FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2019, 17:35

A jest,samo se ti prijavi to ti je zbog scena silovanja.

Posto nam je komsinica :thumbup: zeljana opet ****.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 apr 2019, 17:38

mma_hz je napisao/la:Sta vam je ,sta pjenite??
Kad cemo nego sada,kad smo imali bolju sansu nego sada popisati se na fasiste dole u tom kamenjaru i leglu olosa.

Podici trofej,za naseg Vedrana,za sve nas sto smo taj dan prozivjeli dole.
Za sve ono"javi se",od kojeg se jezi svaki insan,ne ostavljati mrtve na miru,to samo moze ZLO,pravo ZLO a to su oni i tako ih treba gledai.
He hrvatski narod,vec taj dole kamenjar fasisticki zatucani sto i dalje zivi u 1942 godini.Listicki kamenjar.
Igraci moraju,ali moraju MORAJU shvatiti da to nije obicna utakmica,ne sto inace nije vec sansa da dole dignemo taj trofej,da to urade za Vedrana.
Da ne bude to ona izlizana floskula nego bukvalno izaci dole i izginuti za taj trofej u tom leglu ZLA.
Titula nam je prioritet normalno,zbog svega ali meni bi vise znacio KUP dole nego dvije titule.Samo za Vedrana,samo za njega...
Nismo nasli pravdu,necemo je nikada ni naci za njega,ali da ih mozemo unistiti za njega vala mozemo.
Crnkic,Rustemovic,Pavlovic znali smo da ne mogu,nadali smo se ali smo potajno znali.
Ali ovo su nasi momci,nasi ratnici koji su tu dugo i sto se mene tice poslije Zelje,ako uzmu i KUP dole njima za mene ce postati legende mog kluba.

Po meni nije moglo bolje,sad ili nikad!!!
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

bordopoeta
Kontakt:

Post Postao/la bordopoeta » 12 apr 2019, 17:38

fera je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Musemić: Povreda Pidre nas je nasikirala :roll: Kako ovako covjek moze biti munafik i podvojena licnost momak igra za mladu repku ovaj ga u ekipi drza na klupi citavo vrijeme i sad ga povreda Pidrina nasikirala. Kakav licimjer boze sacuvaj :shock:
druze prati malo i trenutna desavanja pidro je povrijeđen skoro cijelu polusezonu il licemjerno to namjerno zaboravljas.
Lijepo je i sto ima vas starijih na temi doduse nisam ni ja mlad al upratio sam da svako malo se sjetite nekih jahica poraza od atalante i slicno a na pozitivne stvari namjerno zaboravljate.
Evo hajde napisi kod kojeg su to trenera mladi igraci dobijali vise prilike za igru... Sjetice se raja varesanovica koji je izbacio jednu dobru generaciju mladih al kakvi su tad rezultati a kakvi sad...
Da se ne lazemo nisu ni prije rata u tim "vašim" vremenima igrala djeca lako je naci i pogledati prosjek godina.
Husref ako uzme duplu svi se mozete poklopiti usima il ako ga vec toliko mrzite pocnite navijati za drugi klub nije kasno nikad.
Zato mi je tobe, bihuzur itd. drazi od samozdravlja i slicnih jer on otvoreno kaze da ga ne voli iz licnih razloga ne pokusava zapakovati svoju netrpeljivost prema njemu nekim izjavama u koje ni on ne vjeruje...
Na pragu smo duple krune po prvi put i opet se svaki dan husrefu pokusava nesto zapakovati nemaju sta konkretno pa se sjete jahica itd.
Mozda kao igrac nije al nakon ove sezone husref vam postaje najvece trenersko ime u historiji ovog kluba pa bi se mozda i po stare dane neki trebali n

Samo je li neko pomenuo Musemića u negativnom kontekstu, kako vi njegovi dušebrižnici ili rođaci iskačete iz svojih brloga ili ispužete ispod kamenja! Jeli to on nedodirljiv? Koji vam je više? Treba da shvatite da smo mi sa ovakvim rosterom i u ovakvoj konkurenciji a sa normalnim trenerom, davno trebali osigurati titulu i napraviti iskorak. On, dok je god naš trener, nikad ga neću psovati i vrijeđati (a i kada ne bude), ali uvijek ću kritikovati loše poteze našeg trenera (ma ko on bio). Uostalom, svako je podložan kritici, pa i Husref. Nismo Sjeverne Koreja, jbt! Samo mi nije jasno čime vas je tako Husref zaludio. Degutantno je više čiati vaše postove, branilaca lika i djela Husrefa Musemića!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 12 apr 2019, 17:39

mma_hz je napisao/la:A jest,samo se ti prijavi to ti je zbog scena silovanja.

