NBA Playoffs & Finals

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

Ko ce biti MVP finala?

Steph Curry
48
35%
Klay Thompson
2
1%
Draymond Green
4
3%
KD
7
5%
Kawhi Leonard
62
45%
Pascal Siakam
9
7%
Kyle Lowry
3
2%
Neko drugi
2
1%

Ukupno glasova: 137

Clutch
Kontakt:

Re: NBA Playoffs & Finals

Post Postao/la Clutch » 13 apr 2019, 21:53

Ne daj Jimmyyy
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Edviin
Kontakt:

Post Postao/la Edviin » 13 apr 2019, 21:53

Sta ce netsi, ima da jih guzi fila... PO je cudo :kafa:

josipmusa2
Kontakt:

Post Postao/la josipmusa2 » 13 apr 2019, 21:54

Butler sam igra sa skupinom ishajpanih panjeva

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 apr 2019, 21:55

Uzasno odradjeno zatvaranje poluvremena od strane Netsa.Izgubili su momentum i dvocifrenu prednost.To lako moze okrenuti tekmu u 2.poluvremenu.

U pogledu PHI,Brown me razocarao sa nekoliko stvari.Prvo,Embiid nije smio igrati.Cim se grije koljeno i mora drzati toplim,to je neka ozbiljna zaje.bancija u pitanju.Drugo,priprema tekme mu je uzasna,rotacije bez ikakvog reda i onda kad Embiid ode u svlacionicu i kad je povukao Marjanovica,tacno se vidjelo da nikad nisu igrali bez C u bitnoj utakmici.Ko god je napao obruc,to je i zavrsio.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 13 apr 2019, 21:58

Morel Kardashian pogoditi sta izvan linije metar šesetpet?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 apr 2019, 22:00

Previse se upustili u trku sa ovim manijacima, strasno koliko su atleticni, amaterski od Browna totalno

Osramotio se sa pokusajem ball movementa al ajd na vrijeme se sjetio dati kreatoru sa perimetra loptu u ruke jer Netsi s tim imaju problema

Odbrana bez Embiida je G league nivo
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 apr 2019, 22:02

Clutch je napisao/la:Previse se upustili u trku sa ovim manijacima, strasno koliko su atleticni, amaterski od Browna totalno

Osramotio se sa pokusajem ball movementa al ajd na vrijeme se sjetio dati kreatoru sa perimetra loptu u ruke jer Netsi s tim imaju problema

Ama nema movementa protiv ovih,kad i oni igraju tim stilom i navikli su na to,jer nemaju superstara.Plus imaju siri roster.
Njih treba natjerati da udvajaju i tako kreirati suteve.Ne moze se desavati,a desavalo se,da Joe Harris ostaje nas Tobiasu i da to ne eksploatises. :oops:
Ovi ovamo ubise Redicka na spread outu cim nije bilo C iza njega.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 13 apr 2019, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.

camparinho
Kontakt:

Post Postao/la camparinho » 13 apr 2019, 22:04

NEZALAGANJE je napisao/la:Uzasno odradjeno zatvaranje poluvremena od strane Netsa.Izgubili su momentum i dvocifrenu prednost.To lako moze okrenuti tekmu u 2.poluvremenu.

U pogledu PHI,Brown me razocarao sa nekoliko stvari.Prvo,Embiid nije smio igrati.Cim se grije koljeno i mora drzati toplim,to je neka ozbiljna zaje.bancija u pitanju.Drugo,priprema tekme mu je uzasna,rotacije bez ikakvog reda i onda kad Embiid ode u svlacionicu i kad je povukao Marjanovica,tacno se vidjelo da nikad nisu igrali bez C u bitnoj utakmici.Ko god je napao obruc,to je i zavrsio.

Dobro je Netse Kenny pripremio. Lose zatvaranje to si u pravu, ali ludilo je ovdje neko i ako ostanu bez Embiida do kraja noci bi se svasta moglo izdesavat. Ako se on ne vrati sigurno je da im je reket praznina, Simmonsu se ne igra odbrana vrte ga ko ringispil, a Butler se pojede iznutra. Nije ovo nikakva alarmantna situacija al moze se svasta izdesavat, a ne bi smjelo... barem po onom sto se ocekivalo od ove serije (ja sam iskreno bio misljenja da do dvije tekme im mogu uzet max)
Clutch city be safe rage hard!

