FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

marseille_unique
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la marseille_unique » 28 okt 2010, 05:30

da budem iskren on je bio moj trener u pionirima i kadetima, bio je mutac mislim da je uzimo pare za neke djecu da se proguraju i nije sv etretiro posteno, tako ja mislim nemam neke dokaze a znam da se tako pricalo, i pored toga mislim da je strucan trener veopma talentovan i mislim da ce ako bude imao odrijesen ruke i sdobio dovoljno vremena pokazati sta zna i siguran sam da ce osvojiti i titulu,

zadnjih barem 10 godina pitaol sam se stalno zasto mu ne daju sansu da pokaze sta zna, ali nikad da mu dadnu sansu, imali su takog bisera u svojoj avliji a nisu ga koristili, osvajo je sve zivo sa maldim selekcijama i toliko igraca izbacila je slobodina mladost, a on nikada nije dobio sansu,
mislim da je sjajan trener i da moze dosta toga napraviti, dokazao je to u svom radu sa omladinskim ekipama

sjecam se kako nam je prico dsa je igrao za mladu selekciju juge sa prosinesckim i ostalim, i kako ga je rana povrijeda ne znam tacno protiv koga odmah nakon rata kostala karijere, ja mislim da je povrijedio butni misic i da s epokusao vratiti psolije toga ali nije mogao nastaviti karijeru nakon toga, kazu da ej bio dolcian na toj poziciji beka

pravo sam optimistican sxada i ovo mi ulijeva nekako samopouzdanje i nadu nekako sam sada u euforiji jer vjerujem da moze napraviti dobar rezultat, nisam ga nikad volio zbog nekih stvari ali mislim da sto se tice strucnosti da mu se ne moze bas puno prigovoriti
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 28 okt 2010, 10:33

šteta za Glavaša a taman je spremao taktiku za prvu pobjedu u gostima :D

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 28 okt 2010, 10:42

Po meni ovo je iz praznog u suplje i obrnuto.Postavis novog trenera ,smiris strasti ako ih je i bilo Sadikovic izgura jedno 6 mjeseci i opet u nedogled.Sve se mjenja samo uprava i dugovi ostaju to je slucaj u Slobodi kako je rat stao! :idea:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 okt 2010, 11:15

Bojim se da nije jedini problem bio u Glavasu! U svakom slucaju hvala mu, a Denisu sa srecom! 8-)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 28 okt 2010, 11:33

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 okt 2010, 12:06

slani grad je napisao/la:http://tuzlalive.ba/portal/2010/10/sta- ... elu-glava/

ovako to otprilike izgleda :twisted:
Dobar tekst,i sve vezano za dovodjenje igraca,rastjerivanje starih igraca koji su nas doveli do europe,ali nazalost nismo igrali,Glavas dobijao premije zato sto je na Tusnju znao bod osvojit,sramota u pm.Pa Malkocevic ovdje dobivao svaki mec,a hebali ga kako su stigli ccc.Jadno !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 okt 2010, 12:54

Sadikovic jutros obavio prvi trening sa ekipom u Bukinju.Prije pocetka treninga Glavas je se oprostio sa igracima,a kako izgleda novi pomocnici Sadikovica ce biti Dedic i Djuric,dok je status Osmanhodzica neizvjestan.

EDIT: Subota, 14.30 sati Sloboda – Velež (Rusmir Mrković)

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 28 okt 2010, 13:20

slika

Jao teren nam je stvarno los :cry:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 28 okt 2010, 19:46

TZ_BoY je napisao/la:slika

Jao teren nam je stvarno los :cry:
ee ma za naš stil igre teren je extra,baš nam ovakav odgovara :mrgreen: :mrgreen:
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 okt 2010, 20:15

Dugo ovako travnjak nije bio u losijem izdanju, naravno osim po snijegu. :oops: :oops:

Pod hitno se mora mijenjati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 okt 2010, 20:16

Teren je odlican,kako igraju i ovo je dobro :D danasnja izjava Sadikovica za jedan tuzlansku portal:

Rekao sam prilikom razgovora da sam ja šef u svlačionici Slobode i ne želim tamo nikoga vidjeti. Prihvatio sam se posla u vrlo nezgodno vrijeme, kada se nalazimo skoro na dnu Premijer lige i neću dopustiti da mi bilo ko kvari posao. Ako treba, bit ću dva dana, ali ću sam odlučivati što i kako treba raditi. U pomoćnike imam puno povjerenje – rekao je Denis Sadiković.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 28 okt 2010, 23:07