Meni traži 2 KM da uplatim u neki fond za silovani klub,nekakva rehabilitacija,sta li je... :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2019, 17:42

Vanja8 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:A jest,samo se ti prijavi to ti je zbog scena silovanja.

Meni traži 2 KM da uplatim u neki fond za silovani klub,nekakva rehabilitacija,sta li je... :hmmmmm: :hmmmmm: :hmmmmm:
Ne moze njihov "football" niko rehabilitirati,sta kaze "ko je to kroz noge kome probacivao" :rol: :rol:
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2019, 17:47

E sto se ismija braco draga :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Premotajte na 2:56:14 na klipu,kad je presica i samo pojacajte... :rol: :rol: :rol:
FK SARAJEVO.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 apr 2019, 17:49

fera je napisao/la:
fera je napisao/la: druze prati malo i trenutna desavanja pidro je povrijeđen skoro cijelu polusezonu il licemjerno to namjerno zaboravljas.
Lijepo je i sto ima vas starijih na temi doduse nisam ni ja mlad al upratio sam da svako malo se sjetite nekih jahica poraza od atalante i slicno a na pozitivne stvari namjerno zaboravljate (1).
Evo hajde napisi kod kojeg su to trenera mladi igraci dobijali vise prilike za igru... Sjetice se raja varesanovica koji je izbacio jednu dobru generaciju mladih al kakvi su tad rezultati a kakvi sad... (2)
Da se ne lazemo nisu ni prije rata u tim "vašim" vremenima igrala djeca lako je naci i pogledati prosjek godina. (3)
Husref ako uzme duplu svi se mozete poklopiti usima il ako ga vec toliko mrzite pocnite navijati za drugi klub nije kasno nikad.
Zato mi je tobe, bihuzur itd. drazi od samozdravlja i slicnih jer on otvoreno kaze da ga ne voli iz licnih razloga ne pokusava zapakovati svoju netrpeljivost prema njemu nekim izjavama u koje ni on ne vjeruje... (4)
Na pragu smo duple krune po prvi put i opet se svaki dan husrefu pokusava nesto zapakovati nemaju sta konkretno pa se sjete jahica itd.
Mozda kao igrac nije al nakon ove sezone husref vam postaje najvece trenersko ime u historiji ovog kluba pa bi se mozda i po stare dane neki trebali nauciti postenju i postovanju.
(5)

izvini i ti al hajd jednom ti i ekipa odgovorite na ova konkretna pitanja, najlakse je suplju prosipati.
(6)

- Koliko sam ja lud navijac FKS dokaz je i to sto u ovim godinama tebi odgovaram na ove optuzbe. Ne poznamo se pa ti oprastam . Nisam od onih sto su pratili FKS van Koseva(2-3 x-vani), ali sam naivno kupovao 5-6 karata ,a sam isao na utakmicu(jos negdje u sehari stoje 4-5 citavih karata).Naivno mislio pomoci klubu u vrijeme Baljka protiv Listce, upravo protiv Listice prvenstvena poslije kupa. Vrijedi ovo da tipkam ako si ti pravi navijac(rekao bih ako si budala kao ja za FKS). Koja sam ja budaletina , ako si ti onaj navijac koji ima interes i ne placas ulaznice.Mogao sam sebi ustediti puno para i gledati besplatno , ali bi imao osjecaj da kradem od voljenog kluba . Tebi je ovo mozda patetika , ali je ISTINA . Majkemi .
Nemoguce je probuditi onog ko se pravi da spava , ali pokusat cu ti odgovoriti :

