Da li imamo snage za ovu borbu?Osim13 je napisao/la:Joj Sanele mi šta napraviše od kluba da se borimo za 4-to mjesto
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Narednih 5 utakmica - Krupa kući, Široki kući, Sloboda u gostima, Mladost kući i Radnik u gostima
Ove gostujuće garant nećemo dobit, a kući ne znam ni sam šta da očekujem.
15 bodova, glat. 40:1 gol razlika.braco je napisao/la:Narednih 5 utakmica - Krupa kući, Široki kući, Sloboda u gostima, Mladost kući i Radnik u gostima
Rutinski sve uzimamo.LjoZee je napisao/la:Da li imamo snage za ovu borbu?Osim13 je napisao/la:Joj Sanele mi šta napraviše od kluba da se borimo za 4-to mjesto
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Produziteeee ligu zelimo da se izivljavamo nad slabijim.
Ovdje jedino kontam da ćemo završiti sa Mušijom tri boda, jer će Mladost vjerovatno ispasti iz borbe za Europu, a koliko sam vidio mi imamo korektne odnose sa njima. Mislim nećemo završiti u smislu kupiti, nego ono neće Mladost ići 100%.braco je napisao/la:Narednih 5 utakmica - Krupa kući, Široki kući, Sloboda u gostima, Mladost kući i Radnik u gostima
Krupu smo od sedam utakmica na Grbavici dobili šest puta i jednom neriješeno, i to jesenas, nadam se da će uspjeti nekako da dobiju.
Široki, Sloboda i Radnik sve konkurenti, tu nek' nam je Bog na pomoći, jedino da nam se vrati u ovim utakmicama za neke nesreće u prethodnim, a nije da ih nije bilo

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Negativni rekord s dosuđenim penalima drži Željezničar, protiv kojeg su sudije u čak sedam navrata svirale najstrožiju kaznu. S druge strane, Plavima su dosuđena tri penala, ali niti jedan nije bio bitan za konačni ishod meča.
Cak i po ovom pitanju drzimo negativan rekord

Svirano je protiv nas 7 penala u ligi i 1 u evropi protiv Apollona. Na ovoj zimskoj pauzi je svirano 5 penala protiv nas. Znači to je sveukupno 13 penala, jeste dobar dio njih neregularan ali opet kad vidiš 13 penala onda nema drugog objašnjenja osim da ti je odbrana RETARDIRANA.LjoZee je napisao/la:Negativni rekord s dosuđenim penalima drži Željezničar, protiv kojeg su sudije u čak sedam navrata svirale najstrožiju kaznu. S druge strane, Plavima su dosuđena tri penala, ali niti jedan nije bio bitan za konačni ishod meča.
Pa Krupa je trenutno opasnija od Mladosti u smislu forme, baš su se digli povratkom Starčevića. Još sad petardu Čeliku uvališe, sigurno im je poraslo samopouzdanje. A njima je svaka naredna kao finale lige prvaka. Tako da i ja mislim da ovih narednih 5 Mladost bi trebala biti "najlakša", ali kako igramo nema laganih utakmica. U Tuzli očekujem opet mrtvu utakmicu, ili ćemo dobit mi ili Sloboda nekom frljokom. Protiv Širokog će isto 50/50 biti jer i mi i oni se mučimo s igrom. U Bijeljini ovakvi teško da ćemo dobiti.Raonffa je napisao/la:Ovdje jedino kontam da ćemo završiti sa Mušijom tri boda, jer će Mladost vjerovatno ispasti iz borbe za Europu, a koliko sam vidio mi imamo korektne odnose sa njima. Mislim nećemo završiti u smislu kupiti, nego ono neće Mladost ići 100%.braco je napisao/la:Narednih 5 utakmica - Krupa kući, Široki kući, Sloboda u gostima, Mladost kući i Radnik u gostima
Krupu smo od sedam utakmica na Grbavici dobili šest puta i jednom neriješeno, i to jesenas, nadam se da će uspjeti nekako da dobiju.
Široki, Sloboda i Radnik sve konkurenti, tu nek' nam je Bog na pomoći, jedino da nam se vrati u ovim utakmicama za neke nesreće u prethodnim, a nije da ih nije bilo
Treba dodati da pretposljednje kolo igramo s Čelikom na Grbavici i posljednje s Tuzlom City u Tuzli.
Jasno ko dan. Bogi out, Rodin out, Osmankovica ako nece gurati out, Pavic Out. Sinisu sacekati mozda jos polusezonu, ako nastavi biti kriminalan i njega otpisati jer nema druge
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Zabraniti krilima FKŽ da upišu minute do kraja sezone!

Ovako ako budemo igrali necemo moci juniore uzeti 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Meni je isto cudno sto niko ne probava napasti sa 2 spica ako se vec vidi da nam ne ide. Pa sta ima veze i ovako probati, ne moze biti gore i neucinkovitije nego sa ovim nasim glupim krilima.
Doduse Kostic je je probao, pa je uredno dobijao komentare tipa “nismo ti mi atletico” i “nemamo mi napadace i veznjake da toliko trce u 442 formaciji...”
Ovdje svi igraju 4231 i veznjaci i bekovi po defaultu salju lopte
na krila... ustaljena procedura
Doduse Kostic je je probao, pa je uredno dobijao komentare tipa “nismo ti mi atletico” i “nemamo mi napadace i veznjake da toliko trce u 442 formaciji...”
Ovdje svi igraju 4231 i veznjaci i bekovi po defaultu salju lopte
na krila... ustaljena procedura

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
NEMOJTE NIŠTA EKSPERIMENTISATI, IMAMO PUNO ZA IZGUBITI!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Isti ti ga k eksperimentisao ili ne necemo uzeti 3 boda. Jos cemo bod poceti slaviti ko 100 bodova. Tri utakmice - 1 gol, 5 primljenih, 1 pobjeda, 2 poraza. A to je samo mali, mali dio nase katastrofe.
Ma vala može probati i 352, nemamo šta izgubiti 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sta kaze Šampanjac postojao je kontakt izmedju Handzica i stopera, penal opravdan. Majku vam jeb.em lopovsku, fuj..
On ga je i poslao on određuje je li zadovoljio ili neBezideja je napisao/la:Sta kaze Šampanjac postojao je kontakt izmedju Handzica i stopera, penal opravdan. Majku vam jeb.em lopovsku, fuj..

Rugaju se svima koji prate ovaj cirkus
It's better when it's live
Ovo je vec vrijedjanje inteligencije i bezobrazluk,sve u jednom.
Taj isti je rekao da je bio penal za GOSK, ali ubij me sad ako sam ja vidio kontakt. 600 puta sam vracao nigdje ga nema.