PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Gril Uglovnica ubjedljivo, ali ne za tebe, jer mislim da u njima ima klempe!
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.
Paša moj, ne mogu biti ćevapi od klempe.Gradonacelnik je napisao/la:Gril Uglovnica ubjedljivo, ali ne za tebe, jer mislim da u njima ima klempe!
Vjera mi zabranjuje. Osim ako ima rakije da neutrališem i ponuda da držim koncentraciju.Osim13 je napisao/la:Al more helćo
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Meni su bolji u Rote, slušam usput kako rođeni nariću, baš mi fino zaćiniGradonacelnik je napisao/la:Gril Uglovnica ubjedljivo, ali ne za tebe, jer mislim da u njima ima klempe!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ima li goreg humora od ovog laznohercegovackog?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nema,kod njih svaka "zajebancija"ima aluzije na religiju i naciju.Ne moze se kamenjar drugacije zezati.Pantelija je napisao/la:Ima li goreg humora od ovog laznohercegovackog?
Jedino sto je Praljak ispo lafcina pa napravio bas dobru spdrnju,da se hoce svi ugledati na njega ali nemaju oni tako dobar smisao za humor.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Papci ba. Vidiš da šabanu moram objašnjavat da ćevapi nisu nikad bili od klempe. Al haj ti papku to objasniPantelija je napisao/la:Ima li goreg humora od ovog laznohercegovackog?
Od Hercegovačkog je samo još Hrvatski humor gori.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
E cuj divljali u pola 6 hahahahahahahaa **** majku e cuj u pola 6
FK SARAJEVO.
Ciji junaci su divljali po mostaru i prevrtali saksije? 4 policajca cijelu grupu od 30 navijaca stavili pod kontrolu. 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Dokoljenko is backAhmerakaa1921 je napisao/la:Evo da se i ja registrujem i da pozdravim najbolji i najveci klub u BiH. Imamo najlošiju ekipu zadnjih 20godina ali ono što Mi imamo, niko nikada neće imati!
Ljubav,vjernost,odanost i poslije silnih poraza, sto kod drugih nismo vidjeli a pogotovu kod udbaša. Zdra'o

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Malo, smrt fašizmu, malo tekbira! MLJAC!Rigoletto je napisao/la:Meni su bolji u Rote, slušam usput kako rođeni nariću, baš mi fino zaćiniGradonacelnik je napisao/la:Gril Uglovnica ubjedljivo, ali ne za tebe, jer mislim da u njima ima klempe!
- Gradonacelnik
- Kontakt:
Mogu, mogu!Stroj1946 je napisao/la:Paša moj, ne mogu biti ćevapi od klempe.Gradonacelnik je napisao/la:Gril Uglovnica ubjedljivo, ali ne za tebe, jer mislim da u njima ima klempe!
Prošetaj do Lukavice!
Zadnja izmjena: Gradonacelnik, dana/u 14 apr 2019, 11:17, ukupno mijenjano 1 put.
Junak je heroj, riječ koju ti tražiš je junac, mnozina junci.redbull93 je napisao/la:Ciji junaci su divljali po mostaru i prevrtali saksije? 4 policajca cijelu grupu od 30 navijaca stavili pod kontrolu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
cestitke komsijama svi stolovi su na intenzivnoj samo je jedna stolica zadala tezak udarac momku iz ilica i izbila mu jedini zub, tako da je izgubio svoj nadimak sminker 

Juriš na saksije u pola 6 ujutroredbull93 je napisao/la:Ciji junaci su divljali po mostaru i prevrtali saksije? 4 policajca cijelu grupu od 30 navijaca stavili pod kontrolu.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Sta ga ovo ss.ba glaba Amawu, znaci neke pare su pocele stizati. Prvo se ovi novinarcici kupuju, pa sljedece sezone se ide na sudije...
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Ma nikad! Zna se šta su ćevapi! To vam uvalili levatima lažno meso i rekli ovo ćevapi hahahahahGradonacelnik je napisao/la:Mogu, mogu!Stroj1946 je napisao/la:Paša moj, ne mogu biti ćevapi od klempe.Gradonacelnik je napisao/la:Gril Uglovnica ubjedljivo, ali ne za tebe, jer mislim da u njima ima klempe!
Prošetaj do Lukavice!
Ne idem ti ja po tim vokoyebinama
Sta zna papak sta je cevap
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.