Champions League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: Champions League 2018/2019
Zovi ti policajca i nitra,uplasise se ne smiju na temu doc.Ti si hrabar ako nista
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ono sto je radio DDG ove dvije sezone u Unitedu, Ter Stegen ne moze ni na igrici realno...mada iskreno i on je vrhunski golman tj. jedini vrhunski golman kojeg je Barcelona imala otkad ja pratim fudbal, prije njega sve neke oyebine i nestabilni likovi.AlfredNobel je napisao/la:Jedva stigao loptu i još je traljavo šutirao, a već mu je ovaj uletio. Bolje da je Alba dao Coutinhu na povratnoj.let3 je napisao/la:E šta promaši Roberto na kraju![]()
pa bolan kako pravo u DeGeu jbt, gol 7 metara širok.
@japa
Ispred Ter Stegena nema boga.
NEMOGUCEOsim13 je napisao/la:E ČUJ POPLAVILO MU KUPATILO
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- AlfredNobel
- Kontakt:
Meni pored Ter Stegena niko nije bolji. Čovjek brani lagano, siguran, tehničkiji nema potkovanijeg golmana, bolji pas od pola veznjaka ima.japa je napisao/la:Ono sto je radio DDG ove dvije sezone u Unitedu, Ter Stegen ne moze ni na igrici realno...mada iskreno i on je vrhunski golman tj. jedini vrhunski golman kojeg je Barcelona imala otkad ja pratim fudbal, prije njega sve neke oyebine i nestabilni likovi.AlfredNobel je napisao/la:Jedva stigao loptu i još je traljavo šutirao, a već mu je ovaj uletio. Bolje da je Alba dao Coutinhu na povratnoj.let3 je napisao/la:E šta promaši Roberto na kraju![]()
pa bolan kako pravo u DeGeu jbt, gol 7 metara širok.
@japa
Ispred Ter Stegena nema boga.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nema hljeba u Coutinhu, otresaju ga ko slinu. Igrac manje na terenu.
Vadi ga iz igre, bolje nekog omladinca ubaciti.
Vadi ga iz igre, bolje nekog omladinca ubaciti.
Kako znas?leorey je napisao/la:Bolji je od seksa.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Penal opravdano poništen al' džaba kad napraviš dva kiksa ispred Messija i odmah gubiš dva razlike.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ajax malo pod rucnom igra, malo pritisak ali u svakom slucaju skidam im kapu!
Igraju lagano i prelijepo, igraju fudbal bez sile.
Igraju lagano i prelijepo, igraju fudbal bez sile.
Ma Messi kad ima svoj dan moš ga yebat
A ima svaki dan jel
A ima svaki dan jel

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kako god zavrsilo, Ajax je otkrovljenje ove sezone u LP. Sve su odusevili i privukli simpatije svih navijaca.
Steta sto ova ekipa nece ostati na okupu.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Normlno da neće kad su lešinari iz Barce navalili na njih kao muhe na gofnoEvander je napisao/la:Kako god zavrsilo, Ajax je otkrovljenje ove sezone u LP. Sve su odusevili i privukli simpatije svih navijaca.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
šta skide ščešni 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jel koga nervira ovaj njegov naglasak prezimena Kean.Ko fol tako italijani kazu 

#Punoljetstvo
kako bi kockar ovo usiso
Jbn juventusu, i da povedu, jedna frljoka i kraj price. A ovi znaju napast i zabit.
Ken i Pjontek
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.