Omjer preksraja samo govori o suđenju,ni o cem drugo. Konstantno laktanje je bilo citavu utakmicu a onaj pakas nista ne sudi. O pojedinim autima i ofsajdima necemo ni pocinjati, onda kad ste imali priliku Velkoski 2 metra u ofsajdu usred 16 ,Petrovic ni da trepnr. Hadziv seljacina vrijeđa suparnickog trenera,to se ne radi ni u 3.ligi. Imas 4 suca da on rjesava stvari s klupombordobijeli je napisao/la:Halo prvo pol 11 - 1 u prekrsajima nasi igraci nisu imali faula a kamoli oštar ili seljacki start. Vasi igraci i klupa na svaku situaciju skakali i reagovali ne znam sta je bilo ne sportski s strane FKSsb1996 je napisao/la:Gledaj seljacine Ahmetovica, onog celavog Hadzica. Doc cete vi na Pecaru fasistima seljacine sabanske
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
SAMO ŠIROKI!
-
- Kontakt:
Razumijem navijacko gledanje al kakvo laktanje ? Penal nije bio crveni jeste, nama trebaju bodovi za titulu i mislim kad se to uzme i rivalitet s SB ja mislim da je s strane FKS vise nego korektno bilo.since1948 je napisao/la:Omjer preksraja samo govori o suđenju,ni o cem drugo. Konstantno laktanje je bilo citavu utakmicu a onaj pakas nista ne sudi. O pojedinim autima i ofsajdima necemo ni pocinjati, onda kad ste imali priliku Velkoski 2 metra u ofsajdu usred 16 ,Petrovic ni da trepnr. Hadziv seljacina vrijeđa suparnickog trenera,to se ne radi ni u 3.ligi. Imas 4 suca da on rjesava stvari s klupombordobijeli je napisao/la:Halo prvo pol 11 - 1 u prekrsajima nasi igraci nisu imali faula a kamoli oštar ili seljacki start. Vasi igraci i klupa na svaku situaciju skakali i reagovali ne znam sta je bilo ne sportski s strane FKSsb1996 je napisao/la:Gledaj seljacine Ahmetovica, onog celavog Hadzica. Doc cete vi na Pecaru fasistima seljacine sabanske
Ma dasta nego konkretni. Hadzic napada Gocu nakon dosudjenog “penala”, nakon kraja utakmice ahmetovic trci za njim. Konkretni i nevini kao i uvijek... djeca cvjeca...
-
- Kontakt:
Ja bi sad potpisa da ovako nas u gostima docejuju bez i jednog ruznog starta a utakmica od velikog znacaja.sb1996 je napisao/la:Ma dasta nego konkretni. Hadzic napada Gocu nakon dosudjenog “penala”, nakon kraja utakmice ahmetovic trci za njim. Konkretni i nevini kao i uvijek... djeca cvjeca...
- Evolve
- Kontakt:
Ogroman bod. Petrović navlačio al ne da se.
Čitam malo portale, niti jedan ne piše za penal da je sumnjiv, diskutabilan itd.. znaci sve normala.. pa da je kod nas bilo 100 tekstova bi o tom bilo. Jadno
Pored toga lik ulijeće na teren, Hadzic došao pred našu klupu u prostor našeg trenera svađa se i nitko ništa, bez isključenja, tribina se zalijeće na izlaz kad igrači idu tamo gađa se momčad, Ahmetović napada Gocu (koji ga je iskulirao).. sve normala.. pa da je kod nas ovo bilo naslovi bi o fašizmu bili na sve strane

Čitam malo portale, niti jedan ne piše za penal da je sumnjiv, diskutabilan itd.. znaci sve normala.. pa da je kod nas bilo 100 tekstova bi o tom bilo. Jadno
Pored toga lik ulijeće na teren, Hadzic došao pred našu klupu u prostor našeg trenera svađa se i nitko ništa, bez isključenja, tribina se zalijeće na izlaz kad igrači idu tamo gađa se momčad, Ahmetović napada Gocu (koji ga je iskulirao).. sve normala.. pa da je kod nas ovo bilo naslovi bi o fašizmu bili na sve strane

Znaci ista stvar kao kod nas protiv mladosti. Samo se kod nas digla halabuka i bili smo prozvani kao i uvijek. Al sta ocekivati od ovih kvazi-medija uopcebrig je napisao/la:Ogroman bod. Petrović navlačio al ne da se.
SAMO ŠIROKI!
U redu je kada se takve stvari dogadjaju u Sarajevu, ali kad se nesto desi u Sirokom ili u Mostaru, na svakom portalu udarna vijest, **** licemjerna
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Klošariiii pitarskiii, raspali se da Bog da, da oce Zrinjski osvojit iako ni njih ne volim ni malo, al radije oni nego ovi gore.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Ja bi ako moze ikako da i jedni i drugi zavrse drugiLoveSB96 je napisao/la:Klošariiii pitarskiii, raspali se da Bog da, da oce Zrinjski osvojit iako ni njih ne volim ni malo, al radije oni nego ovi gore.

