Euroliga 2010/11

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

ŽeljkoB
Kontakt:

Re: Euroliga 2010/11

Post Postao/la ŽeljkoB » 22 okt 2010, 10:40

([/quote]Ali Dule sad ima sansu da pokaze da je i trener za velike ekipe....
Ako sad to ne uradi, ipak ce ostati nedokazan na vrhunskom nivou, bez obzira sta je radio sa Partizanom..[/quote]

Dule je uvek bio o ostat će veliki trener i Partizan je Velika ekipa a to dokazuju osvojeni trofeji duga tradicija i broj igrača koji je prošao sa Duletom deo svoje karijere i šta je se desilo posle tog perioda posle Duleta i klubovi koji su uzeli te igrače i gde su nastavili svoje karijere i za koje novce. Prateći Duletov rad zna se da nikada mu ekipa nije igrala početak sezone u punoj snazi i njegovoj filozofiji igre ali mart alpril i maj kada se osvajaju trofeji tada je ekipa ona prava.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 okt 2010, 12:48

ŽeljkoB je napisao/la:(
Ali Dule sad ima sansu da pokaze da je i trener za velike ekipe....
Ako sad to ne uradi, ipak ce ostati nedokazan na vrhunskom nivou, bez obzira sta je radio sa Partizanom..[/quote]

Dule je uvek bio o ostat će veliki trener i Partizan je Velika ekipa a to dokazuju osvojeni trofeji duga tradicija i broj igrača koji je prošao sa Duletom deo svoje karijere i šta je se desilo posle tog perioda posle Duleta i klubovi koji su uzeli te igrače i gde su nastavili svoje karijere i za koje novce. Prateći Duletov rad zna se da nikada mu ekipa nije igrala početak sezone u punoj snazi i njegovoj filozofiji igre ali mart alpril i maj kada se osvajaju trofeji tada je ekipa ona prava.[/quote]

A kada mu se zvizdalo na 2 -12 u Euroligi, to smo zaboravili zar ne ;) ;) ;) ;)
Kada mu je citav Pionir govorio svinjo debela....

Kada je '88 vodio vjerovatno najbolju generaciju Partizana ikada na F4 u Gentu, i nisu osvojili...

Tacno je da mu ekipa nikada ne igra dobro na pocetku sezone, ali ovo nije Partizan, ovdje 2-3 poraza u seriji i gubis svaki moguci kredit...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

ŽeljkoB
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljkoB » 22 okt 2010, 13:08

88 je bila na početku karijere i nije imao potrebno iskustvo a pre svega sreću u utakmici dobro je se sećam utakmice, ti navijači koji su to skandirali nisu nikada ni bili navijači partizana pravi ja se sećam i posle poraza da celi pionir ustane i aplauz mu daje. nije to bitno toliko ali ne brini CSKA-a zna da nije početak problem nego na kraju kada se sve sabere i trofeji donesu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 22 okt 2010, 17:33

ŽeljkoB je napisao/la:88 je bila na početku karijere i nije imao potrebno iskustvo a pre svega sreću u utakmici dobro je se sećam utakmice, ti navijači koji su to skandirali nisu nikada ni bili navijači partizana pravi ja se sećam i posle poraza da celi pionir ustane i aplauz mu daje. nije to bitno toliko ali ne brini CSKA-a zna da nije početak problem nego na kraju kada se sve sabere i trofeji donesu
Gazde CSKA nemaju razumijevanja, ako ista znam u svijetu sporta, to je da sa Rusima nikada nema zezancije...
Ili imas rezultate, ili letis van....
Ti koji su mu skandirali to tada, danas ga velicaju kao najboljeg....

Mada kad se vrate Khrjyapa, Kaun ekipa CSKA ce potpuno drugacije da izgleda....

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 22 okt 2010, 22:10

neno#4 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Gledao sam ja UO - Efes oba produzetka....

Olimpija je napravila korektnu ekipu, dokle ce gurati ovako, vidjet cemo...Ali kako sam procitao novi-stari direktor u Olimpiji je covjek koji nikada nikome nije ostao duzan, igraci mu vjeruju...Popunjeni su na svim pozicijama...

Sto se tice Fenera, njih sam gledao drugo poluvrijeme, Spahija je sklopio odlicnu ekipu....

Fener puno bolje izgleda ove godine nego prosle..

Rytas, klasicna litvanska ekipa, kada ide sut igraju odlicno, kada stane nemaju rjesenja...

