FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2019, 20:14

:kafa:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 apr 2019, 20:23

Ima li neki filter za limit godina na forumu, malo da pročepi od klana penzionera. Just asking.. :kafa: :shisha:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 12 apr 2019, 20:31

amypitar je napisao/la::kafa: :plac:
FrancescoTotti je napisao/la:Ja vam glupe price... na vratima duple krune oni se raspravljaju o ovome :crazy: :crazy: :crazy:

E vala baš, bože sačuvaj.
Dupla je fakat. A ovo je u časovima dVokolice.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 apr 2019, 21:00

Samozdravlje je napisao/la:
fera je napisao/la:@samozdravlje ne vidim gdje te tjeram da razmisljas kao ja i sam kazes da je ovo forum znaci normalno je i da neko komentarise i citira tvoje postove. Vjerovatno preskocis moje postove pa nisi upratio da ga i ja kritikujem kad imam razlog tako to da mu se ja klanjam i slicno sto govoris nije na mjestu.
Za bekica se slazem apsolutno ne vidim nikakav doprinos tog igraca na terenu al po cemu je to proba jahica nastetila ekipi nije mi jasno pa se i sada spominje.
Ostalo je manje vise isto sto sam i ja spominjao ova sadasnja generacija ima vjerovatno i vise igraca koji su ponikli u klubu nego prijasnje.
Sto se tice interesa i koristi od kluba ne vjerujem da ima puno takvih na ovoj temi.
Uprava je ta koja određuje politiku kluba i trener ako se ne uklapa u to ce biti zamijenjen.
@bordopoeta pa bas zato sto nije sjeverna koreja imamo svi pravo na svoje misljenje a sigurno meni tvoje ne smeta vise nego tebi moje. Zao mi je sto se ljudi ne raduju uspjesima kluba zbog mrznje prema husrefu pa se trazi dlaka u jajetu i kad dobro ide. Cim se neko ne slaze sa vama to ne odma nametanje misljenja i ide neka agresiva.
@fera prijatelju(ako dozvoljavas da te tako zovem) ili gospodine dojadilo mi ba , malo ,malo @Samozdravlje mrzi , vrijedja Husrefa . Ma nidje veze . Molim te procitaj svoj post od onog @Samozdravlje , ti mi prebacujes fakticki sto ne psujem i vrijedjam Husrefa . Za mene je on Husref , trenerska legenda (ziva hvala Bogu), igracka nije da mi i Vahidin Musemic kaze , nije brate. Procitaj post gdje kazes da bi ti ja bio drazi da kao @bihuzur psujem i vrijedjam8 u prenosnom znacenju) . Ne mogu i necu .
Gotivim covjeka pod nick-om @bihuzr , zasto ? Nekako mi se cini iskren , raja s asvalta , mozda mangup onog tipa koje gotivim . Sta ne volim kod tog covjeka vulgarnost , psovke . Zamolio sam ga da to ne radi , poslusao me par puta ,kao starijeg kako on kaze , ali on opet po starom . I sad se meni zamjera sto ga zovem AHBAB@bihuzur . Mislim da je dobar covjek , kakav je navijac on zna . Nadam se da se ne varam sto se njegovog pristupa FKS tice , ali ne bi bilo prvi put da me neko isfolira. A kakvog bi mogao imati interesa od @Samozdravlja ?Sad ce oplest ,ko je mangup ,ovo ono.
LJUDI BOGOM SE KUNEM ISKREN SAM NAVIJAC FKS I BEZ IKAVOG INTERESA. GOTIVIM OVIM REDOM :
- NAVIJACE BEZ INTERSA (POSEBNO ONE KOJI DAJU VISE OD MENE FKS , NIJE IH MALO :bow: )
- AKADEMCE FKS
- ONE ZA KOJE SMATRAM DA SU LEGENDE FKS .
- PA TEK ONDA TRENUTNE PROFESIONALCE U KLUBU I UPRAVI . TO IM JE HLJEB I NE SMIJU SE ZAYEBAVATI SA EMOCIJAMA OVIM POD br1 .
Imao sam utisak zbog spominajanja jahica i slicnih stvari da pokusavas traziti dlaku u jajetu ti kazes da nije tako i ja ti vjerujem i to je to da ne kvarimo temu.
You are someone else I am still right here

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 12 apr 2019, 21:44

mma_hz je napisao/la:E sto se ismija braco draga :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Premotajte na 2:56:14 na klipu,kad je presica i samo pojacajte... :rol: :rol: :rol:
Jel se ovo neko kida od smijeha :rol:
ZZ

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 12 apr 2019, 21:46

Ma pusti ublehe, cuj zvali ga delije usref hahahaha kakvi debili. Ja se sjecam da je postojala pjesme "cela marakan peva za husrefa muslimana", na kraju, koliko ga vole i postuju pokazali su kad se razbolio, pa i dan danas.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 12 apr 2019, 21:47

moj uzor-S.G je napisao/la:
Premotajte na 2:56:14 na klipu,kad je presica i samo pojacajte... :rol: :rol: :rol:
Zvuci kao ovo
Zadnja izmjena: midzuka, dana/u 12 apr 2019, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
JURIŠ

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 apr 2019, 21:49

Umire ba frajer :rol: :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2019, 21:58

Ma kiše se ba frajeru a vergla ono nece da se nakaslje. :mrgreen:
Ali meni smjesno kako punoglavac leta glavom, nervozan.. spustio mu Ligata,spustio ga onaj za kroz noge.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 apr 2019, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 apr 2019, 21:59

Umro sam hahahaha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2019, 22:02

