Pro Evolution Soccer 2011

FIFA, PES, GTA, Fortnite...

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

B0SANAC
Kontakt:

Re: Pro Evolution Soccer 2011

Post Postao/la B0SANAC » 28 okt 2010, 21:41

Unica_Liverpool_ je napisao/la:
B0SANAC je napisao/la:Installiro sam Patch 0.3, pa sada sa Bosnom razvaljujem na EURU :mrgreen:
Bajramovic zadnji vezni, koja milina :lol: :lol:

Ma ja instalirao, al mi se nešto zeznuli grbovi kod Engleza i dresovi u Bosni :(
Onda ja mislim da nemas instaliran Directx9.
Jer u mene sve radi, a mozda si izostavio neki vazni dio od patcha.

RagazziDelSud
Kontakt:

Post Postao/la RagazziDelSud » 28 okt 2010, 22:14

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
RagazziDelSud je napisao/la:Ima li neki drugi krek za ovaj novi PES 2011 ? Hvala........ :)
CRACK! za tebe i za sve ostale koji budu trazili
Hvala :D
Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.

Red or Dead
Kontakt:

Post Postao/la Red or Dead » 28 okt 2010, 23:13

Zamrzicu ovu igru pravo.Ne mogu da vjerujujem kako su igraci retardirani.Igram sa Milanom Master League,i ..nevjerovatno slabi sutevi,neprecizni,i kad jako udare loptu to ubije nekog navijaca na tribinama :oops:
Jel neko zna neku foru :D kako to da popravim,ima li nade :mrgreen:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 okt 2010, 03:22

EnZo_85 je napisao/la:@Quaresma

Vidio sam ti skrin gore, ja sam sinoc "ispao" u polufinalu lige prvaka od reala igram s bayernom al na top player, zanima me da li si osvojio ligu na top player ili ispod nivo i da li ti se "otkljucalo" ono classic ako si igrao top player

Recimo ja sam na proslom pes 2010 osvojio SP na top player i otkljucalo mi se engleska classic iz 80 godina igraca bas dobra stvar.
ja juce u cetvrtfinalu Real pobijedio na domacem 2:1 i u gostima isti rezultat za mene,s Bayernom,top player :D
ali igram formaciju 4-1-2-3 koju nisam igrao,ne pamtim...ali na ovom socceru da dadnes gol,mora ti cijeli tim bit u napadu ili da je sutnes s neki 30 kako treba :D
#miasanmia

EnZo_85
Kontakt:

Post Postao/la EnZo_85 » 29 okt 2010, 04:48

schweinsteiger je napisao/la:

Vidio sam ti skrin gore, ja sam sinoc "ispao" u polufinalu lige prvaka od reala igram s bayernom al na top player, zanima me da li si osvojio ligu na top player ili ispod nivo i da li ti se "otkljucalo" ono classic ako si igrao top player

Recimo ja sam na proslom pes 2010 osvojio SP na top player i otkljucalo mi se engleska classic iz 80 godina igraca bas dobra stvar.
ja juce u cetvrtfinalu Real pobijedio na domacem 2:1 i u gostima isti rezultat za mene,s Bayernom,top player :D
ali igram formaciju 4-1-2-3 koju nisam igrao,ne pamtim...ali na ovom socceru da dadnes gol,mora ti cijeli tim bit u napadu ili da je sutnes s neki 30 kako treba :D
Potpisujem covjece bas kad dadnes gol premija, jeb ga Robben i Ribery su dobri brzi međutim Miller i Klose katastofa dok s njima dadnes gol. Sredina opet suplja igram samo sa Sweinstagerom i Van Bomellom nije lose, al kad dodje do zadnje linije "propuh" Contento, Demichelis, Buyten..

Ne znam nesto mi slabo s njima ide, bolje mi je Milan, Ibrao zabija sve zivo, a Ronaldlinho kad uputi pas ne moze da ne valja...

