Željezničar u junu dovodi veliko pojačanje
Fudbaleri Željezničara igraju katastrofalno ove sezone.
Jučer su izabranici Amara Osima poraženi u Mostaru kod Zrinjskog sa 1:0, a za Plave je ovo bio deset poraz, u 26 odigranih kola.
Željo se muči u igri, navijači su razočarani, ali svi vjeruju da se može izboriti izlazak na evropsku scenu.
Na Grbavici će biti mnogo promjena, a sigurno je da će otići Anel Šabanadžović koji igra kao posuđen fudbaler grčkog AEK-a.
Kako saznaju **** na Grbavicu bi se mogao vratiti Jovan Blagojević, veznjak koji je godinama bio pokretačka snaga plave lokomotive. Srbijanski internacionalac je nakon što je bio suspendovan od strane, bivše Uprave Željezničara, otišao u zimskom prijelaznom roku. Potpisao je ugovor do juna 2019. godine sa Osmanlisporom, koji igra u drugoj ligi Turske, ali od dolaska u ovaj klub nije upisao niti jedan nastup u zvaničnim utakmicama.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
bas crmo se pijwcTi
Dobro smo odigrali juce prvo poluvrijeme i trebali smo voditi. Jucer najrealniji bi bilo nerijeseno al fakat nemamo srece. Kad nece, nece.
Popravila se malo igra al kad nemas napadaca, onda je tesko ocekivati da moze bilo koga pobjediti.
Po meni Amar prvo treba da kapitensku traku koju nezasluzuje Krpic da nekome drugom. Bruka je da mi klub s takvom historijom, jedan seljacic iz Tuzle, koji je igrao za kineze nama sad bude kapiten. Bruka!
Izboriti nekako evropu, a onda ovaj šljam sto su prosli doveli rastjerat sve redom.
Niti jedan ne smije biti vise u timu iduce sedmice.
Popravila se malo igra al kad nemas napadaca, onda je tesko ocekivati da moze bilo koga pobjediti.
Po meni Amar prvo treba da kapitensku traku koju nezasluzuje Krpic da nekome drugom. Bruka je da mi klub s takvom historijom, jedan seljacic iz Tuzle, koji je igrao za kineze nama sad bude kapiten. Bruka!
Izboriti nekako evropu, a onda ovaj šljam sto su prosli doveli rastjerat sve redom.
Niti jedan ne smije biti vise u timu iduce sedmice.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ponadao sam se da se vraća Stojkebraco je napisao/la:Željezničar u junu dovodi veliko pojačanje
Fudbaleri Željezničara igraju katastrofalno ove sezone.
Jučer su izabranici Amara Osima poraženi u Mostaru kod Zrinjskog sa 1:0, a za Plave je ovo bio deset poraz, u 26 odigranih kola.
Željo se muči u igri, navijači su razočarani, ali svi vjeruju da se može izboriti izlazak na evropsku scenu.
Na Grbavici će biti mnogo promjena, a sigurno je da će otići Anel Šabanadžović koji igra kao posuđen fudbaler grčkog AEK-a.
Kako saznaju **** na Grbavicu bi se mogao vratiti Jovan Blagojević, veznjak koji je godinama bio pokretačka snaga plave lokomotive. Srbijanski internacionalac je nakon što je bio suspendovan od strane, bivše Uprave Željezničara, otišao u zimskom prijelaznom roku. Potpisao je ugovor do juna 2019. godine sa Osmanlisporom, koji igra u drugoj ligi Turske, ali od dolaska u ovaj klub nije upisao niti jedan nastup u zvaničnim utakmicama.

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Yebi se Faron 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kako stvari stoje,ostajemo na 4.mjestu koje vodi u europu(finalisti kupa su u top 3 pa se otvara mjesto za nas)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Izvini što sam te trznuoRokoko87 je napisao/la:Yebi se Faron

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Pa imaš do kraja još kolko ti Bog hoće, imamo najbolji raspored ali sa ovim qrvama na terenu ...BosniaBoston je napisao/la:Kako stvari stoje,ostajemo na 4.mjestu koje vodi u europu(finalisti kupa su u top 3 pa se otvara mjesto za nas)
Danane aka g. Fehatovicu jedi vanagoAhmerakaa1921 je napisao/la:Evo da se i ja registrujem i da pozdravim najbolji i najveci klub u BiH. Imamo najlošiju ekipu zadnjih 20godina ali ono što Mi imamo, niko nikada neće imati!
Ljubav,vjernost,odanost i poslije silnih poraza, sto kod drugih nismo vidjeli a pogotovu kod udbaša. Zdra'o

