Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Uzeo Mate 20 Lite, zasad mi se izuzetno svidja, dizajn je odlican, bateriju sam punio prekjucer.
Jedino sto sam navikao da na proslom telefonu redovno cistim cache, ovde to jos nisam skontao.
Jedino sto sam navikao da na proslom telefonu redovno cistim cache, ovde to jos nisam skontao.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Mozes napraviti backup na mail, ali mislim da ne moras, viber koliko ja znam jedino ne brise grupe prilikom aktivacije na drugom mobitelu...DeeWa je napisao/la:Da li neko slucajno zna kako prebaciti viber na novi mobitel na koji ce se koristiti stari broj telefona a da pri tome te viber ne izbaci iz viber grupa koje imas? Problem je sto sam jedini admin u jednoj velikoj grupi i ukoliko me izbaci viber, svako ce biti u mogucnosti da se doda kao admin u medjuvremenu sto bi mi napravilo problem na poslu.
Ma ne moras brisati vjeruj posao manje ti eto poslaPuma je napisao/la:Uzeo Mate 20 Lite, zasad mi se izuzetno svidja, dizajn je odlican, bateriju sam punio prekjucer.

A ako ti bas ono maksuz treba idi
settings
Apps
Aplilacija
Storage
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- AshburtonG
- Kontakt:
Otislo mi staklo na displayu, na Honoru 9, i ajde nadjem na amazonu onaj front glass replacement kit. Sve dobro islo, krenem izvadit bateriju onaj dio bio preostar i pukne mi baterija pocne se pusit.
Nikad vise sam popravljat mobitele.

Nikad vise sam popravljat mobitele.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Kakav replacement kit si dobio, stavi ovde sliku, da znaju ljudi
Btw, da li moze iMessage raditi bez iPhonea? odnosno da samo radi na Macu.

Btw, da li moze iMessage raditi bez iPhonea? odnosno da samo radi na Macu.
- AshburtonG
- Kontakt:
https://www.amazon.de/gp/product/B078W8 ... UTF8&psc=1
Dobijes pun ku.rac ovih stvari, a svaka se bukvalno odmah ili slomila ili iskrivila nakon prvog kontakta sa telefonom.
mislim da ovdje imas odgovor na tvoj upit, i kako procitah ne moze...
https://www.quora.com/If-I-dont-have-an ... hone-users
Dobijes pun ku.rac ovih stvari, a svaka se bukvalno odmah ili slomila ili iskrivila nakon prvog kontakta sa telefonom.

Na novom mobitelu, na kojem mi je android pie, imam standardno dugme mobile data. To sam kod prijasnjih mobitela uvijek koristio za 3G. Medjutim sada kada iskljucim tu mobile data internet, automatski mi se iskljuci i mreza odnosno pojavi mi se iksic kod mreze i ne mogu da zovem nikoga niti koristim broj. Ne razumijem u cemu je štos?
Nije valjda da ce mi uvijek biti ukljucen net taj kad god nema wifi dostupne konekcije?
Nije valjda da ce mi uvijek biti ukljucen net taj kad god nema wifi dostupne konekcije?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
a s kojim alatom si probusio, sa ovom pincetom, ti se je baš ub´o ondaAshburtonG je napisao/la:https://www.amazon.de/gp/product/B078W8 ... UTF8&psc=1
Dobijes pun ku.rac ovih stvari, a svaka se bukvalno odmah ili slomila ili iskrivila nakon prvog kontakta sa telefonom.![]()

