NK Široki Brijeg

Skr1996
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Skr1996 » 15 apr 2019, 09:53

Mrsa misic ozljedio, list
Volim te do kraja.96.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 15 apr 2019, 10:26

Treći smo na tablici,a manje 2 gola od posljednje Krupe. :D
Samo jedno ime

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 15 apr 2019, 10:29

Ne sjecam se kad smo zadnji put bili ovako neefikasni, bas cu kad dodjem kuci s posla pogledati tablice od pocetka lige
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 15 apr 2019, 10:30

Evolve je napisao/la:
penke je napisao/la:Bod je zadovoljavajući,realan rezultat je remi.
Dragane Petroviću neka te je stid i sram. Sudac koji se prodaje za 2km vec godinama isad je u elitnom rangu.
Što se tiče utakmice, dobro smo stajali do 40.te minute i imali te 2-3 šanse kao i oni u prvom. I u nastavku dali im loptu,nista posebno nisu mogli + navlačenje Petrovića očigledno,srećom obranili smo se.
Dobar rezultat za atmosferu među ekipom i navijačima,za stanje na tablici i dakako veći optimizam pred finale.
Danas tri čovjeka vrijedna istaći su domaći Luka,Joja i Dino odigrali su odlično večeras i kapa do poda kao i ostalima.
U subotu derbi,bit ce vatreno i puna Pecara,nadam se tri boda za potvrdu trećeg mjesta,idemo jako!
Za Bilobrka se slazem, Joja a onako, nemogu mu nezamjerit ono davanje u for ahmetovicu prvo pol i promasaj za gol, ostalo je odradio korektno. Dino, dino pogotovo drugo pol se nije sastao sa loptom, jedan od najlošijih igraca na terenu, na kraju drugi zuti gdje kasni sa startom i dobija crveni, sami start je li-la sta ja znam, ali kako je Petrovic sudio sinoc jedva docekao da ga pokaze.

Zna li se sta je sa Mrsom?
Joja će uvijek imati kiks,al ono što je jučer odigrao bilo je iznad očekivanja,Tatar se nije vidio i po meni je Joja izuzev one povratne lopte odigrao odlično.
A što se Dine tiče,pa većina naših napada u prvom poluvremenu išla je preko njega i njegove desne strane,u drugom je pao fizički i posle crveni koji za mene nije drugi žuti,ali što kažeš Petrović je samo čekao.
Uz njih Marić dobra utakmica.
Samo jedno ime

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 15 apr 2019, 10:31

Znači gleda se ukupna gol razlika, tu smo bolji od svih pratitelja što nam daje još jedan "bod" extra u slučaju istih broj bodova sa nekim. Ključne utakmice za nas, Željo u gostima, Radnik kući. te dvije ekipe su jedini ozbiljni pratitelji. Čelik i Sloboda nisu na tom nivou, zasad bar. ALi opet sve se to okrene brzo ko će ga znat, ali meni se čini tako.

Bez Dine i popovića protiv Mostaraca, neće puno falit nijedan. Dino nikako nije u formi, Ćorluka je bolja opcija sigurno sada.
NK Široki Brijeg

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 15 apr 2019, 10:42

Evolve je napisao/la:Znači gleda se ukupna gol razlika, tu smo bolji od svih pratitelja što nam daje još jedan "bod" extra u slučaju istih broj bodova sa nekim. Ključne utakmice za nas, Željo u gostima, Radnik kući. te dvije ekipe su jedini ozbiljni pratitelji. Čelik i Sloboda nisu na tom nivou, zasad bar. ALi opet sve se to okrene brzo ko će ga znat, ali meni se čini tako.

Bez Dine i popovića protiv Mostaraca, neće puno falit nijedan. Dino nikako nije u formi, Ćorluka je bolja opcija sigurno sada.
Sa iduce dvije pobjede kuci i bodom do kojeg najlakse nego ikad prije mozemo doci na Grbavici mi mozemo uplovit u mirnu luku, ali sa nama se nikad ne zna, nebi me iznenadilo i da nas Željo koji je kriminalan ove sezone razvali na Grbavici, ali nadam se da nece

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 15 apr 2019, 10:53

Pred finale kupa,fin raspored imamo u sljedeće 4 utakmice,čak 3 kući : Zrinjski,Krupa,Sloboda. Gosti: Željo.
Idemo na gostovanje gdje u pravilu najbolje igramo,kod ekipe koja je u velikom grču i očekujem utakmicu kao i posljednje kolo jeseni kada smo ih dobili.
Jedino čega se bojim su suci,ne mali broj puta su nas spriječavali
Samo jedno ime

Carles
Kontakt:

Post Postao/la Carles » 15 apr 2019, 10:57

Sjašite se s Dine više.

