Ko sto kaze Cowherd:"less dating famous people,more training"BernardBarnjak je napisao/la:Sta te briga za pojedince...Brokula je napisao/la:Znam da će me pojedinci hejtat, al brate kako je Simmons loš
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Ja bi radije dejtao Kardašijanku nego imal šut za 3
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Onda se smiju kad neko kaze da Atl ne bi trejdao Younga za Benny 1 pointa 
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- camparinho
- Kontakt:
Pametna odbrana Netsa od sredine prve cetvrtine donijela im je prednost. Ne znam sto su koji **** uopste dizali Embiida od pocetka da igra, momak s glave nije spreman da igra. Govor tijela “ubij me odmah ako ikako mozes”
Ps. Kennya merak slusat na TO
Ps. Kennya merak slusat na TO
Zadnja izmjena: camparinho, dana/u 13 apr 2019, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Clutch city be safe rage hard!
Ne, to se ne radi. Ajde da su navijali prije pa bi čovjek reko, al mrtva tišina i onda čuješ samo "boo" ma mršClutch je napisao/la:I trebaju zvizdatiLillard je napisao/la:svaki put kad pomislim Sixersi su mi okej, ova stoka od navijača u dvorani se ukaže
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Joe Harris.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Lillard je napisao/la:Ne, to se ne radi. Ajde da su navijali prije pa bi čovjek reko, al mrtva tišina i onda čuješ samo "boo" ma mršClutch je napisao/la:I trebaju zvizdatiLillard je napisao/la:svaki put kad pomislim Sixersi su mi okej, ova stoka od navijača u dvorani se ukaže
Mozda je do feeda preko kojeg gledas, al u dvorani je ludiloThis place is insane right now. Loudest I’ve ever heard it.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Šta je bilo Embiidu?
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Auuu, sta bi sa Embiidom? 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Fino Netsi igraju za sada.
Jos da DLO nesto pogodi bilo bi dobro.
Jos da DLO nesto pogodi bilo bi dobro.
Everything is going well for the #sixers so far, except for when they are on offense or defense. Then it's been a struggle.
druze moj simons x faktor za netse
- camparinho
- Kontakt:
Ocigledno JoJo ne moze vise ili ode masaza(bubnuo sam ne znam sta mu pomaze u ovoj situscija) pa da opet moze igrat drugo poluvrijeme.
Ovo je ogromno sranje za Philu barem veceras sa 5 out sto rade Netsi. Mene od svega najvise nervira nezainteresovanost ponekih u odbrani.
Ovo je ogromno sranje za Philu barem veceras sa 5 out sto rade Netsi. Mene od svega najvise nervira nezainteresovanost ponekih u odbrani.
Zadnja izmjena: camparinho, dana/u 13 apr 2019, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.
Boban mora aktivirati playoff mode.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ako ja čuh lijepo ovu repoterku kaže da mu koljeno održe toplim, šta god to značilocamparinho je napisao/la:Ocigledno JoJo ne moze vise ili ode masaza(bubnuo sam ne znam sta mu pomaze u ovoj situscija) pa da opet moze igrat drugo poluvrijeme
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Imam osjećaj da se Sixersima mnogo toga ne svira pod košem u napadu
vec ga je aktiviro, dva napada usra i dva puta ga prodjose za lagane poenePuma je napisao/la:Boban mora aktivirati playoff mode.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- camparinho
- Kontakt:
JIMMY MUTHAFUCKIN G BUCKETS
G STANDS FOR GETS
G STANDS FOR GETS
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.