1.- Ja brzopleto napadoh covjeka (@Pantelija) sto je zakasnjelo komentarisao 0:8 , kao sto mutis vodu,ono covjek dao FKS puno vise od mene
2.- Nije Varesanovic , nego Agim Nikolic(Skoro,Mahmutovic,Pelak,Alaim..)Zavrsili u sredini tabele , ali ovi i oni uslovi
3.- 1967 , 1985 su zlatne godine kada se oslanjalo na sopstveni pogon. 1985- Paja,Hadzibegic,Milak,Kapetanovic,
4.- Tacno i bit ce TRENERSKA LEGENDA :bow: , kao igrac nece biti ,jer bi onda imali 150 legendi(bez obzira na ono sto neko rece da nema zivih legendi ).Mozda si u pravu da sam kvarnjak(naravno da nisam)? Za mene je uvijek Husref Husref. Mislim da se promjenio u odnosu na prije 5 god. Postao racionalniji u skladu sa vremenom. Zbog njega sam bio tuzan zbog poraza od Kukesija . Iskreno tad sam ga vise volio.
5.- Slazem se da je trenerska legenda sad , bez obzira osvojio ili ne trofej .Covjek vodio FKS 290+ puta u zdravlju i veselju nek vodi jos 1000 , ali ostajem sa misljenjem da ne gotivi mlade igrace i iz tog razloga mislim da nije za ovo Sarajevo. Bude li vodio FKS kao jesenas neka ga 100 god. To sto je vodio FKS 291 utakmicu , govori i o tome da mu je klub davao sansu.
Jahic pa i Bekic su njegovi propusti .Hocu da vjerujem , radi jaranluka,ne radi finansija .E ebiga ako ja moram misliti kao ti , onda forum nema svrhe. Ako ce ti biti lakse evo : Voli , postuj i klanjaj se Husrefu , ali nemoj mene u ovim god. tjerat da razmisljam kao ti .
Pa nisam rekao da vise postuje CZ i Beograd od FKS i Sarajeva . Kakav god ti navijac bio(bez ili sa interesom) neka si sretan(to podrazumjeva zdrav i nafakali). Ne volim ni ja tebe ako podrzavas Husrefa iz interesa . Zakuni se , ja se zaklinjem:
YEBO JA SVE SVOJE MRTVO I ZIVO AKO IZ BILO KAKVOG INTERESA IMAM OVO MISLJENJE O HUSREFU . @Akademija FKS
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 12 apr 2019, 17:53

Ja sam prvi prozivao Husrefa zbog Jahica,ali ne razumijem dalje spominjanje.
Pa lik je ****.-
FK SARAJEVO.

Boedo
Kontakt:

Post Postao/la Boedo » 12 apr 2019, 18:03

Denchi je napisao/la:
Boedo je napisao/la:Zna li neko kako je Džafić? Jel mu se neko javio od vas?
Drago mi je da su ga se igrači sjetili na derbiju. Nadam se da će sve biti ok.
Ima jos tretmana da uradi dok mu nalazi ne budu cisti, nakon toga jedno 8 mjeseci oporavka ide, ma mozemo reci godinu, moze se vratiti na nekih 70-90 posto , sportasi se generalno dobro oporavljaju od ovoga...
Hvala Denchi na informaciji :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 apr 2019, 18:18

@samozdravlje ne vidim gdje te tjeram da razmisljas kao ja i sam kazes da je ovo forum znaci normalno je i da neko komentarise i citira tvoje postove. Vjerovatno preskocis moje postove pa nisi upratio da ga i ja kritikujem kad imam razlog tako to da mu se ja klanjam i slicno sto govoris nije na mjestu.
Za bekica se slazem apsolutno ne vidim nikakav doprinos tog igraca na terenu al po cemu je to proba jahica nastetila ekipi nije mi jasno pa se i sada spominje.
Ostalo je manje vise isto sto sam i ja spominjao ova sadasnja generacija ima vjerovatno i vise igraca koji su ponikli u klubu nego prijasnje.
Sto se tice interesa i koristi od kluba ne vjerujem da ima puno takvih na ovoj temi.
Uprava je ta koja određuje politiku kluba i trener ako se ne uklapa u to ce biti zamijenjen.
@bordopoeta pa bas zato sto nije sjeverna koreja imamo svi pravo na svoje misljenje a sigurno meni tvoje ne smeta vise nego tebi moje. Zao mi je sto se ljudi ne raduju uspjesima kluba zbog mrznje prema husrefu pa se trazi dlaka u jajetu i kad dobro ide. Cim se neko ne slaze sa vama to ne odma nametanje misljenja i ide neka agresiva.
You are someone else I am still right here

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 apr 2019, 18:39

Titula je bitna , aBd i osvojimo je trofeji ce dolaziti kao na traci . Nemojmo ekipu optericivati Kupom . Razumijm Vasu glad za trofejima , ali Titula 2018/2019 je od krucijalne vaznosti . Opasni su Lazni , nema tu puno sporta , njima je ovo politika ,a i pare naravno. Ozbiljno u svaku narednu utakmicu . Imamo lijepu prednost , ali i kvarnog konkurenta koji moze dobiti svih 8 utakmica , ako dobiju Zelju.
Ova utakmica sa Listicom je prva i najbitnija . Dobra stvar je sto mi dajemo za protivnika Laznim . Tako je dobro da smo dobili Zelju pa oni ne mogu nonsalantno igrati u Mostaru . To isto vazi i za ovu utakmicu sa Listicom . Listici ce stici dekret da zapnu , a i moraju , jer im slijede Lazni. Dva uzastopna poraza Listici bi stvorili probleme , zato se pribojavam njihove igre na noz.
Interesantna stvar odnos nasi i njihovih (Lazni) utakmica sa Zeljom i Listicom :
Mi u 5 utakmica osvojili 13 bodova
Oni u 4 utakmice 2 boda