mreza se ne iskljuci, iks znaci da je ugasen mobilni internet, uvedeno od Nougata, to je nesto do tebe ako ne mozes obavljati poziveDeeWa je napisao/la:Na novom mobitelu, na kojem mi je android pie, imam standardno dugme mobile data. To sam kod prijasnjih mobitela uvijek koristio za 3G. Medjutim sada kada iskljucim tu mobile data internet, automatski mi se iskljuci i mreza odnosno pojavi mi se iksic kod mreze i ne mogu da zovem nikoga niti koristim broj. Ne razumijem u cemu je štos?
To sam i ja pomislio medjutim jednostavno svaki put kad ugasim tu opciju, ne mogu nikoga nazvati, odmah me izbacuje. A cim ukljucim sve najnormalnije radi. Mobitel je nov novcat.QUARESMA 18<<< je napisao/la:AshburtonG je napisao/la:https://www.amazon.de/gp/product/B078W8 ... UTF8&psc=1mreza se ne iskljuci, iks znaci da je ugasen mobilni internet, uvedeno od Nougata, to je nesto do tebe ako ne mozes obavljati poziveDeeWa je napisao/la:Na novom mobitelu, na kojem mi je android pie, imam standardno dugme mobile data. To sam kod prijasnjih mobitela uvijek koristio za 3G. Medjutim sada kada iskljucim tu mobile data internet, automatski mi se iskljuci i mreza odnosno pojavi mi se iksic kod mreze i ne mogu da zovem nikoga niti koristim broj. Ne razumijem u cemu je štos?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- AshburtonG
- Kontakt:
@Quaresma
Ma pokusao svaki nastavak i svi se bukvalno polomili. Onda pokusao pincetom samo proci po rubu da malo napravim lufta za dio slomljenog ovog nastavka nekog, i ona se iskrivi isto i direktno u bateriju. Pocelo smrdit i oprzi me po prstu haha. Gledao na yt ljudi pomocu karata obicnih vade bateriju, a ova je bila toliko zalijepljena da ni ovu zapaljenu bateriju nisam mogo izvadit koliko god da sam vukao i pokusavao je odvojit od ljepila.
Ma pokusao svaki nastavak i svi se bukvalno polomili. Onda pokusao pincetom samo proci po rubu da malo napravim lufta za dio slomljenog ovog nastavka nekog, i ona se iskrivi isto i direktno u bateriju. Pocelo smrdit i oprzi me po prstu haha. Gledao na yt ljudi pomocu karata obicnih vade bateriju, a ova je bila toliko zalijepljena da ni ovu zapaljenu bateriju nisam mogo izvadit koliko god da sam vukao i pokusavao je odvojit od ljepila.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Tako to inace biva, na internetu kad gledas kod sviju lako ide, a kad sam licno radis onda uvijek nesto mora zaebati.
Tako ja kod jarana kad sam otvarao ps4 pro, otkinuo konektor s ploce od napojne, a lik sa ofisl playstation kanala lagano istekao kabal bez problema, iako sam pratio njegovu proceduru.
Tako ja kod jarana kad sam otvarao ps4 pro, otkinuo konektor s ploce od napojne, a lik sa ofisl playstation kanala lagano istekao kabal bez problema, iako sam pratio njegovu proceduru.
- AshburtonG
- Kontakt:
Sreca u nesreci je, da sam otkopcao one konektore, pa nije nista pregorilo, iako je telefon bio nemoguce vruc. Nije se mogao pipnut, kao ringla jbt. Poslao ga za Bosnu u jedan servis, sve u zivotu su mi do sad uspjeli popravit, i kaze stari i covjek se cudi kako se odmah upalio bez greske, a ja vec ovamo bio na 2 klika od narucivanja P20 Pro na pretplatu. Sad mi krivo sto radi.
Imam neku tradiciju, da ne mijenjam telefon dok radi kako treba ili dok se bas ne isplati nista radit s njim.
A ovaj Honor 9 mi je do sad najbolji telefon. Nije zastekao evo 1.5god. Jedino malo cudan, tj drugaciji interface od Samsunga kojeg sam koristio cijeli zivot. Sljedeci ce definitivno opet bit Huawei, ili neka kineska rising firma.

A ovaj Honor 9 mi je do sad najbolji telefon. Nije zastekao evo 1.5god. Jedino malo cudan, tj drugaciji interface od Samsunga kojeg sam koristio cijeli zivot. Sljedeci ce definitivno opet bit Huawei, ili neka kineska rising firma.

Ma honor 9 zvjerka, bas sam neki dan pisam onom kad je popljuvao Kineze, a LG predstavio ko svjetlo na kraju tunelaAshburtonG je napisao/la:Sreca u nesreci je, da sam otkopcao one konektore, pa nije nista pregorilo, iako je telefon bio nemoguce vruc. Nije se mogao pipnut, kao ringla jbt. Poslao ga za Bosnu u jedan servis, sve u zivotu su mi do sad uspjeli popravit, i kaze stari i covjek se cudi kako se odmah upalio bez greske, a ja vec ovamo bio na 2 klika od narucivanja P20 Pro na pretplatu. Sad mi krivo sto radi.Imam neku tradiciju, da ne mijenjam telefon dok radi kako treba ili dok se bas ne isplati nista radit s njim.
I kod mene godinu i radi ko prvi dan, bas i ja prezadovoljan

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Redmi 7, 3/32
Redmi Note 5 3/32
Mi A1 3/32
Mi A2 Lite 3/32
Otplatio sam ovaj Note5a , **** ga vec ovi su mi dostupni.
Redmi Note 5 3/32
Mi A1 3/32
Mi A2 Lite 3/32
Otplatio sam ovaj Note5a , **** ga vec ovi su mi dostupni.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zdravo svima, malo je off....najbolji smartwatch do 500KM (malo više sportske funkcije i da traje makar 3 dana)?? Vaša neka mišljenja.....
Samsung frontierdjonla je napisao/la:Zdravo svima, malo je off....najbolji smartwatch do 500KM (malo više sportske funkcije i da traje makar 3 dana)?? Vaša neka mišljenja.....
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Protegni se još 50tak KM i uzmi R800 Galaxy ovaj novi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Znal iko kolko dodje zamjena displaya, puklo staklo, radi touch, sve radi. A puklo je i zadnje staklo na mobitelu. Mobitel S8 plus
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Nije ispod 500KM.Sage je napisao/la:Znal iko kolko dodje zamjena displaya, puklo staklo, radi touch, sve radi. A puklo je i zadnje staklo na mobitelu. Mobitel S8 plus
Čekaj, touch radi a display pukao? Da nije kontra, staklo puklo, a display radi? Ako je tako, reparacija stakla ti je oko 200 KM. Zamjena displaya u kompletu oko 400 KM.Sage je napisao/la:Znal iko kolko dodje zamjena displaya, puklo staklo, radi touch, sve radi. A puklo je i zadnje staklo na mobitelu. Mobitel S8 plus
Sam poklopac zadnji je oko 50-60 KM mozda, zavisi gdje.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.