@Devil, Prigoni je sigurno ozlijedjen....
ovo sam ti vec pisao, ali mi ti nisi vjerovao
Pa to je neko od onih Janeza pisao tamo :D :D :D
to sam ti ranije napisao, jedan od janeza tamo mi poslao pp prije nego sto je dosao ;)
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 28 okt 2010, 17:22

to je taj momak :D

slika

vodeći u skokovima u Euroligi ;)
FORZA MARŠAL !!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 okt 2010, 17:27

A veceras spektakl.
PAO-CSKA u olimpijskoj dvorani.Dule na Zeljka,nadam se odlicnom basketu veceras a neka pobedi bolji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 28 okt 2010, 17:48

Devil je napisao/la:A veceras spektakl.
PAO-CSKA u olimpijskoj dvorani.Dule na Zeljka,nadam se odlicnom basketu veceras a neka pobedi bolji.
tesko oba trenera njeguju rudarsku kosarku
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 28 okt 2010, 20:08

nerminh74 je napisao/la:
Devil je napisao/la:A veceras spektakl.
tesko oba trenera njeguju rudarsku kosarku

teško će biti rusima pod košem boriti se protiv marića i batista...još da je peković ostao :o :o
FORZA MARŠAL !!!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 okt 2010, 22:44

Bogami ukoliko ovako nastavi Dule bi mogao u Partizan se vratiti prije nego li je mislio. Ovaj CSKA me podsjeca na nase reprezentacije, drze se 3/4 utakmice odlicno da bi na kraju sve prokockali.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 28 okt 2010, 23:58

Bravo Bajramovicu!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 okt 2010, 00:18

PAO - CSKA

Solidna utakmica, ali meni je jucer stigla PP od jednog clana foruma, gdje me pitao sta mislim o ovoj tekmi, nek covjek napise sta sam mu napisao :D :D :D :D :D

Trolist Dio - Drew - Mike je jednostavno odlicno ukomponovan, Dijamantidis igra odlicnu kosarku i PAO opet moze daleko..Nedostatak jos jednog klasicnog playa, ali Zeljko racuna da ce Tepic i Kalates biti bolji, posebno na Kalatesa..Veliko je pojacanje Romain Sato, klasicno krilo, covjek jednostavno sve ima, i ulazi i sut i odbranu, bukvalno sve....Maric se jos trazi, Fotsis & Tsartsaris naravno sve naprave u odbrani....Drew igra kao iz najboljih dana iz Efesa, nemilosrdno kaznjava greske, zajedno sa Satom, mislim da ce biti najbolji par u Europi ove godine...Dijamantidis je mozak, ostali kaznjavaju...

CSKA ima problema ociglednih sa rotacijom, Kaun i Khrijapa mnogo fale, pogotovo Khrijapa, da sastavlja odbranu i slicno...Ali mi je drago sto se vratio Matjaz, moze i dalje da igra, ko zna zna :D :D ..Sokolov je previse spor za ovaj nivo, Marjanovic ne moze to da iznese na pravi nacin, Vorontsevich isuvise neiskusan, Langdon, Siska i Holden lagano ulaze u godine...

Zao mi je samo sto se Siska ozlijedio. nije imao vise ko da parira Satu..
Ali CSKA ce doci do sebe, proci ce grupu, vidjet cemo sta ce biti dalje....

Gledao sam malo i Cibose, imaju ljudi najvise mladih snaga ove godine, veceras su se borili ali nije islo, jednostavno nije...Bolji je bio Fener za dlaku....
Cvrsto stojim iza izjave na pocetku da Rok Stipcevic nije za vodju napada, tj. "mozak" ekipe....Njima je trebao puno bolji fizicki igrac na tom mjestu...Sa Amerom je fula, ali nije bilo para za nesto bolje...

Zubcic je dosao sebi pomalo, ali treba vidjeti da li ce moci da igra u kontinuitetu ovako...

Leon je vec prosle godine dokazao neke stvari, ove godine iako je limitiran tehnicki igra puno zrelije naravno...Sutira puno bolje....

Sa svakom pobjedom Cibosi trebaju da budu prezadovoljni..

I da iznenadjen sam minutazom koju Preldzic dobija...

Ostalo je samo ime.....

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 29 okt 2010, 08:13

Real vs Unicaja 68:56. Reyes 17ts, 8reb. Tomic 8pts, 14reb.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 okt 2010, 16:54

@neno pozittivno ili negativno sa Preldzicem jer po meni manje od 5 minuta i nije bas nesta narocito,mislim da mu je index sinoc bio -1.

Cibona je meni pravo cudna ekipa,u rotaciji koristi 9 igraca a sinoc se samo 6 upisivalo od toga 5 dvocifrenih i samo Delas 2 poena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 okt 2010, 17:45

Devil je napisao/la:@neno pozittivno ili negativno sa Preldzicem jer po meni manje od 5 minuta i nije bas nesta narocito,mislim da mu je index sinoc bio -1.

Cibona je meni pravo cudna ekipa,u rotaciji koristi 9 igraca a sinoc se samo 6 upisivalo od toga 5 dvocifrenih i samo Delas 2 poena.
Negativno, ocigledno je on bio Bosin projekat...Da li su Turci njega htjeli "ukrasti" za svoju repku ili nesto slicno, stvarno je tesko reci...A ja iskreno gotivim Spahiju, po meni jedan totalno potcijenjeni trener, na osnovu izvikanih Janakisa ( cast za karijeru, ali kao trener nista), Scariola, Gershona, Pascuala i slicnih....

Preldzic je vec dugi niz godina tu, onako malo igra...
Gledao sam tekmu i protiv Ritasa, isto je malo igrao...

