NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Stigla nas jedna godina neigranja + ispadanje od Birkirkare odmah, kao i od Domžala sad.Evolve je napisao/la:Gledam malo ovaj nas europski koeficijent, kako smo ga srozali ihhhh... 2250, a trenutno se vrti oko 3500 da budes nositelj u prvom pretkolu. Miljama smo daleko, treba nam par sezona dobrih rezultata da se to iole popravi..
It's better when it's live
Plus nam istekla ona godina kad smo 3.pretkolo igrali...lose losehlive je napisao/la:Stigla nas jedna godina neigranja + ispadanje od Birkirkare odmah, kao i od Domžala sad.Evolve je napisao/la:Gledam malo ovaj nas europski koeficijent, kako smo ga srozali ihhhh... 2250, a trenutno se vrti oko 3500 da budes nositelj u prvom pretkolu. Miljama smo daleko, treba nam par sezona dobrih rezultata da se to iole popravi..
SAMO ŠIROKI!
Klub vec treba pumpat atmosferu za finale, ona godina ce se tesko ponovit, al barem da bude ko u polufinalu protiv Zelje bit ce dobro
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
- Evolve
- Kontakt:
Što su gradjani drugog reda već sad uznemireni radi uzvrata kod nas, pa ni zadnja 3-0 pobjeda im ne daje miran san koliki smo im kompleks nabili Pecarom
- Evolve
- Kontakt:
Nadam se da ce sve proci u sportskom ozracju i nasom pobjedom naravno.
Scene tipa zvizdanja himni, ruznih povika, to nam apsolutno netreba, netreba klubu. Ko god misli na taj nacin "bodrit" NK Široki Brijeg nek ostane kući. Klub se mora isto ukljuciti u ovo i jasno dati do znanja da su takva ponasanja nedopustiva i da riskiramo brutalnu kaznu od strane saveza ako se opet ponovi. Imamo mi veliki broj navijackih pjesama gdje mozemo pokazati ljubav prema klubu.
Scene tipa zvizdanja himni, ruznih povika, to nam apsolutno netreba, netreba klubu. Ko god misli na taj nacin "bodrit" NK Široki Brijeg nek ostane kući. Klub se mora isto ukljuciti u ovo i jasno dati do znanja da su takva ponasanja nedopustiva i da riskiramo brutalnu kaznu od strane saveza ako se opet ponovi. Imamo mi veliki broj navijackih pjesama gdje mozemo pokazati ljubav prema klubu.
NK Široki Brijeg
Pogledaj finale izmedu Barcelone i Athletic Bilbaa i zviždanje španjolskoj himniEvolve je napisao/la:Nadam se da ce sve proci u sportskom ozracju i nasom pobjedom naravno.

"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Zvizdanje ce biti sigurno, ali ono skandiranje ubij b, nadam se da proci bez toga
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Nikakva izlika to nije, pjevaj sta hoces svejedno i oni pjevaju nesto sto nema veze sa himnom, ali nema potrebe zvizdati. Garantiram vam da cemo onda Široki gledat na Pecari tamo u 10 mjesecu tek...LoveSB96 je napisao/la:Pogledaj finale izmedu Barcelone i Athletic Bilbaa i zviždanje španjolskoj himniEvolve je napisao/la:Nadam se da ce sve proci u sportskom ozracju i nasom pobjedom naravno.
NK Široki Brijeg
To se jednostavno sredi, zatvori se sjeverna tribina, ostavi se samo kavez Škripara i nitko neće ni zviždati niti će biti seljačkog ponašanja.Evolve je napisao/la:Nikakva izlika to nije, pjevaj sta hoces svejedno i oni pjevaju nesto sto nema veze sa himnom, ali nema potrebe zvizdati. Garantiram vam da cemo onda Široki gledat na Pecari tamo u 10 mjesecu tek...LoveSB96 je napisao/la:Pogledaj finale izmedu Barcelone i Athletic Bilbaa i zviždanje španjolskoj himniEvolve je napisao/la:Nadam se da ce sve proci u sportskom ozracju i nasom pobjedom naravno.

A bas,svakakvih seljackih povika bude,pogotovo tamo sa sredine tribine. Ja ne znam za derbi navijace al meni se neda opet 5 utakmica ne bit na tribini ili bit na jugu.ljutinar je napisao/la: To se jednostavno sredi, zatvori se sjeverna tribina, ostavi se samo kavez Škripara i nitko neće ni zviždati niti će biti seljačkog ponašanja.
SAMO ŠIROKI!
- UstanikSBII
- Kontakt:
Klub mora odmah pokrenuti kampanju da se osvijeste POJEDINCI koji prave takva sranja i da drugi navijači utječu na njih ... Može se pjevati ponosna moja je zemlja Hercegovina i mirna Bosna (i Hercegovina
)

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Yebe mi se bolan za himnu,ne zelim stetu radit svom klubu. Ne vrijedi ni marke zvizdat na ono beztextno sranje koje niko ziv ne priznaje, a kamoli par tsiuca marakaLoveSB96 je napisao/la:Yebala vas himna, ni oni je ne poštuju.
SAMO ŠIROKI!
Dasta nego glupost zviždanje i bilo kakvo politiziranje na sportskim terenima. I pjesma Ultrasima Dragne ti im trebaš je glupost. Politici nije mjesto na stadionu. Pjevajmo svom Širokom i svojoj Herceg Bosni, ostalo nas ne zanima. 

- UstanikSBII
- Kontakt:
Ma ajde i onako smo za njih fašisti
nema potrebe da se sekiramo
samo lagano 

DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Ko **** sta bosanac neki misli..
Sutra strpljivo i jako,neki dobar osjecaj imam za sutrašnji rezultat
Sutra strpljivo i jako,neki dobar osjecaj imam za sutrašnji rezultat
Samo jedno ime
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.