Omerbavarac je napisao/la:Dugo ovako travnjak nije bio u losijem izdanju, naravno osim po snijegu. :oops: :oops:

jbg nezz da li iko zna kad je zadnji put promijenjen :? ako je i promijenjen
harry_90 je napisao/la:Teren je odlican,kako igraju i ovo je dobro :D danasnja izjava Sadikovica za jedan tuzlansku portal:

Rekao sam prilikom razgovora da sam ja šef u svlačionici Slobode i ne želim tamo nikoga vidjeti. Prihvatio sam se posla u vrlo nezgodno vrijeme, kada se nalazimo skoro na dnu Premijer lige i neću dopustiti da mi bilo ko kvari posao. Ako treba, bit ću dva dana, ali ću sam odlučivati što i kako treba raditi. U pomoćnike imam puno povjerenje – rekao je Denis Sadiković.
fino zvuči a kako će biti :arrow: nadam se najbolje po nas ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 okt 2010, 12:15

Danas na Tusnju press konferencija pred mec sa Velezom,na toj ce konferenciji ce prvi put govoriti novi sef strucnog staba Slobode Denis Sadikovic.

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 29 okt 2010, 13:23

brazzo je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Dugo ovako travnjak nije bio u losijem izdanju, naravno osim po snijegu. :oops: :oops:

jbg nezz da li iko zna kad je zadnji put promijenjen :? ako je i promijenjen
Ma nije nikad promjenjen kod mene stari govori da je ta trava postavljena kada se je gradio stadion a donesena je negdje tamo iz vojvodine i nikad se nije skroz ponovo stavila nova , nego se samo krpilo ..... Stadion tusanj ima drenazu ispod terena ali po onim barama da se zakljuciti da je i to pokvareno :!:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 okt 2010, 13:30

Jutros sam vidio da se travnjak uredjuje pred mec sa Velezom .

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 okt 2010, 14:26

Sadikovic na pressici izjavio da na svakom mecu idu na pobjedu,a prioritet ce biti domace tekme !

Da vidimo.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 okt 2010, 15:01

Probisvjet je napisao/la:Dova protiv uroka

E`uzu bi-Llâhi mine-ššejtâni-rradžim
Bismi-llâhi-rrahmâni-rrahîm

E`uzű bi kelimâti-Llâhi-ttâmmeti ve min kulli šejtânin ve hâmmetin ve min kulli `ajnin lâmmetin, e`uzu bi kelimâti-Llâhi-ttâmmâti min šerri mâ haleka ve mu`avvezetejni."
8-)
Evo urodilo je plodom Gljavas je otisao, a sada cemo se moliti da rukovodstvo ode! Sretno Denisu Sadikovicu i jedan savjet da ne podlijeze pritiscima i da neda priviriti drugima u posao koji radi! Bude li slabic, gotov je! Tako je grah rekao! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 29 okt 2010, 15:04

Daj jednu dovu pred sutrasnji mec sa Velezom :lol: za srecu,naravno . Ja sutra stavljam MUSTAFU HUKICA na avatar dok traje mec :mrgreen:

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 29 okt 2010, 16:15

harry_90 je napisao/la:Sadikovic na pressici izjavio da na svakom mecu idu na pobjedu,a prioritet ce biti domace tekme !

Da vidimo.
Trener koji izjavi da su mu prioritet domace utakmice (a to je radio i Glavas) bi kod mene dobio dozivotnu zabranu bavljenja sportom!! To nije sportista,niti trener niti pedagog,to je krmacha :cry: :oops: .

Uvjeren sam da takve izjave postoje jos samo u Bosni I Hercegovini,od cijele zemaljske kugle. Ne vjerujem ni u Zimbabveu da se vise izjavljuje tako nesto,a Sadikovic nije jedini.

luda ko struja
Kontakt:

Post Postao/la luda ko struja » 29 okt 2010, 18:01

Ne znam sta bih rekla...možda novi trener nesto i uradi ko zna vidjecemo u narednih nekoliko utakmica! Ja mu Želim svu sreću, a od starog stručnog staba ostavio samo Dedića i Đurića, pametan potez:)))

Sretno :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.