BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Repriza duela iz prošle godine, tada je čekinato slavio 2:0.Čekinato ove sezone slabi rezultati,ali šljaka je njegova podloga i sigurno da očekuje puno bolje rezultate nego u dosadašnjem toku sezone. Valjda se damir spremio dobro za nastavak sezone i da će ući maksimalno spreman i fokusiran u svaki meč, a ako tako bude biće i dobrih rezultata.
20 milja i idemo dalje. madrid main draw bi bio dobar, tu je 25 
a onda dolazi garantovanih sto milja sa RG i Wimbledona, elem ima Damir čemu da se raduje u narednim mjesecima! da je još kakva napuhana da se pojavi sve bi bilo ko po loju

a onda dolazi garantovanih sto milja sa RG i Wimbledona, elem ima Damir čemu da se raduje u narednim mjesecima! da je još kakva napuhana da se pojavi sve bi bilo ko po loju

Evo tek danasSamozdravlje je napisao/la:Generacijo cetvrtak , a jos nije ni pocelo. Kad ce kisa stati ?hm59 je napisao/la:Danas troje nasih na ITF turniru u Italiji, Dea, Nefisa i NermanRealne sanse da prodje u drugo kolo, cini mi se, ima samo Nefisa...

- SantiCazorla08
- Kontakt:
Mirza u meksiku igra čelendžer ove sedmice. Prvo kolo slobodan, u drugom čeka pobjednika meča gomez-zekić.
brat mirzet 197. na live listi, ide njemu omiljena podloga i samo cudo ga moze ostaviti u top 200.SantiCazorla08 je napisao/la:Mirza u meksiku igra čelendžer ove sedmice. Prvo kolo slobodan, u drugom čeka pobjednika meča gomez-zekić.
sta lik uradi od sebe za godinu dana ali nije da nismo ocekivali nesto ovako, bas gledam sta sam pisao prije nekih 14-15 mjeseci, doduse ocekivao sam da izleti iz top 100 ali ne i top 200

kad je damir u pitanju, vec nakon dva-tri turnira, nekoliko nas je reklo da nema od zayebanta ilije nista i nazalost, i tu smo bili upravu.
nadati se da ce se malo trznuti sada na sljaci, mada tesko vec danas ali ko zna.
-
- Kontakt:
sport klub prenosi , gdje tu da krene ..
Kao predao, a danima se slika hoda po MC ovo ono uziva, hebo ti njegov mentalitet, i on ce kroz godinu kao Mirzet ici ispod 200-og mjesta
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Užasni tenis se nastavlja. Neozbiljno. Ne razumijem od čega je povrijeđen. Vrlo loša fizička sprema. Pitanje je vremena samo kad će iz TOP 100 ispasti, do kraja ove godine ispada, u to sam siguran jer ne vidim način na koji on može početi igrait. Ne može se uvijek početi igrati samo onda kad bude prpa, da hoće obojica letiti van 200 najboljih.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
povrijedjen je on **** moj
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
možda je počeo plaćati to pretjerano igranje svakog posranog turnira i sakupljanje svakog dolara na touru koji neko ponudi
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ima povredu..
boli ga qrc za tenisom
boli ga qrc za tenisom
-
- Kontakt:
Brkic danas pobijedio , Basic upravo pocinje ..
odgledah do sada samo 3-4 poena..
1. poen u 2. setu kada je izgubio servis,ugasim.
upalim sad na pocetku 3. seta, par losih poena i na kraju slag na tortu,razbi se ko zvecka pokusavajuci stici skracenu loptu,medical:-)
dragi mirzete,kazem ti ja da igras one zabarske challengere na onom brzom plavetnilu a tebi to bi mrsko:-)
jao igre hahaha
dobra komedija ali ipak gasim.
1. poen u 2. setu kada je izgubio servis,ugasim.
upalim sad na pocetku 3. seta, par losih poena i na kraju slag na tortu,razbi se ko zvecka pokusavajuci stici skracenu loptu,medical:-)
dragi mirzete,kazem ti ja da igras one zabarske challengere na onom brzom plavetnilu a tebi to bi mrsko:-)
jao igre hahaha
dobra komedija ali ipak gasim.
-
- Kontakt:
Herbert vs Dzumhur , u slucaju prolaza ceka ga stari poznanik Cechinato ...
može li damir uopšte igrati?
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Odustao damir prije početka meča.
Ima li ikakva dama koja se bavi eskortom na ovim prostorima, da se Damir u nju nije zaljubio?
E cuj Rialda

E cuj Rialda

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
On ovu sezonu mora iskoristiti da zaliječi sve povrede, fizički se spremi za narednu jer od ove sezone nema ništa. Čovjek je već 2 god povrijeđen a to je sve razlog loše fizičke spreme. Dovesti novog, iskusnog, trenera i krenuti pripreme za narednu sezonu. Morat će se sve ispočetka od naredne sezone, iz TOP 100 će ispasti, to je očigledno. Povratak u TOP 50 neće biti problem ako bude radio kako treba jer za to ima kvalitet.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.