SAMO ŠIROKI!
Sta nas briga za druge? Igramo za sebe i iducu na pobjedu protiv Zrinjskog. Bez kalkulacija. Imamo svoje ciljeve i borimo se za njih a nek se drugi bore za svoje.LoveSB96 je napisao/la:Klošariiii pitarskiii, raspali se da Bog da, da oce Zrinjski osvojit iako ni njih ne volim ni malo, al radije oni nego ovi gore.
Samo cista obraza,poginut protiv Zrinjskog i osigurat 3.mjesto daj Boze.
SAMO ŠIROKI!
SRAMOTA U SARAJEVU(FOTO+VIDEO)
U zadnjoj utakmici 26. kola na Koševu su se sastali FK Sarajevo i NK Široki Brijeg gdje su odigrali neodlučeno, odnosno 0:0. U prvom planu ipak nije rezultat već ono sto se događalo za vrijeme i nakon utakmice. Naime domaci navijači su u vise navrata skandirali uvrijedljive parole prema gostima, te ih gadali raznim predmetima. Mersudin Ahmetovic na kraju utakmice se sukobio sa trenerom gostiju Sedloskim, dok je Handzic usao u trenerski prostor gostujuće ekipe i provocirao klupu gostiju. Jos treba spomenuti da je sudac utakmice Dragan Petrovic vrlo loše vodio utakmicu uz dosta grešaka, najvise na štetu gostiju. Srecom svojim odlukama nije utjecao na konačni rezultat utakmice. Ovakvim stvarima nije mjesto na bh terenima, te se nadamo da u budućnosti nece dolaziti do toga.
Ovako bude kad smo mi domaćini, sad samo obrnute uloge, ima li ijedan portal hrabrosti napisat ovako nesto, mozete i copy paste, necu se ja bunit.
U zadnjoj utakmici 26. kola na Koševu su se sastali FK Sarajevo i NK Široki Brijeg gdje su odigrali neodlučeno, odnosno 0:0. U prvom planu ipak nije rezultat već ono sto se događalo za vrijeme i nakon utakmice. Naime domaci navijači su u vise navrata skandirali uvrijedljive parole prema gostima, te ih gadali raznim predmetima. Mersudin Ahmetovic na kraju utakmice se sukobio sa trenerom gostiju Sedloskim, dok je Handzic usao u trenerski prostor gostujuće ekipe i provocirao klupu gostiju. Jos treba spomenuti da je sudac utakmice Dragan Petrovic vrlo loše vodio utakmicu uz dosta grešaka, najvise na štetu gostiju. Srecom svojim odlukama nije utjecao na konačni rezultat utakmice. Ovakvim stvarima nije mjesto na bh terenima, te se nadamo da u budućnosti nece dolaziti do toga.
Ovako bude kad smo mi domaćini, sad samo obrnute uloge, ima li ijedan portal hrabrosti napisat ovako nesto, mozete i copy paste, necu se ja bunit.
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Zamisli da u nas neko u teren uleti...do Haaga bi nas gonili novinariLoveSB96 je napisao/la:SRAMOTA U SARAJEVU(FOTO+VIDEO)
SAMO ŠIROKI!
Bravo dečki,ja zadovoljan bodom,da je bilo još malo sreće moglo je i nešto više.
Onaj što je uletio u teren ono je bio bombaš samoubojica,sreća spriječen je u svojoj namjeri.
Isilovci iz Teherana,yebem li vam sjeme kako vi reknete...sad nas citirajte i pravdajte se...fuj
Onaj što je uletio u teren ono je bio bombaš samoubojica,sreća spriječen je u svojoj namjeri.
Isilovci iz Teherana,yebem li vam sjeme kako vi reknete...sad nas citirajte i pravdajte se...fuj
Igraj Široki ti si najbolji!
Bod je zadovoljavajući,realan rezultat je remi.
Dragane Petroviću neka te je stid i sram. Sudac koji se prodaje za 2km vec godinama isad je u elitnom rangu.
Što se tiče utakmice, dobro smo stajali do 40.te minute i imali te 2-3 šanse kao i oni u prvom. I u nastavku dali im loptu,nista posebno nisu mogli + navlačenje Petrovića očigledno,srećom obranili smo se.
Dobar rezultat za atmosferu među ekipom i navijačima,za stanje na tablici i dakako veći optimizam pred finale.
Danas tri čovjeka vrijedna istaći su domaći Luka,Joja i Dino odigrali su odlično večeras i kapa do poda kao i ostalima.
U subotu derbi,bit ce vatreno i puna Pecara,nadam se tri boda za potvrdu trećeg mjesta,idemo jako!
Dragane Petroviću neka te je stid i sram. Sudac koji se prodaje za 2km vec godinama isad je u elitnom rangu.
Što se tiče utakmice, dobro smo stajali do 40.te minute i imali te 2-3 šanse kao i oni u prvom. I u nastavku dali im loptu,nista posebno nisu mogli + navlačenje Petrovića očigledno,srećom obranili smo se.
Dobar rezultat za atmosferu među ekipom i navijačima,za stanje na tablici i dakako veći optimizam pred finale.
Danas tri čovjeka vrijedna istaći su domaći Luka,Joja i Dino odigrali su odlično večeras i kapa do poda kao i ostalima.
U subotu derbi,bit ce vatreno i puna Pecara,nadam se tri boda za potvrdu trećeg mjesta,idemo jako!
Samo jedno ime
Joja standardno, bez greske i onda iz nicega pokloni stopostotnu sansu Sarajevu. Ali kad sve saberes, dobar je bio, dobro je pokrivao lijevu stranuSkr1996 je napisao/la:Kakav je joja bio?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Za Bilobrka se slazem, Joja a onako, nemogu mu nezamjerit ono davanje u for ahmetovicu prvo pol i promasaj za gol, ostalo je odradio korektno. Dino, dino pogotovo drugo pol se nije sastao sa loptom, jedan od najlošijih igraca na terenu, na kraju drugi zuti gdje kasni sa startom i dobija crveni, sami start je li-la sta ja znam, ali kako je Petrovic sudio sinoc jedva docekao da ga pokaze.penke je napisao/la:Bod je zadovoljavajući,realan rezultat je remi.
Zna li se sta je sa Mrsom?
NK Široki Brijeg
- Evolve
- Kontakt:
KOMENTATOR: "Handžić je imao kontrolu nad loptom, to je evidentno."

NK Široki Brijeg