Ne rece mi niko jel vam se otkljucalo nesto dodatno nakon sto ste osvojili na top player ligu prvaka?
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo

Man3
Kontakt:

Post Postao/la Man3 » 29 okt 2010, 11:08

sve na top player i ja igrao bas protiv reala, ali u finalu :)

slika

whot d fak :lol:
otkud ti tol'ko tih poena (ako je ss sa tvog komp.), ja ih jedino dobijem za svaku odigranu utakmicu pobijedio/izgubio 10 poena i zdra'o...

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 29 okt 2010, 15:03

naravno da je sa moga, evo ti i jos koji ss :S, akl mi ne vjerujes, nije da se hvalim.... ali..... :mrgreen:

slika

ima jedan ćiko, zvani unlocker :lol:

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 29 okt 2010, 17:06

Man3 je napisao/la:

sve na top player i ja igrao bas protiv reala, ali u finalu :)

slika

whot d fak :lol:
otkud ti tol'ko tih poena (ako je ss sa tvog komp.), ja ih jedino dobijem za svaku odigranu utakmicu pobijedio/izgubio 10 poena i zdra'o...
Neda mi se sad traziti ali imas ovdje unlock
link: http://www.pes-patch.com/

imas tu svega,ne samo ti poena ;)

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 29 okt 2010, 17:21

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 29 okt 2010, 21:17

Je li moze neko postavit link za crack od dresova,grbova i to...neda mi se traziti bio bi mu zahvalan... :)
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 30 okt 2010, 10:28

neradi ovaj link ......

hoceli biti kakav petch za nasu ligu ?
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 30 okt 2010, 10:33

Arsenalisation je napisao/la:Je li moze neko postavit link za crack od dresova,grbova i to...neda mi se traziti bio bi mu zahvalan... :)
I ja to tražim već dugo... :cry:

@QUARESMA 18<<< ne radi ti link. :P
FK Pjetlovi

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 30 okt 2010, 12:54

Jedan slobodnjak s Muntarijem

slika

slika

slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 30 okt 2010, 13:07

*p!p!t@* je napisao/la:Jedan slobodnjak s Muntarijem

slika

slika

slika
ides save pa sebi skines fraps [program za snimanje ] , udes u soker ides replay ponovo pustis slobodnjak snimis sa frapsom , stavis na youtube i onda link stavis sa youtub-a na onu temu , a ne neke slike nide veze
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 30 okt 2010, 19:00

Ja imam jedan problem i ne znam jel prije postano ... neda mi se sve stranice pregledati .... pa pitat cu ovako ...

Ja sam Pes sa free zone skino i kad sam ga instalirao na francuskom mi .... komentari i onaj meni i opcije sve ... a kod biranja jezika imam da proberem izmedju francuskog i njemackog ... ako neko ima neki link i upustvo kako da se ovo prebaci na engleski bio bi VEOMAAAAAAAA zahvalan ;) ;)
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 30 okt 2010, 19:03

