča protiv mog Cluba.

Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Najvjerovatnije postava veceras

Prema pisanju Mirrora, Chelsea kreće u januaru u novi napad na Švajnija. Pored Plavaca, u igri su još Manchester United, Liverpool i Tottenham...
Sent from my Philips Smart TV.
I don't belive.
Secer, Geronimo, ovo je vrh perverzluka
, a ovaj drugi još moderator, koji frajer hebote.
Ispade da su obojica vrsni centrafori, ili je možda Šećko asistent
pošto vidim ovdje da nekome sprema priliku da zabije golčinu.
Igrao Inter protiv Twentea, i baš Kemal Ahmetović priča kako je Milito izabran za najboljeg napadača
kad ono Milito dade autogol, a Kemal na to:"Evo ga sada najbolji napadač ne bira na koji će gol zabijati. Pa tako i ova dvojica naših najiskusnijih isto tako ne biraju gdje će ga zbiberiti.
Da se malo vratim temi. Evo špekulacijama oko Schweinia nikad kraja. Čuj Manchester,Totenham i Liverpool kandidati. Ko može biti toliko neupućen, pa da napiše imena ta 3 kluba. ovo treba da ide u rubriku gluposti godine.
Jedina 3 kluba na svijetu koja mogu parirati Bayernu su:Real, Barcelona i Chelsea, i niko ama baš niko drugi.
Ali ja sam u svakom slučaju poprilično siguran da će on ostati u Bayernu do kraja svoje karijere i zajedno sa Lahmom i možda Riberyem iz ove generacije ući u "Hall of fame".

Da se malo vratim temi. Evo špekulacijama oko Schweinia nikad kraja. Čuj Manchester,Totenham i Liverpool kandidati. Ko može biti toliko neupućen, pa da napiše imena ta 3 kluba. ovo treba da ide u rubriku gluposti godine.
Jedina 3 kluba na svijetu koja mogu parirati Bayernu su:Real, Barcelona i Chelsea, i niko ama baš niko drugi.
Ali ja sam u svakom slučaju poprilično siguran da će on ostati u Bayernu do kraja svoje karijere i zajedno sa Lahmom i možda Riberyem iz ove generacije ući u "Hall of fame".
večeras bi trebala biti 3 boda, freiburg je rijetko kad šta uspio ulovit u minhenu pa neka tako bude i ovaj put...valjda sad i ekipa ima vise samopouzdanja nakon prolaza u kupu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- bayern4ever
- Kontakt:
Ottl ponovo igra
, ali nema drugog izbora tako je kako je , nadam se da ce tymo , kroos,gomez veceras pokazati sta znaju go Bayern!!!! 

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- bayern4ever
- Kontakt:
Demichelis 1:0 lose igramo ..
-
- Kontakt:
Pranjic iz kornera i onda Tarzaaan
1 0

- moustapha
- Kontakt:
Skratio nam je muke.bayern4ever je napisao/la:Demichelis 1:0 lose igramo ..
Ovo je jako tesko za gledati. NIsam odavno pregledao dosadnije poluvrijeme neke utakmice.
#divovi
- bayern4ever
- Kontakt:
Jeste li primjetili da kad je Demichelis dao gol da je ljubio grb Baye
, btw sta je s Badstuberom ? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.