Usporedbe u PMJHam je napisao/la:Kad to uradi brada impresivno je, kad to uradi Jokic ma nista to, ispadaju u POu cim pocnu...

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Usporedbe u PMJHam je napisao/la:Kad to uradi brada impresivno je, kad to uradi Jokic ma nista to, ispadaju u POu cim pocnu...
Sta fali usporedbi, jel covjek vodio ekipu klupe skoro pola godine...BosniaBoston je napisao/la:Usporedbe u PMJHam je napisao/la:Kad to uradi brada impresivno je, kad to uradi Jokic ma nista to, ispadaju u POu cim pocnu...
Al je losiji za klasu,isto ko da poredis jordana i npr.drexleraJHam je napisao/la:Sta fali usporedbi, jel covjek vodio ekipu klupe skoro pola godine...BosniaBoston je napisao/la:Usporedbe u PMJHam je napisao/la:Kad to uradi brada impresivno je, kad to uradi Jokic ma nista to, ispadaju u POu cim pocnu...
20 ppg, to Brada za cetvrtinu povezanih ociju postigneJHam je napisao/la:Ahaa, znaci impresivnije je kad bolji igrac to uradi, a kad to uradi za klasu losiji to nije impresivno? Ili sam ja negdje uporedio Jokica i Hardena pa ovaj tvoj komentar ima smisla?
Jos bolje, to brada zabije sa slobodnihalemsa je napisao/la:20 ppg, to Brada za cetvrtinu povezanih ociju postigneJHam je napisao/la:Ahaa, znaci impresivnije je kad bolji igrac to uradi, a kad to uradi za klasu losiji to nije impresivno? Ili sam ja negdje uporedio Jokica i Hardena pa ovaj tvoj komentar ima smisla?
Vise timski uspjeh nego Jokicev
Logika djeteta iz osnovne skolealemsa je napisao/la:A dje ce phx
hejt prema NetsimaMElloo je napisao/la:Eh da i ja prvi put navijam za Philu otkad Embid igra za njih.Hejt prema njemu je manji od hejta prema Netsima
dobar potpisAzpi je napisao/la:Logika djeteta iz osnovne skolealemsa je napisao/la:A dje ce phx![]()
Iz dana u dan postavlja nove standarde djecijeg ponasanja
duel 2 najsimpaticnije ekipe istokaMElloo je napisao/la:Eh da i ja prvi put navijam za Philu otkad Embid igra za njih.Hejt prema njemu je manji od hejta prema Netsima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.