-Paja je napisao/la:Je li nam to prenosis iskustva ljudi koji su tebe vidjeli u mraku?Nedao Bog njega sresti u mraku na ulici,sutradan bih morao strave saljevat

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-Paja je napisao/la:Je li nam to prenosis iskustva ljudi koji su tebe vidjeli u mraku?Nedao Bog njega sresti u mraku na ulici,sutradan bih morao strave saljevat
Faraon iz Visokog je napisao/la:-Paja je napisao/la:Je li nam to prenosis iskustva ljudi koji su tebe vidjeli u mraku?Nedao Bog njega sresti u mraku na ulici,sutradan bih morao strave saljevat![]()
Faraon iz Visokog je napisao/la:-Paja je napisao/la:Je li nam to prenosis iskustva ljudi koji su tebe vidjeli u mraku?Nedao Bog njega sresti u mraku na ulici,sutradan bih morao strave saljevat![]()
harishp je napisao/la:Ti mu dao prilikuCartman je napisao/la:Odma sam bio skeptican. Ali dao sam mu priliku, pokazao je da nema pojma i sad ga ne mogu ocima gledat.Cartman je napisao/la:Po meni 4. najblje rijesenje poslje Barbe, Bajevica i Mese, ali eto neka mu je sa srecom. Samo da ne bude vise crne 5-3-2 formacije.Izvini Suljo, nismo te prepoznali.
Ee haj sad neka mi neko objasni zbog cega je ovo smijesno,od ovog lika mi nista ne moze biti smijesno vec zalosno,nije zato sto je meni ovo rekao,vec i za neke druge forumase..nema veze jel to smijesno ili nije,al bitno je da je to Paja napisao..al haj evo da se i ja nasmijem sto je ovo napisaoFaraon iz Visokog je napisao/la:-Paja je napisao/la:Je li nam to prenosis iskustva ljudi koji su tebe vidjeli u mraku?Nedao Bog njega sresti u mraku na ulici,sutradan bih morao strave saljevat![]()
Ne znas Paju?Urban Batalion je napisao/la:Ko je taj paja?
Onaj sto ti je uvalio,biiip.Urban Batalion je napisao/la:Ko je taj paja?
I ja isto jbg.Devil je napisao/la:Onaj sto ti je uvalio,biiip.Urban Batalion je napisao/la:Ko je taj paja?![]()
p.s.Ja mislio ovo tema sta mislite o osobi iznad sebe.![]()
HahahahahhaBosco je napisao/la:Ne smijem mu reć da je potpuno promašio temu.Ovo nije tema Šta mislim o osobi iznad sebe.
sto hahahahahah jel mislis da sam zajebo ili se smijes maloumnosti doticnogB0SANAC je napisao/la:HahahahahhaBosco je napisao/la:Ne smijem mu reć da je potpuno promašio temu.Ovo nije tema Šta mislim o osobi iznad sebe.
![]()
A ovo brate i nije smjesno, ali eto.BIHfan je napisao/la:harishp je napisao/la:Ti mu dao prilikuCartman je napisao/la:
Odma sam bio skeptican. Ali dao sam mu priliku, pokazao je da nema pojma i sad ga ne mogu ocima gledat.Izvini Suljo, nismo te prepoznali.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.