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 13 apr 2019, 22:05

Embiid na parketu je los potez bio.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 13 apr 2019, 22:07

camparinho je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Uzasno odradjeno zatvaranje poluvremena od strane Netsa.Izgubili su momentum i dvocifrenu prednost.To lako moze okrenuti tekmu u 2.poluvremenu.

Dobro je Netse Kenny pripremio. Lose zatvaranje to si u pravu, ali ludilo je ovdje neko i ako ostanu bez Embiida do kraja noci bi se svasta moglo izdesavat. Ako se on ne vrati sigurno je da im je reket praznina, Simmonsu se ne igra odbrana vrte ga ko ringispil, a Butler se pojede iznutra. Nije ovo nikakva alarmantna situacija al moze se svasta izdesavat, a ne bi smjelo... barem po onom sto se ocekivalo od ove serije (ja sam iskreno bio misljenja da do dvije tekme im mogu uzet max)
Ma odlicna priprema.
Medjutim,ako zele uraditi nesto u ovoj seriji,ovo veceras moraju uzeti.Sve im ide na ruku,za sada.Ukoliko Embiid bude imao problema i u nastavku seriji ili ne bude mogao igrati,Netsi imaju realne sanse i da prodju.Jednostavno,roster je mnogo siri.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 apr 2019, 22:07

NEZALAGANJE je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Previse se upustili u trku sa ovim manijacima, strasno koliko su atleticni, amaterski od Browna totalno

Ama nema movementa protiv ovih,kad i oni igraju tim stilom i navikli su na to,jer nemaju superstara.Plus imaju siri roster.
Njih treba natjerati da udvajaju i tako kreirati suteve.Ne moze se desavati,a desavalo se,da Joe Harris ostaje nas Tobiasu i da to ne eksploatises. :oops:
Ovi ovamo ubise Redicka na spread outu cim nije bilo C iza njega.
Pa da, zato si i doveo Harrisa da nemas Covington situaciju u napadu, a nije decko dobio 3 lopte kako treba

@camp

Igrat ce Embiid 2. poluvrijeme

Al **** ga, vidi se da nije ni blizu svog nivoa atletski. Vise bih volio da ne igra
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 13 apr 2019, 22:10

Clutch je napisao/la:Ne daj Jimmyyy
Sve dati da ga zadržite, Biid i on su zlata vrijedni.

Butler king :bow:
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 apr 2019, 22:11

BernardBarnjak je napisao/la:Sixersi, 0-9 za 3...
To je zato sto ja keca imam ja listicu.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 13 apr 2019, 22:11

Al Embiid jedva hoda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

camparinho
Kontakt:

Post Postao/la camparinho » 13 apr 2019, 22:14

Phila ovo ako okrene i malo se udalji ja bih Embiida na klupu do kraja. Na pola noge frajer pobi sve pred sobom, a misljenja sam da ce se ipak Jimmy cuvat poslije ove sezone vise nego Tobi
Clutch city be safe rage hard!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 13 apr 2019, 22:14

Uzeo bi je Harris jbt :D
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 13 apr 2019, 22:21

Tracy3McGrady je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Ne daj Jimmyyy
Sve dati da ga zadržite, Biid i on su zlata vrijedni.

Butler king :bow:
Zvijer je Jimmy nema sta
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 13 apr 2019, 22:21

Brokula je napisao/la:Al Embiid jedva hoda
Pa sto onda forsira ovoliko sam. Zadnji ovaj napad prije timeouta, ni sam nije znao sta je pokusao... Neke ga ostavi na klupu. Ako nemogu uzet BKN kod kuce bez njega onda nek predaju walkover.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 13 apr 2019, 22:23

Stubovi procesa se brukaju, bez trejdova(Tobias, a naročito Jimmy) sad bi se samo mogli pripremati za g2.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

AtlaZ
Kontakt:

Post Postao/la AtlaZ » 13 apr 2019, 22:24

S-Y-L-A-R je napisao/la:Stubovi procesa se brukaju, bez trejdova(Tobias, a naročito Jimmy) sad bi se samo mogli pripremati za g2.
Istina sto jest jest.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.