Inace, Sarajevo ima samo Haseta kao legendu, ostalo su ljudi koji su bili znacajan dio u historiji Kluba, bilo na terenu ili izvan njega.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zato se kaze ziva legenda, tj. doda se ovo ziva, jer su legende inace mrtve, po definiciji.
(legenda kao covjek ne kao prica)
Inace, Sarajevo ima samo Haseta kao legendu, ostalo su ljudi koji su bili znacajan dio u historiji Kluba, bilo na terenu ili izvan njega.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Mi navijaci FK Sarajeva smo najvece legende APOTEKA,sta su uzeli para na nama Allahami lexaurini,apaurini,antidepresivi,xanaxi
Onda oni poslije kisnih tekmi,paracetamoli,lekadoli,brufeni,tyloli
Mi pitari smo odrzali Bosnalijek.
Onda oni poslije kisnih tekmi,paracetamoli,lekadoli,brufeni,tyloli
Mi pitari smo odrzali Bosnalijek.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Status legende se dodjeljuje živom sportasu ,da bi mogao biti primjer narastajima koji dolaze...Riječ "živa",je dodatak koji ozncava da je taj sportas na nekom polju jos aktivan,promotivnom,trenerskom,edukativnom ili da nije u medjuvremenu preminuo...muhamedhulk je napisao/la:Zato se kaze ziva legenda, tj. doda se ovo ziva, jer su legende inace mrtve, po definiciji.(legenda kao covjek ne kao prica)
Evo upravo imate text o legendi Juventusa,Del Pjeru...
E teskih vam tema ovih dana, a nikad vise razloga nismo imali za opustenu atmosferu i zajebanciju, strah me i pomisliti kakva ce negativa nastati u slucaju kakvog kiksa, zato danas navijamo za komsije , nek dobiju danas i nijednu vise do kraja, igrac utakmice Sivac 
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Poslije onog silovanja na Grbavici,nema normalnih,to budi siguran...Prisustvovati onakvom zlostavljanju i ostati u pameti,a ne...mma_hz je napisao/la:NISTE VI NORMALNI MAJKE MI!!
FORCA ZELJO LE FORCA ZELJOOO LEEE
FK SARAJEVO.
-
belosevic28
- Kontakt:
SALALALALALALALALAAAAAmma_hz je napisao/la:FORCA ZELJO LE FORCA ZELJOOO LEEE
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Morto, molim te banuj ljude sa Vasine teme...Oni nemaju sta tražiti na nasem PDF-u...mma_hz je napisao/la:FORCA ZELJO LE FORCA ZELJOOO LEEE
MI smo Vasini ,Vaso je nas...crknite dusmaniiiii
Treba povest jednom"vi ste vasini,vaso je vas"
Treba povest jednom"vi ste vasini,vaso je vas"
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se da je u vrhu što se tiče statusa legende ali ovo što si ti napisao graniči sa zdravim razumom.YNWA je napisao/la:Igrac koji je odigrao 157 utakmica za Sarajevo, postigao 57 golova i ono najvaznije najbolji strijelac sampionske generacije, zahvaljujuci i njegovim golovima smo uzelu drugu titulu, nije igracka legenda kluba
problem je sto je otisao u najveci "jugoslavenski" klub koji je btw bio tada u prijateljskim odnosima sa nama, za sta se sve nece uhvatiti
Husref Musemic je najveca ziva legenda FK Sarajevo, i poslije Haseta najveca legenda ovog kluba
Kao igrac i trener osvajao titule, donio nam velike pobjede, ko pseto ga tjerali nekoliko puta i on se uvijek vracao kad je bilo najteze da spasi svoje Sarajevo, a najgore je bilo kad su ga otjerali dok je bio u bolnici, doslo se do para, pa ne treba vise zaostali Husref, pa su doveli one koje trazite opet, pa su nas **** takvi, pa opet zovi Husrefa, da nas vadi iz govana, i sad kad nam opet dobro ide, treba ga otjerati, da nam. opet dodje moderni Jarni, ili iskusna celava ubleha
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
belosevic28 je napisao/la:SALALALALALALALALAAAAAmma_hz je napisao/la:FORCA ZELJO LE FORCA ZELJOOO LEEE
Borit ce se sviii i sumuuu spasitiii
Jurisssssss po 1 1
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
mma_hz posljednje upozorenje
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pa kad je bilo to pretposljednje,ti vladas celicnom pesnicom odmah posljednje.MortemHz je napisao/la:mma_hz posljednje upozorenje
FK SARAJEVO.
