FK Mladost DK
-
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
Ja pozivam sve navijače i sve navijačke skupine (ja nisam neki navijač, samo nastojim uživati u utakmicama) da krenu (već od narednog kola) u borbu sa lopovima iz saveza sa transparentima ili na neki drugi način. Da na svakom terenu i u svakoj utakmici budu transparenti sa porukama upućenim lopovima. Nije problem samo u Savezu, problem je u nama. Kada sudija sudi u korist mog kluba sve je OK, a ako sudi kontra onda idu psovke, zvižduci i sl. Hajde zviždimo kada ne sudi fer, a u korist je našeg kluba... Bio sam svjedok kada je pomoćnik podigao zastavicu (i ja sa tribina vidim da je nas igrač dva metra u ofsajdu) kolega do mene psuje majku sudiji i sta je jos nabrojao ne mogu ni napisati . Mislim da tako necemo nigdje stici. Razumijem ja i adrenalin i ljubav prema klubu, ali... Hajde da mi budemo "zdravi" pa ćemo mi izliječiti i savez i necemo im dozvoliti da nam iz fudbala tjeraju ljude koji ulažu svoje pare i vrijeme da bi mi imali sta gledati i uzivati. Evo ako na forumu ima vođa navijačkih skupina ja ih pozivam da se oni uvežu, neka organizuju zajedničke sastanke, neka iznesu svoje stavove, zahtjeve i upute ih savezu. A ako ne bude nikakvih pomaka, promjena, onda protesti pred Savezom itd.
-
- Kontakt:
Ko bi vas mogao preuzeti ?
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Još se ništa oko imena ne spominje, vjerovatno će se znati nakon Zvijezde.HeraklitMracni je napisao/la:Ko bi vas mogao preuzeti ?
Beganoviću treba dati šansu, ali ako već treba dovesti nekoga, nadam se da će dovesti opet nekoga iz vana.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Direktan prijenos sutra na BHT-u, možda i suđenje bude normalno. Valjda ne izgube!
#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
- L' Imperator
- Kontakt:
Pa da ispadnu iz lige.belosevic28 je napisao/la:Nermin Basic?