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Joj jesmo nafakasi. Probudite se pickeeee, pickice... odigrajte do kraja kako bog zapovijeda, i onda MRŠ u 3 lijepe...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Prvo skinut kapitensku ovom seljacicu iz Tuzle, Amare budi normalan.
kome je dat?Bezideja je napisao/la:Prvo skinut kapitensku ovom seljacicu iz Tuzle, Amare budi normalan.
23
Ne znam, al ovaj pitarski seljacic ne moze biti kapiten. Brukamo se. Nama je nekad kapiten bio Dželo, Buki, Ivica Huljev itd. Uozbiljimo se..GOAT je napisao/la:kome je dat?Bezideja je napisao/la:Prvo skinut kapitensku ovom seljacicu iz Tuzle, Amare budi normalan.
Ako u konkurenciji Radnika, Čelika i Slobode ne izborimo Europu, ja bih sve al' bukvalno sve na ljeto otjerao iz kluba.kerimatomic1921 je napisao/la:Joj jesmo nafakasi. Probudite se pickeeee, pickice... odigrajte do kraja kako bog zapovijeda, i onda MRŠ u 3 lijepe...
U ovakvoj lošoj formi mi smo još uvijek četvrti, e onda bi stvarno bila epska sramota da tu i ne ostanemo.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Raonffa je napisao/la:Ako u konkurenciji Radnika, Čelika i Slobode ne izborimo Europu, ja bih sve al' bukvalno sve na ljeto otjerao iz kluba.kerimatomic1921 je napisao/la:Joj jesmo nafakasi. Probudite se pickeeee, pickice... odigrajte do kraja kako bog zapovijeda, i onda MRŠ u 3 lijepe...
U ovakvoj lošoj formi mi smo još uvijek četvrti, e onda bi stvarno bila epska sramota da tu i ne ostanemo.
Da se razumijemo brate, kad bi drugi zavrsili ja bi sve i jednog otjerao na kraju sezone izuzev Muleta, Ermina, mozda sinise. Ali sve i jednog. Bruku i ponizenje koje su nam priredili ove godine nikada necu zaboraviti.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Ma eto ima poneki igrač u ovom rosteru što mi je onako gotivan, što bih ga ostavio kada bi izborili Europu. U svakom drugom slučaju treba mijenjati haman cijeli igrački kadar kao što se promijenio na polusezoni 15/16.kerimatomic1921 je napisao/la:Raonffa je napisao/la:Ako u konkurenciji Radnika, Čelika i Slobode ne izborimo Europu, ja bih sve al' bukvalno sve na ljeto otjerao iz kluba.kerimatomic1921 je napisao/la:Joj jesmo nafakasi. Probudite se pickeeee, pickice... odigrajte do kraja kako bog zapovijeda, i onda MRŠ u 3 lijepe...
Da se razumijemo brate, kad bi drugi zavrsili ja bi sve i jednog otjerao na kraju sezone izuzev Muleta, Ermina, mozda sinise. Ali sve i jednog. Bruku i ponizenje koje su nam priredili ove godine nikada necu zaboraviti.
“Nema nista majko od tvoga veselja”kerimatomic1921 je napisao/la:Joj jesmo nafakasi. Probudite se pickeeee, pickice... odigrajte do kraja kako bog zapovijeda, i onda MRŠ u 3 lijepe...

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ne znam ko ti je taj Danane al' maRmune evo ti bananeHORHE je napisao/la:Danane aka g. Fehatovicu jedi vanagoAhmerakaa1921 je napisao/la:Evo da se i ja registrujem i da pozdravim najbolji i najveci klub u BiH. Imamo najlošiju ekipu zadnjih 20godina ali ono što Mi imamo, niko nikada neće imati!
Ljubav,vjernost,odanost i poslije silnih poraza, sto kod drugih nismo vidjeli a pogotovu kod udbaša. Zdra'o

Joj Sanele mi šta napraviše od kluba da se borimo za 4-to mjesto
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Levin, Pact1921, pintol_TM87 i 21 gost.