Čovjek koji je tu već skoro deset godina, dokapetan, domaći dečko koji je sve do zimus igrao cijelo vrijeme za kikiriki, koji je ponudu lokalnog rivala glat odbio iako su mu nudili 3,4,5 puta veća primanja (za ovo rijetko ko od vas i zna), koji je lani sa pokidanim ligamentima u ramenu odložio operaciju da bi takav nastupio uz ogroman rizik po zdravlje,na Koševu u važnoj utakmici, koji je uvijek davao sve od sebe na terenu, pa kakav god da je bio, nekad najbolji na terenu nekad najgori ali uvijek srcem. Po njemu se najviše sere. Kako vas stid nije. On je vidio kako su kroz klub prošli bezbroj ni yebivjetri koji su dr.kali qurac za 3 puta veće pare, opet je šutio i igrao i davao sve od sebe. Godinama najbolji desni bek lige, ne po mom mišljenju al pitajte Sablića. Sama činjenica da igra kod svakog trenera dovoljno govori, a vi nastavite srat po njemu.

Kad čovjek to vidi onda se vjerojatno misli pa jbt koji sam ja qurac ostao ovdje cijeli život. da ga isfrustrirani životni niškoristi omalovažavaju.

Širokobriješki seratori (ima ih hvala Bogu koliko oćeš)
Brijeg stoji, plav i visok, susjed neba.

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 15 apr 2019, 11:04

Carles je napisao/la:Sjašite se s Dine više.

Čovjek koji je tu već skoro deset godina, dokapetan, domaći dečko koji je sve do zimus igrao cijelo vrijeme za kikiriki, koji je ponudu lokalnog rivala glat odbio iako su mu nudili 3,4,5 puta veća primanja (za ovo rijetko ko od vas i zna), koji je lani sa pokidanim ligamentima u ramenu odložio operaciju da bi takav nastupio uz ogroman rizik po zdravlje,na Koševu u važnoj utakmici, koji je uvijek davao sve od sebe na terenu, pa kakav god da je bio, nekad najbolji na terenu nekad najgori ali uvijek srcem. Po njemu se najviše sere. Kako vas stid nije. On je vidio kako su kroz klub prošli bezbroj ni yebivjetri koji su dr.kali qurac za 3 puta veće pare, opet je šutio i igrao i davao sve od sebe. Godinama najbolji desni bek lige, ne po mom mišljenju al pitajte Sablića. Sama činjenica da igra kod svakog trenera dovoljno govori, a vi nastavite srat po njemu.

Kad čovjek to vidi onda se vjerojatno misli pa jbt koji sam ja qurac ostao ovdje cijeli život. da ga isfrustrirani životni niškoristi omalovažavaju.

Prika,najlakše je sr.ati ne ovdje,nego u gradu i inače po domaćim momcima,ista stvar bila je sa Stipom Lončarom prošle dvije godine pa i ovdje i na tribini,a Stipe lagano Rijeka i ima ponude već da ide iz nje.
Isto tako s Dinom,prije svega domaći dečko za kojeg si siguran da će krv pišati i stvarati dobru atmosferu,pa tek onda igre i ostalo.
Samo jedno ime

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 15 apr 2019, 11:13

Gosti vec krenuli s marketingom za subotu...

Mario94
Kontakt:

Post Postao/la Mario94 » 15 apr 2019, 11:23

Za mrsu izgleda gotova sezona

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 15 apr 2019, 11:23

Ma Dino nas je previse zaduzio da bi mi pljuvali sad po njemu,pa nek je i los ovu polusezonu. Uvijek ali uvijek dusu na terenu ostavi, a i brate nije bio toliko los jucer. Pao je fizicki u zadnje vrijeme i to ga najvise muci,al malo respekta nas nebi ubilo.

O yebem ti ozljede vise,pa dokad...
SAMO ŠIROKI!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 15 apr 2019, 11:33

Carles je napisao/la:Sjašite se s Dine više.