Razlika 11 bodova , a mi imamo 6 bodova prednosti(dobro i utakmicu vise) . Znaci da nas "uzimaju" u takozvanim malim utakmicama .

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 12 apr 2019, 18:59

O tome ko je legenda, istorija ce donijeti najnepristrasniji sud. Po mome skromnom misljenju, zasada su legende kluba S. Vujovic, A. Ferhatovic i Z. Vidovic.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 12 apr 2019, 19:04

Husref je najveca ziva legenda, a odma poslije haseta.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 12 apr 2019, 19:13

Ja vam glupe price... na vratima duple krune oni se raspravljaju o ovome :crazy: :crazy: :crazy:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 apr 2019, 19:18

fera je napisao/la:@samozdravlje ne vidim gdje te tjeram da razmisljas kao ja i sam kazes da je ovo forum znaci normalno je i da neko komentarise i citira tvoje postove. Vjerovatno preskocis moje postove pa nisi upratio da ga i ja kritikujem kad imam razlog tako to da mu se ja klanjam i slicno sto govoris nije na mjestu.
Za bekica se slazem apsolutno ne vidim nikakav doprinos tog igraca na terenu al po cemu je to proba jahica nastetila ekipi nije mi jasno pa se i sada spominje.
Ostalo je manje vise isto sto sam i ja spominjao ova sadasnja generacija ima vjerovatno i vise igraca koji su ponikli u klubu nego prijasnje.
Sto se tice interesa i koristi od kluba ne vjerujem da ima puno takvih na ovoj temi.
Uprava je ta koja određuje politiku kluba i trener ako se ne uklapa u to ce biti zamijenjen.
@bordopoeta pa bas zato sto nije sjeverna koreja imamo svi pravo na svoje misljenje a sigurno meni tvoje ne smeta vise nego tebi moje. Zao mi je sto se ljudi ne raduju uspjesima kluba zbog mrznje prema husrefu pa se trazi dlaka u jajetu i kad dobro ide. Cim se neko ne slaze sa vama to ne odma nametanje misljenja i ide neka agresiva.
@fera prijatelju(ako dozvoljavas da te tako zovem) ili gospodine dojadilo mi ba , malo ,malo @Samozdravlje mrzi , vrijedja Husrefa . Ma nidje veze . Molim te procitaj svoj post od onog @Samozdravlje , ti mi prebacujes fakticki sto ne psujem i vrijedjam Husrefa . Za mene je on Husref , trenerska legenda (ziva hvala Bogu), igracka nije da mi i Vahidin Musemic kaze , nije brate. Procitaj post gdje kazes da bi ti ja bio drazi da kao @bihuzur psujem i vrijedjam8 u prenosnom znacenju) . Ne mogu i necu .
Gotivim covjeka pod nick-om @bihuzr , zasto ? Nekako mi se cini iskren , raja s asvalta , mozda mangup onog tipa koje gotivim . Sta ne volim kod tog covjeka vulgarnost , psovke . Zamolio sam ga da to ne radi , poslusao me par puta ,kao starijeg kako on kaze , ali on opet po starom . I sad se meni zamjera sto ga zovem AHBAB@bihuzur . Mislim da je dobar covjek , kakav je navijac on zna . Nadam se da se ne varam sto se njegovog pristupa FKS tice , ali ne bi bilo prvi put da me neko isfolira. A kakvog bi mogao imati interesa od @Samozdravlja ?Sad ce oplest ,ko je mangup ,ovo ono.
LJUDI BOGOM SE KUNEM ISKREN SAM NAVIJAC FKS I BEZ IKAVOG INTERESA. GOTIVIM OVIM REDOM :
- NAVIJACE BEZ INTERSA (POSEBNO ONE KOJI DAJU VISE OD MENE FKS , NIJE IH MALO :bow: )
- AKADEMCE FKS
- ONE ZA KOJE SMATRAM DA SU LEGENDE FKS .
- PA TEK ONDA TRENUTNE PROFESIONALCE U KLUBU I UPRAVI . TO IM JE HLJEB I NE SMIJU SE ZAYEBAVATI SA EMOCIJAMA OVIM POD br1 .