Nakon vise od dvije sedmice igranja i osvajanja svega sto se moze osvojit na top playeru,dosao sam na zakljucak da je ovaj soccer totalno sr*nje.
Jedini nacin da ga poprave jeste da izmijene one gluposti.Koje gluposti?
1.Idem u kontru na lijevoj strani,imam u sredini igraca i igraca ispod njega nekih 3 metra,pritisnem X i analogom uputim gdje lopta treba ici (prema onome u sredini),medjutim taj u sredini preskoci loptu,onaj dole protrci i kontra ode u pi*ku materinu.
2.Offside-i,cesto se sviraju offside-i kojih nema,a ne sviraju se oni kojih ima.
3.Pucanje s male udaljenosti : otprilike znamo koliko treba drzati kocku da bi "normalno" sutnuli loptu u gol,medjutim to nikad nije isto.Nekad drzim dovoljno da bude ispod sredine i dadnem gol i sledeca akcija isto to,a isti je igrac nabije preko gola.
4.Prilike iz nista - cesto pritisnem trokut i uputim loptu sa sredine terena na lijevu ili desnu stranu,medjutim igrac je sutne naprijed prema golu i neocekivano dodje do mog napadaca.
5.Glupi sutevi s distance - kad se izvodi korner,odbrambeni igraci izbiju loptu i dodje do nekog mog veznjaka i umjesto normalno da je sutne prema golu on radi polumakazice i lopta ide negdje preko gola.
6.Korneri - cesti golovi iz kornera nisu prouzrokovani poboljanim ubacivanjem,vec oslabljivanjem kretanja odbrane tokom kornera.Sigurno vam se desilo da ne mozete s L1 da odaberete igraca kojeg hocete i on ode na neku drugu stranu i protivnicki napadac ostane nepokriven,ili da lopta iz kornera ide na vaseg odbrambenog igraca i pritiscete kocku da je izbijete,on je prima i onda mu opet treba vremena da je izbije,ako mu ne otmu loptu,jer ju je traljavo primio.
7.Centarsutevi - cesto s krila centarsut zavrsi u autu na drugoj strani.
8.Finte - jednom od sto puta se mogu izvesti 2 uvezane finte (3 i 4 uvezane nikada ne mogu,osim na treningu :D) drzeci L1 i uputit desni analog gdje hocemo.
9.Kada se promijene strane na poluvremenu odmah bude inverzija kratica za finte sto cesto zbuni,jer se naviknemo da jedna finta bude L1 + desni analog gore,a kad promijenimo stranu ona bude dole.
10.U zelji da naprave realisticniju igricu,oni su napravili goru.Naime,Robben dobije loptu i sa ubrzanjem od 92 i i brzinom 89 i zutim raspolozenjem,njega npr.Khedira stigne,odgurne i uzme mu loptu.
11.Smotanost igraca u odbrani - ide protivnicka kontra i vi da s L1 odaberete svog odbrambenog on prvo stane,pa se strelica prebaci na njega.

Ovo su samo neke stvari koje sam primjetio.Sigurno ih ima jos,samo se ne mogu sjetiti.Uglavnom je sve poboljsano osim gameplaya,na kojem su toliko radili,a glupost napravili.
#miasanmia

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 okt 2010, 19:15

Robovlasnik je napisao/la:Ja imam jedan problem i ne znam jel prije postano ... neda mi se sve stranice pregledati .... pa pitat cu ovako ...

Ja sam Pes sa free zone skino i kad sam ga instalirao na francuskom mi .... komentari i onaj meni i opcije sve ... a kod biranja jezika imam da proberem izmedju francuskog i njemackog ... ako neko ima neki link i upustvo kako da se ovo prebaci na engleski bio bi VEOMAAAAAAAA zahvalan ;) ;)
Ovo ti je patch za menu na engleskom http://rs224l32.rapidshare.com/#!downlo ... .img|15165

Ovo ti je za komentatora na Engleskom http://rapidshare.com/#!download|565|42 ... img|442638

Ako ne budu valjali, javi pa cu ti dati drugi.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Robovlasnik
Kontakt:

Post Postao/la Robovlasnik » 30 okt 2010, 19:22

rob do bagro je napisao/la:
Robovlasnik je napisao/la:Ja imam jedan problem i ne znam jel prije postano ... neda mi se sve stranice pregledati .... pa pitat cu ovako ...

Ovo ti je patch za menu na engleskom http://rs224l32.rapidshare.com/#!downlo ... .img|15165

Ovo ti je za komentatora na Engleskom http://rapidshare.com/#!download|565|42 ... img|442638

Ako ne budu valjali, javi pa cu ti dati drugi.
Drug gdje ovaj patch .... patchirati ? :D :D

Zaboravi ... pronasao sam ;) ;) ja mislim da ce biti ok hvala :D :D
Zadnja izmjena: Robovlasnik, dana/u 30 okt 2010, 19:25, ukupno mijenjano 1 put.
Onaj ko je rekao da nije važna pobjeda ili poraz, važno je učestvovati, vjerovatno je sam izgubio.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 30 okt 2010, 19:24

Samo ovo što skineš ubaciš u img folder igre, odeš u sistem settings i promeniš bilo tekst bilo komentatora na jezik koji hoćeš.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Odgovori

Natrag na “eSports”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.