#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
Dobar je Basa trener.L' Imperator je napisao/la:Pa da ispadnu iz lige.belosevic28 je napisao/la:Nermin Basic?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- L' Imperator
- Kontakt:
Koliko još golova Mladost mora primiti da Mušija skonta da odbrana nije ni na nivou Prve lige FBiH? Hodati oni ne mogu!
#samoRudar #zauvijek
-
- Kontakt:
Ja ne znam sta ovaj Horic glumi. On se ocigledno zahebava jer nemoguce je da je zaboravio igrati. Zato je i dosao u Mladost, nema pritiska, plata na vrijeme, bkizu kuce. Sto nije u Zelji ili Sarajevu... pa da ga navijaci pojedu za ovakvu igru. Kako je dosao nista nije pokazao. Kao da gledam nakon sezone ce se ispaliti u Čelik ili neki drugi klub bez obestecenja. Bojo isto zaboravio igrati... Treba njima Musija ocitati bukvicu, ako ce igrati nek igraju ako ne mrs sve u pm. O Muslimovicu je suvisno bilo sta i pisati ne znam koji ga k..c vise i ubacuju u igru. Nek trenira sa juniorima malo, a ni Fanimo na zalost nista ne pokaza za ovo vrijeme u Mladosti
- L' Imperator
- Kontakt:
U zadnjih šest utakmica, jedan bod osvojili, dva gola dali, DESET primili. Situacija je ozbiljna, Mušija reaguj!
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Disciplinska komisija N/FS Bosne i Hercegovine zaprijetila je Mladosti iz Doboja kod Kaknja suspenzijom odigravanja utakmica ukoliko ne izmiri svoje finansijske obaveze.
Premijerligaš iz Doboj- Kaknja mora da uplati do 30. aprila gradskom rivalu, Rudaru, 31.000 KM na osnovu dugovanja prema prelasku Anesa Vehaba u Mladost.
- 1. Obavezuje se FK ‘MLADOST’ Doboj Kakanj, na isplatu finansijskog dugovanja prema FK ‘Rudar’ Kakanj u iznosu od 31.000,00 (tridesetjednahiljada) KM, po osnovu treniranja igrača Anesa Vehaba, shodno Odluci Komisije za status igrača Kantonalnog saveza Zeničko-Dobojskog kantona broj: 06-1792/18, od 05.11.2018. godine.
FK ‘MLADOST’ Doboj Kakanj, je dužan isplatiti navedeni iznos imenovanom klubu iz stava 1. ove Odluke, najkasnije do 30.04.2019. godine, pod prijetnjom suspenzije od odigravanja prvenstvenih i kup utakmica za takmičarsku 2018/2019. godinu. Dokaz o izvršenoj uplati dostaviti u Odjel za ligaška takmičenja/natjecanja NS/FS BiH do 30.04.2018. godine do 12:00 sati, stoji u obrazloženju N/FS BiH.
Premijerligaš iz Doboj- Kaknja mora da uplati do 30. aprila gradskom rivalu, Rudaru, 31.000 KM na osnovu dugovanja prema prelasku Anesa Vehaba u Mladost.
- 1. Obavezuje se FK ‘MLADOST’ Doboj Kakanj, na isplatu finansijskog dugovanja prema FK ‘Rudar’ Kakanj u iznosu od 31.000,00 (tridesetjednahiljada) KM, po osnovu treniranja igrača Anesa Vehaba, shodno Odluci Komisije za status igrača Kantonalnog saveza Zeničko-Dobojskog kantona broj: 06-1792/18, od 05.11.2018. godine.
FK ‘MLADOST’ Doboj Kakanj, je dužan isplatiti navedeni iznos imenovanom klubu iz stava 1. ove Odluke, najkasnije do 30.04.2019. godine, pod prijetnjom suspenzije od odigravanja prvenstvenih i kup utakmica za takmičarsku 2018/2019. godinu. Dokaz o izvršenoj uplati dostaviti u Odjel za ligaška takmičenja/natjecanja NS/FS BiH do 30.04.2018. godine do 12:00 sati, stoji u obrazloženju N/FS BiH.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Gdje ste ba, Dobojani? Kakva je sad situacija? Fanimo proradio? Šta ima u vezi ove suspenzije ako ne platite za Vehaba do 30. aprila? Je l' to riješeno? Zna li se ko bi mogao biti novi trener ili će Beganović ostati do kraja sezone?
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Hvala Bogu pa pobijedismo. Ova pobjeda je itekako važna u svakom pogledu, a najviše što dolazi poslije mentalnog silovanja od strane sudija na pojedinim prošlim utakmicama, gdje se vidio psihološki pad kod igrača. Narednu, protiv Sarajeva, igramo bez standardne trojke: Arežine, Asanija i Isakovića i mislim da će biti nemoguća misija, ali eto da hoće barem odigrati borbeno i bez straha. Welbeck se vraća, imamo kvalitetne zamjene i izvolite momci, pokažite šta možete protiv lidera na tabeli.
Što se Vehaba tiče, mislim da je to riješeno, a i ako nije, riješit će se.
O novom treneru ni traga ni glasa, za sada ostaje Beganović, mada bi (možda) dobro bilo, ukoliko se planira dovesti novi, da se dovede čim prije, radi što kvalitetnijeg upoznavanja tima.
Što se Vehaba tiče, mislim da je to riješeno, a i ako nije, riješit će se.
O novom treneru ni traga ni glasa, za sada ostaje Beganović, mada bi (možda) dobro bilo, ukoliko se planira dovesti novi, da se dovede čim prije, radi što kvalitetnijeg upoznavanja tima.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- f0rest1946
- Kontakt:
MLADOST

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Da vam Allah dragi da sve sto pozelite !
Hvala
Hvala
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Trebali smo ih uzeti min. dva razlike, al' eto, nije bilo kvalitetne završnice.FrancescoTotti je napisao/la:Da vam Allah dragi da sve sto pozelite !
Hvala
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Uvijek ćete imati bujruma u seheru

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Napusimo vam se qrca kakanjci.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Tačno Vam se napušimo one čune silne bosanske ocam. Mušija osvjetlo obraz!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Ja mislim tekma sezone.
Prvi gol Zrinjskog iz ofsajda 3m, oba penala su bila realno. Mogli su oni na 1:3 ali smo mogli i mi na 3:2. Arežina je odigrao vrhunsku utakmicu kao i Welbeck. Završnica za infarkt. Naši su dali sve od sebe, nema dalje, ovakva borba mi vraća vjeru u fudbal.
Čestitke bordo raji na titulu, vidimo se i na godinu i nemojte praznih ruku u Kakanj

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.