NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
sreća pa denver ispada u prvoj rundi pa ne moram gledat i slušat svršavanja na truta. Idemo DDR 

plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Ma nema sanse da Portland izbaci OKCJustin je napisao/la:Ma nije Kanter nista losiji od Nurkica. Moze duo Dame-CJ da izbaci Oklahomu. Blizu su mi te dvije ekipe.
A bilo bi lijepo da dva najbolja igraca svijeta gledamo u finalu. Oni iz San Franciska su dosadili svima. Dosta ih je bilo.
Pa igrat ce Durant i Curry u finalu neboj se za to.
MIL ispada u drugoj rundi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BosniaBoston
- Kontakt:
U tebi ipak ima dušeKaunas je napisao/la:MIL ispada u drugoj rundi

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma nije mi Kanter medju najdrazim, al korektan je igrac. A Adams nije bitna opcija u napadu Oklahome, tako da ce se manje osjetiti sto je rupa u odbrani.BosniaBoston je napisao/la:Omiljeni tvoji igraci:Harden,CJ,Thomas evo sad KanterJustin je napisao/la:Ma nije Kanter nista losiji od Nurkica. Moze duo Dame-CJ da izbaci Oklahomu. Blizu su mi te dvije ekipe.
A bilo bi lijepo da dva najbolja igraca svijeta gledamo u finalu. Oni iz San Franciska su dosadili svima. Dosta ih je bilo.
Pa jarane nije kosarka samo napad
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Samo realno.BosniaBoston je napisao/la:U tebi ipak ima dušeKaunas je napisao/la:MIL ispada u drugoj rundi

15.10.2013.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jest korektan al Nurk je borderline all-starJustin je napisao/la:Ma nije mi Kanter medju najdrazim, al korektan je igrac. A Adams nije bitna opcija u napadu Oklahome, tako da ce se manje osjetiti sto je rupa u odbrani.BosniaBoston je napisao/la:Omiljeni tvoji igraci:Harden,CJ,Thomas evo sad KanterJustin je napisao/la:Ma nije Kanter nista losiji od Nurkica. Moze duo Dame-CJ da izbaci Oklahomu. Blizu su mi te dvije ekipe.
#Punoljetstvo
-
- Kontakt:
Opet on s glupostima. pa napadat ce ga nonstop, normalno da ce napadat najslabiju tacku odbrane, a enes je gori igrac u odbrani od okafora
Embiid se slaze s tobomKaunas je napisao/la:MIL ispada u drugoj rundi

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- camparinho
- Kontakt:
Kako se nece osjetiti sto je rupa u odbrani ? Westbrook je divljak, ali ocigledno je poceo mrvicu razmisljati i slusati si trenera. Donovan je jedan od najboljih pick and roll trenera ikad, ako ne i najbolji. Sad ti meni objasni kako nece on napadat mozda najgoru odbranu istog u ligi (Lillard-Kanter). Ako Westbrook ne bude hranio Adamsa, onda i ne zasluzuje dalje od prve runde kad mu se otvara tolika prilika.Justin je napisao/la:Ma nije mi Kanter medju najdrazim, al korektan je igrac. A Adams nije bitna opcija u napadu Oklahome, tako da ce se manje osjetiti sto je rupa u odbrani.BosniaBoston je napisao/la:Omiljeni tvoji igraci:Harden,CJ,Thomas evo sad KanterJustin je napisao/la:Ma nije Kanter nista losiji od Nurkica. Moze duo Dame-CJ da izbaci Oklahomu. Blizu su mi te dvije ekipe.
Clutch city be safe rage hard!
Ma bez Nurkića Portland nema tu nikakve šanse. Pregazit će ih Oklahoma
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Greivis se valjda zezao za ovo izjednačavanje Nurka sa Kanterom
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zavisi kakvo je stanje sa ramenom PG-aBrokula je napisao/la:Ma bez Nurkića Portland nema tu nikakve šanse. Pregazit će ih Oklahoma
Nije sigurno ni da ce igrati G1
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Kad skontadssta pise mozda i misli takobodi123 je napisao/la:Greivis se valjda zezao za ovo izjednačavanje Nurka sa Kanterom
U napadu i nije neka razlika poenterski ali jusuf je mnogo vise od poena.Pick n roll dame jusuf je najjace oruzje portlanda.Toga s Kanterom nema
Sto se odbrane tice tu je razlika nemjerljiva.Jusuf jedan od najboljih odbrambenih centara dok je Kanter jedan od najgorih
Ma ja, neozbiljno je uopste staviti jednog Kantera u priču s Jukom, a pogotovo kada pričamo o PO kosarci gdje se sve gleda pod mikroskopom. Svaki nedostatak ti ljudi eksploatisu, a Kanterova defanziva je nesto najgore sto sam u zivotu gledao.MElloo je napisao/la:Kad skontadssta pise mozda i misli takobodi123 je napisao/la:Greivis se valjda zezao za ovo izjednačavanje Nurka sa Kanterom
U napadu i nije neka razlika poenterski ali jusuf je mnogo vise od poena.Pick n roll dame jusuf je najjace oruzje portlanda.Toga s Kanterom nema
Sto se odbrane tice tu je razlika nemjerljiva.Jusuf jedan od najboljih odbrambenih centara dok je Kanter jedan od najgorih
Kanter moze biti koristan jedino u limitiranoj minutaži kao sesti igrač. Da ima ofanzivnog oružja ima, ubacis ga par minuta spustis mu koju loptu u post na druge petorke i to je to. Sve vise od toga je samoubistvo za PO.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
pg je underrated, kad je u pitanju koliko je injury proneClutch je napisao/la:Zavisi kakvo je stanje sa ramenom PG-aBrokula je napisao/la:Ma bez Nurkića Portland nema tu nikakve šanse. Pregazit će ih Oklahoma
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Kae da ga očekujemo sutraSarmelino je napisao/la:pg je underrated, kad je u pitanju koliko je injury proneClutch je napisao/la: Zavisi kakvo je stanje sa ramenom PG-a

Mada svakako to neće biti očekivani level, trebaće mu da strese to.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hajde vidjet cemo. U Oklahomi su Russ, George i Schroeder veliki potrosaci lopti. Adamsu ce biti sta ga zapadne.MElloo je napisao/la:Kad skontadssta pise mozda i misli takobodi123 je napisao/la:Greivis se valjda zezao za ovo izjednačavanje Nurka sa Kanterom
Ako CJ bude na blizu 100% ja ocekujem zanimljivu seriju.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Zanimljivo da je prije ove sezone omjer bio na strani Portlanda. I onda 4-0 Oklahome, mada treba reći da su sve 4 utakmice bile blizu, a dvije od toga b2b za Portland. PG 36ppg u te 4 utakmice. Ako on ne bude na MVP razini, Portland ovo uzima, ima više širine, makar nema Nurkića.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.