Kamuflazn je napisao/la:Ma pusti ublehe, cuj zvali ga delije usref hahahaha kakvi debili. Ja se sjecam da je postojala pjesme "cela marakan peva za husrefa muslimana", na kraju, koliko ga vole i postuju pokazali su kad se razbolio, pa i dan danas.
Navijala Marakana za Husrefa muslimana.
FK SARAJEVO.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 apr 2019, 22:19

Zamislite tabelu i bodove da nema Krupe i GOŠKa u ligi, već bi davno osigurali titulu :mrgreen:

Jedva čekam da ispadnu i jedni i drugi da "prodišemo" :D
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 apr 2019, 22:20

Kakvo je ovo verglanje k'o Stojadin u januaru. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 apr 2019, 22:28

Zatvori Amare sutra ,mrtvu nulu izvlaci kako znas i umijes.Hajmoooo plavii aleeeeee
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 apr 2019, 22:41

miky_hz je napisao/la:Zatvori Amare sutra ,mrtvu nulu izvlaci kako znas i umijes.Hajmoooo plavii aleeeeee
0:0 do bajramaa
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 12 apr 2019, 23:12

BordoSarajevo je napisao/la:Zamislite tabelu i bodove da nema Krupe i GOŠKa u ligi, već bi davno osigurali titulu :mrgreen:

Jedva čekam da ispadnu i jedni i drugi da "prodišemo" :D

Ja ba, toga se ja i bojim, opuste se protiv levata, i čuna na kraju..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2019, 23:14

Opet evo kad Amar prica na 2:57:48 :urnebes: STA je ovo ljudi dragi, neko stenje :urnebes: :urnebes: :urnebes: pa opet vergla ovo se na neko zajebavo nesta :rol
Citav pres se neko sprda... Ovo ba pustaju onog sto se smije ba ona zajebancija :urnebes: :urnebes:

Ja tek skonto :facepalm: nisam gledao do kraja..
FK SARAJEVO.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 apr 2019, 23:23

MortemHz je napisao/la:
Umire ba frajer :rol: :tokralju:
Ko se sjeća Dragoljupčeta zna o čemu pišem. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 apr 2019, 00:06

Mislim da se ovde netrebamo vrijedat, a da trebamo imat svoj stav i nacin razmisljanja brez nametanja tudeg treba.

Ako Husref osvoi DUPLU krunu ove godine, ja mislim da ce to bit krune i rekordi koje niko nikad nece moci stic.

Sto omladina sto jeftin igracki kadar sto istjeran adukor sto broj golova dati i sto broj golova primljeni, sto je silovo seljkana ko dosad niko sto je amawu vratio za onaj poraz na kosevu.Ovaj 3 kruzni sistem je naj tezi i zamene naj prihvatljivi ako mora ucestovat 12 ekipa jos bolje bi bilo to stesat na 10 i onda cetvirokruzni.

Amaw jeste osvoio duplu a svi znamo da je mutio podplacivo a i tad je bilo 16-18 klubova i dvojruzni sistem.

Ponavljam imamo naj jeftiniju EKIPU od svih ekipa koje su na prva 4 mjesta.

Samo cu reci da je kodro ispo iz kupa u 1/4 finalu i da je doveo titulu u pitanje i 5 kola prije kraja takode dobio otkaz a imao je bar 3x skuplju ekipu. A dosta ljudi ovde pise kud on nije ostao a husref 59 puta bolji poso radi i neki kazu otiso u zvezdu radi stana, zasta je otiso skoro pelak dzemo susic predrag pasic

Mozda ima nesto kao igrac sto je napravio na stetu kluba (normalno to se ne oprasta) al posle rata kao trener posebno ako uzme duplu neznam sta bi mu ko mogo zamjerit atalanta ok 8:0 sta je tu je al isto tako husref je jedini trener u bih koje je sa bh timom odigro nerjeseno protiv neke ekipe petice

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 13 apr 2019, 00:24

Pitar6785 je napisao/la:Mislim da se ovde netrebamo vrijedat, a da trebamo imat svoj stav i nacin razmisljanja brez nametanja tudeg treba.

Ako Husref osvoi DUPLU krunu ove godine, ja mislim da ce to bit krune i rekordi koje niko nikad nece moci stic.

Sto omladina sto jeftin igracki kadar sto istjeran adukor sto broj golova dati i sto broj golova primljeni, sto je silovo seljkana ko dosad niko sto je amawu vratio za onaj poraz na kosevu.Ovaj 3 kruzni sistem je naj tezi i zamene naj prihvatljivi ako mora ucestovat 12 ekipa jos bolje bi bilo to stesat na 10 i onda cetvirokruzni.

Amaw jeste osvoio duplu a svi znamo da je mutio podplacivo a i tad je bilo 16-18 klubova i dvojruzni sistem.

Ponavljam imamo naj jeftiniju EKIPU od svih ekipa koje su na prva 4 mjesta.

Samo cu reci da je kodro ispo iz kupa u 1/4 finalu i da je doveo titulu u pitanje i 5 kola prije kraja takode dobio otkaz a imao je bar 3x skuplju ekipu. A dosta ljudi ovde pise kud on nije ostao a husref 59 puta bolji poso radi i neki kazu otiso u zvezdu radi stana, zasta je otiso skoro pelak dzemo susic predrag pasic

Mozda ima nesto kao igrac sto je napravio na stetu kluba (normalno to se ne oprasta) al posle rata kao trener posebno ako uzme duplu neznam sta bi mu ko mogo zamjerit atalanta ok 8:0 sta je tu je al isto tako husref je jedini trener u bih koje je sa bh timom odigro nerjeseno protiv neke ekipe petice
:thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lecler, zagorski i 21 gost.