Prijatelju ja gledam zeleni teren. Dinu iznimno cijenim izmedju ostalog i zbog tih stvari sto si naveo, ali isto tako cu rec kad neide kao i za svakog drugog igraca pa bio on Dino, Bilobrk, Bagaric neko peti deseti. Neznam zasto bi netko bio iznimka samo zato sto je naš. Nitko nije imun na losu formu od top igraca iz lige petice do nase lige, treba nastavit radit samo, nadoće opet.

Šteta za Mrsu, malo smo osakaćeni sada što se tice širine + Mrsa nije stranac....
NK Široki Brijeg

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 15 apr 2019, 11:39

Sarajlije hoce da klupiraju Ahmetovica pihhhhhhh

Uzeo bih ga iste sekunde nebi se mislio
NK Široki Brijeg

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 15 apr 2019, 11:48

Podrška Dini, koliko god puta nam s tribine izgledao ne zainteresiran, on je pravi naš Širokobriježanin i trebamo ih imati što više, osiguranje je borbe do zadnje kapi znoja, kao što je bio i Jure Ivanković. Nadam se da će moći još 2-3 sezone igrat na ovom nivou.

U subotu maksimalno rasterećeno, nemamo šta izgubiti, odigrat jednu mušku utakmicu, a ako komšije budu bolje čestitati i zaželjeti da dignu kantu opet, draže mi je da oni dignu nego oni pljuvači svega sirokobriješkog koji su sinoć po tko zna koji put pokazali svoje pravo lice seljačina kako na tribinama tako i na terenu.

P. S. Očekujete li i vi Irfana u subotu za pištaljkom?

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 15 apr 2019, 12:02

sretan123 je napisao/la:
Daj boze,ocito da je jedini sposoban odsudit neku derbi utakmicu
SAMO ŠIROKI!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 15 apr 2019, 12:03

hlive gdje nestade video :D

Ahmetovic je igrac velikih mogucnosti, ali i papak cini se haha
NK Široki Brijeg

penke
Kontakt:

Post Postao/la penke » 15 apr 2019, 12:43

Jutros sam s jednim od igrača razgovarao i kaže toliku količinu mržnje,pljuvanja,psovanja svih 90min nije nikad vidio. Od pokojnog Bandića,do svega ostalog da se čovjek zgrozi.
A kod nas kada začuješ zvižduke na himnu ori se po portalima,leglo ustaša ovo ono.. preuveličavanje do kraja.
Trn u oku koji vas žestoko žulja šabani sarajevski.
Ovim putem želim od srca titulu susjedima,nama kup da vam se još jednom Hrvati narugaju kao i 2017.
Samo jedno ime

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 15 apr 2019, 12:55

penke je napisao/la:Jutros sam s jednim od igrača razgovarao i kaže toliku količinu mržnje,pljuvanja,psovanja svih 90min nije nikad vidio. Od pokojnog Bandića,do svega ostalog da se čovjek zgrozi.
A kod nas kada začuješ zvižduke na himnu ori se po portalima,leglo ustaša ovo ono.. preuveličavanje do kraja.
Trn u oku koji vas žestoko žulja šabani sarajevski.
Ovim putem želim od srca titulu susjedima,nama kup da vam se još jednom Hrvati narugaju kao i 2017.
To je i Matej Sivric javno rekao, od psovanja ustaskih znate cega vec, gadjanja upaljacima itd itd... Rekao sam vec, nema vecih licemjera
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 15 apr 2019, 13:00

sretan123 je napisao/la:Podrška Dini, koliko god puta nam s tribine izgledao ne zainteresiran, on je pravi naš Širokobriježanin i trebamo ih imati što više, osiguranje je borbe do zadnje kapi znoja, kao što je bio i Jure Ivanković. Nadam se da će moći još 2-3 sezone igrat na ovom nivou.

U subotu maksimalno rasterećeno, nemamo šta izgubiti, odigrat jednu mušku utakmicu, a ako komšije budu bolje čestitati i zaželjeti da dignu kantu opet, draže mi je da oni dignu nego oni pljuvači svega sirokobriješkog koji su sinoć po tko zna koji put pokazali svoje pravo lice seljačina kako na tribinama tako i na terenu.

Nema razlike ni izmedju jednih ni drugih sto se ovoga tiče... Ništa čestitat ništa zaželit, nabit ih ovdje, nismo odavno.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, delko, Tatamata1946 i 34 gosta.