Mada je protiv Cibosa Kinsey maltene sve pogodio, ali je mogao makar dobiti jedno 5-6 Markovih minuta..

Mada Preldzic je vrlo problmatican sto se tice nekog "normalnog" zivota...Ja znam da je ono bas covjek koji voli provod, covjek koji pusi na dan dvije kutije cigareta....

Vidjet cemo sta ce biti ..

Mada Fener sa Spahijom puno bolje izgleda nego sa Bosom, kod Bose je doslo i do zasicenja i svega ostalog, bolesti...

Ostalo je samo ime.....

retro
Kontakt:

Post Postao/la retro » 03 nov 2010, 23:27

CSKA 0-3 i to razbijeni od Valencie. Mogao bi Dule nazad u BG.
Genius, outrageous, the best ever! RF!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 nov 2010, 23:29

Gledao sam malo veceras CSKA u naletu, ali bolje da nisam...Mislim da se nema komentirati tu sta...Ocigledno ne funkcionira ekipa na pravi nacin, iako ruku na srce imaju pravu bolnicu u timu...

Gledao sam Olympiacosa, Duda Ivkovic ce da napravi pravi tim...Sa kakvom lakocom igra trio, Theo - Teo - Raketa, to je cudo jedno..Teodosic je zabio neprimjetnih 11 poena, podijelio more asistencija, Raso i Burusis odlicni, ali Unikaha je bas raspad od tima...

I da Papanikolau je veceras potvrdio sta znaci biti mladi igrac, ozbiljne minute prvi put igra u Oliju ove godine i odmah odlicna partija...

P.S. Bojim se da Duletu predstoje teski i sumorni dani u Moskvi...

Ostalo je samo ime.....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 03 nov 2010, 23:33

Da, ja i dalje ne vjerujem da CSKA još nema pobjedu. :? Dobro, protiv Panathe se ista nije ni mogla očekivati, ali tu su utakmicu najbolje odigrali(Milano ih je rasuo u Moskvi, a sada su izgubili i od Valencie). Danas nisam niti jedan jedini minut gledao CSKA, te ne znam ni da li su igrali u najboljem sastavu, ali činjenica je da je do sada morao pohvatati konce, no to nije slučaj.

Nek' barem drugi prošlogodišnji NLB trener dobro gura sa Efesom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 nov 2010, 01:21

Monolog je napisao/la:Da, ja i dalje ne vjerujem da CSKA još nema pobjedu. :? Dobro, protiv Panathe se ista nije ni mogla očekivati, ali tu su utakmicu najbolje odigrali(Milano ih je rasuo u Moskvi, a sada su izgubili i od Valencie). Danas nisam niti jedan jedini minut gledao CSKA, te ne znam ni da li su igrali u najboljem sastavu, ali činjenica je da je do sada morao pohvatati konce, no to nije slučaj.

Nek' barem drugi prošlogodišnji NLB trener dobro gura sa Efesom.
Oni igraju bez Khrijape, bez Siskauskasa, bez Kauna, sve to stoji, ali mislim da su morali da imaju jednu pobjedu makar...Njima je sljedeca utakmica maltene do or die, sa Olimpijom....

Kaun i Khrijapa u frontcourtu su igraci koji donose prevagu, pogotovo Viktor, jer maltene covjek sve igra, i u napadu ima rjesenja, odbranu igra najbolje u Europi na svojoj poziciji uz Tsartsarisa....Mada moze on i da igra na trojci...

Kaun je taj razbijac, koji donosi probleme svojom masom...

Sto se tice Efesa Peras je donekle poslozio to, Vujcic ce da im bude od koristi...
Tunceri, Rakocevic, Nachbar, Roberts, Gonlum....Ima ovdje dosta radnika i za tim....
Roberts ce da bude pun pogodak, jer igra odlicno u odbrani, pogadja kada treba, Tunceri igra kao u najboljim danima..

Totalno komplikovana grupa i ako CSKA izgubi jos jednu nepredvidjenu utakmicu, mislim da tesko prolaze....

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 nov 2010, 12:38

“CSKA nije klub koji može dugo da čeka na rezultate. Ne možemo da ispuštamo poene zarad daljih ciljeva. Lako je odmah krenuti sa sečom, ali to nikada nije dobro. Potrebna je duboka analiza posle koje ćemo naći logično rešenje za ovu situaciju. Ovde nema mesta emocijama. Problem je veoma ozbiljan”, rekao je Vatutin i dodao da je najvažnije to što CSKA ne igra kao tim.

Vatutin je dodao da se video sa Vujoševićem odmah posle utakmice i zakazao razgovor u četiri oka u Moskvi.
Evo sta je rekao Vatutin, prvi covjek Crvene armije...

A ja sam nedjelju dana prije napisao
Gazde CSKA nemaju razumijevanja, ako ista znam u svijetu sporta, to je da sa Rusima nikada nema zezancije...
Ili imas rezultate, ili letis van....

Ostalo je samo ime.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.