@Vanja81. Zao mi je sto nisi razumio napisano. Religija je uzeta kao paralela, jer je sama rijec "legenda", vezana za religiju. Postoji takav kurs u knjizevnosti. Ociglesno si propustio casove, ali ja ti tu ne mogu pomoci.
LP
PS smrkadzija Maradona legenda? Mozda u nekom tvom svijetu. Dobro si, svasta ce covjek procitati na ovom forumu.
LP
PS smrkadzija Maradona legenda? Mozda u nekom tvom svijetu. Dobro si, svasta ce covjek procitati na ovom forumu.
Čemu sve ovo ba?? Sad kad smo se sto posto uvjerili da igrači čitaju ovaj forum (nije Lazić onu sliku našao na Googleu), čemu ovako glupe rasprave? Samo nabijamo pritisak i njima i treneru i svima, pred bitnih par utakmica. Halo ba, imamo Lišticu tri puta u dva mjeseca, imamo gostovanje u Bijeljini gdje redovno fasivamo, gostovanje u Tuzli gdje će koze izginut da nas zayebu... Ništa mi nismo riješili, ništa. I umjesto da se ujedinimo svi i podržimo ekipu, mi sad sipamo priču da li je Husref legenda il nije, da li Gospa postoji il ne postoji, je l' Maradona legenda il Del Piero... Da su svi od gov.ana, naši su. Do kraja sezone podrška i Bekiću i Husrefu i Hebibu, Kovačeviću, Velkoskom... A onda ćemo raspravljat o historiji, legendama i bajkama. Ja prvi.
Sve to stoji, ovo je forum i svi imamo neko mišljenje o nečemu, al je totalno glupo sad u ovakvom trenutku pisat o nekim stvarima. Barem po mom mišljenju, ne znam za vas.
Sve to stoji, ovo je forum i svi imamo neko mišljenje o nečemu, al je totalno glupo sad u ovakvom trenutku pisat o nekim stvarima. Barem po mom mišljenju, ne znam za vas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Jest lijepo kad kone moraju zapeti hahaha
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Najgore je neko ko se pravi pametan ,pa misli da su sveci i fudbalske legende isto i da im trebamo paliti svijece...VenamaHrabrih je napisao/la:@Vanja81. Zao mi je sto nisi razumio napisano. Religija je uzeta kao paralela, jer je sama rijec "legenda", vezana za religiju. Postoji takav kurs u knjizevnosti. Ociglesno si propustio casove, ali ja ti tu ne mogu pomoci.
LP
Da si malo bolje informisan znao bi da je taj šmrkadžija legenda i Napolija i Argentinske reprezentacije sto je rijetkost...
Ako želis nekog da ucis književnosti, onda vuci paralelu izmedju sporta u kojem je statusni simbol potpuno drugacije definisan i religije je upravo antiknjiževnost...
Da,jedno si u pravu nisam te razumio,jer ja gluposti niti shvatam,a jos manje razumijem...
Banuj ga Morto,vidis da Štrumf namjerno provocira...mma_hz je napisao/la:Pa kad je bilo to pretposljednje,ti vladas celicnom pesnicom odmah posljednje.MortemHz je napisao/la:mma_hz posljednje upozorenje
A nemoj zaboraviti da i mi moramo zapeti. Dosta raje piše nešto o želji, kao ono mi ćemo lako sa ŠB. I to smo bez Miloša i Amara tako da trebamo se dooooobro zapitati ko mora više zapeti.Kamuflazn je napisao/la:Jest lijepo kad kone moraju zapeti hahaha
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, Fudo, James1987, MaroonBjelave i 33 gosta.