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 12 apr 2019, 19:20

JURIŠ

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 12 apr 2019, 19:23

Crnicki registrovan , moze nastupat
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 12 apr 2019, 19:24

bordopoeta je napisao/la:
fera je napisao/la:
robertkosar je napisao/la:Musemić: Povreda Pidre nas je nasikirala :roll: Kako ovako covjek moze biti munafik i podvojena licnost momak igra za mladu repku ovaj ga u ekipi drza na klupi citavo vrijeme i sad ga povreda Pidrina nasikirala. Kakav licimjer boze sacuvaj :shock:
druze prati malo i trenutna desavanja pidro je povrijeđen skoro cijelu polusezonu il licemjerno to namjerno zaboravljas.
Lijepo je i sto ima vas starijih na temi doduse nisam ni ja mlad al upratio sam da svako malo se sjetite nekih jahica poraza od atalante i slicno a na pozitivne stvari namjerno zaboravljate.
Evo hajde napisi kod kojeg su to trenera mladi igraci dobijali vise prilike za igru... Sjetice se raja varesanovica koji je izbacio jednu dobru generaciju mladih al kakvi su tad rezultati a kakvi sad...
Da se ne lazemo nisu ni prije rata u tim "vašim" vremenima igrala djeca lako je naci i pogledati prosjek godina.
Zato mi je tobe, bihuzur itd. drazi od samozdravlja i slicnih jer on otvoreno kaze da ga ne voli iz licnih razloga ne pokusava zapakovati svoju netrpeljivost prema njemu nekim izjavama u koje ni on ne vjeruje...
Mozda kao igrac nije al nakon ove sezone husref vam postaje najvece trenersko ime u historiji ovog kluba pa bi se mozda i po stare dane neki trebali n

Samo je li neko pomenuo Musemića u negativnom kontekstu, kako vi njegovi dušebrižnici ili rođaci iskačete iz svojih brloga ili ispužete ispod kamenja! Jeli to on nedodirljiv? Koji vam je više? Treba da shvatite da smo mi sa ovakvim rosterom i u ovakvoj konkurenciji a sa normalnim trenerom, davno trebali osigurati titulu i napraviti iskorak. On, dok je god naš trener, nikad ga neću psovati i vrijeđati (a i kada ne bude), ali uvijek ću kritikovati loše poteze našeg trenera (ma ko on bio). Uostalom, svako je podložan kritici, pa i Husref. Nismo Sjeverne Koreja, jbt! Samo mi nije jasno čime vas je tako Husref zaludio. Degutantno je više čiati vaše postove, branilaca lika i djela Husrefa Musemića!

Nije negativan kontekst nego uvreda.
Možda i ima njegovih rođaka, familije ...
Poštujem tvoje mišljenje i cijenim to što nećeš psovati našeg trenera.
Nije ti ovo poređenje sa zvijerima i zmijama bilo neophodno.
Vidi se da si ljut što ima navijača koji podržavaju Husrefov rad.
Trebao bi poštovati različito mišljenje al eto.
To što ti misliš da bi FKS sa drugim trenerom davno osigurao titulu je ok. To ti pak ne daje za pravo da napišeš, da bi i ostali trebali shvatiti to isto kao ti.
To je nametanje mišljenja.
Ovo za kritike se slažem, nismo S. Koreja.
U skladu s tim (nadam se da ne zamjeraš) kritikujem dijelove tvog posta.
Mislim da previše lično shvataš situaciju oko Husrefa a tako i pišeš.
Možda je nedavno ostvarenim rezultatima i ubjedljivim pobjedama na gostovanjima u Širokom i Grbavici Husref kako ti kažeš "zaludio" navijače.

Ovo "Usref" nije negativan kontekst ti to dobro znaš.

Onaj je jedan još napisao kako to nije uvreda nego su ga tako zvali u Zvezdi, koja je usput rečeno tad bila Jug. klub.
Isto kao da mu ja yebem mater ali to nije uvreda, jer mu je neko već yeb'o mater, u suprotnom bi bili lišeni njegovih postova na temi, jer ne bi ni postojao.
Ništa lično.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 12 apr 2019, 20:03

:kafa: :plac:
FrancescoTotti je napisao/la:Ja vam glupe price... na vratima duple krune oni se raspravljaju o ovome :crazy: :crazy: :crazy:

E vala baš, bože sačuvaj.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 12 apr 2019, 20:06

Hljeba i (c)igara...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.