U tome i jeste fol oni su napravili igru totalno drugaciju od svih prethodnih,uveli totalnu realistikuu odnosu na prosle naslove na kojim je bilo,da prolazis kroz igrace,svaki pas je tacan,pucas odakle hoces ona sama ide na gol,centarsut isto kao da je navigacija ide pravo na igraca islicne stvari,npr.ja sam znao pozicije iz kojih je 100% gol van 16 terca ali toga vise nema,moras se muciti nervirati i slicno sto daje vecu draz igri,ja sam bio odustao od pes 2011 ali ga sad vec igram poprilicno jer sam usao u fazon,dosadilo mi je bilo da mogu dobiti svaku utakmicu,da kompijuter grijesi stalno i slicne stvari.....EnZo_85 je napisao/la:Dobar jeste, al na Top-Player ja jedva gol postignem, na regular i professional po nekoliko razlike, međutim ovu stvar su "fintama" su skroz iskomplikovali dvije, tri uvezat tesko ide. Ne mogu da se naviknem, igram soccera od prve verzija na Play Stationu, pa evo sve do ovog zadnjeg al ovaj mi nikako nije "lego".
Druga stvar sa preciznim dodavanjima po zemlji, nekad "hoce" nekad nece, kad igrac prodje po strani i ubacim loptu u sredinu sa L1+X i 100% je gol ako prodje lopta, međutim to prodje svaki 5 put jer je on "nabije" u gol aut umjesto da ubaci u sredinu. Da li je neko ovo probao?
Pro Evolution Soccer 2011
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2011
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pozdrav momci. Prosli put sam se javio zbog toga što nisam mogao pokrenut pes. Skont'o sam u čemu je problem. Izgleda da mi je zarazen file koji moram krekovat (pes 2011). Ne mogu ga srediti antivirusom jer je zarazeni fajl na dvd-u. Drug je sa istog dvd normalno instalirao, ja ne mogu. Inače, imam AVG antivirus. Ne mogu kopirati zarazeni fajl nigdje, ni na jedan folder na compu. Eto, ako neko zna rješenje...
isključi antivirus kada krekuješ igricu i kada pokrećeš igricu i problem riješen. naravno probaj i sa drugim krekom.
Il club più titolato al Mondo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
antivirus ti je samo taki, sjecam se ja kad sam imao avast av. kad je izasao crysis, jedva docekao da je instaliram, ja krenuo da je instaliram, da nadjem kod u cracku kad virus, jbt, u prijatelja bio nod32 ili kaspersky ne sjecam se, u njega ne upozorava nista. nedugo nakon toga, meni avast nadje virus u mozilli, wm player, nema gdje nije, e meni pukne film formatiram komp. i instaliram nod, i od tada rahat.drug je napisao/la:Pozdrav momci. Prosli put sam se javio zbog toga što nisam mogao pokrenut pes. Skont'o sam u čemu je problem. Izgleda da mi je zarazen file koji moram krekovat (pes 2011). Ne mogu ga srediti antivirusom jer je zarazeni fajl na dvd-u. Drug je sa istog dvd normalno instalirao, ja ne mogu. Inače, imam AVG antivirus. Ne mogu kopirati zarazeni fajl nigdje, ni na jedan folder na compu. Eto, ako neko zna rješenje...

Sta znaci to "atix1300" ?Wolverine je napisao/la:do graficke je. ovaj pes podrzava samo ati x1300 i novije.
kupi sebi novu graficku za nekih 50-ak marki preko pika
12.9.2009.
Za sve igrace kojima sutevi idu u nebo ili se potkopavaju imaju medju opcijama za igru kad pritisnu pauzu isto da vide i controled shot i objasnjenje za isti i jos dosta stavri koje ce vam omoci u igri, na tastauri trebas slomiti prste da bi izveo sve te stvari ali sa dojsktikom je puno lakse, malo procackajte i bit cevampuno lakse. Kad sam ja na tstaturi usiop srediti sve to i naviknut prste na raznorazne suteve i finte i slicno mozete i vi 

Mes Que Un Club
Ponos Torina je napisao/la:U tome i jeste fol oni su napravili igru totalno drugaciju od svih prethodnih,uveli totalnu realistikuu odnosu na prosle naslove na kojim je bilo,da prolazis kroz igrace,svaki pas je tacan,pucas odakle hoces ona sama ide na gol,centarsut isto kao da je navigacija ide pravo na igraca islicne stvari,npr.ja sam znao pozicije iz kojih je 100% gol van 16 terca ali toga vise nema,moras se muciti nervirati i slicno sto daje vecu draz igri,ja sam bio odustao od pes 2011 ali ga sad vec igram poprilicno jer sam usao u fazon,dosadilo mi je bilo da mogu dobiti svaku utakmicu,da kompijuter grijesi stalno i slicne stvari.....EnZo_85 je napisao/la:Dobar jeste, al na Top-Player ja jedva gol postignem, na regular i professional po nekoliko razlike, međutim ovu stvar su "fintama" su skroz iskomplikovali dvije, tri uvezat tesko ide. Ne mogu da se naviknem, igram soccera od prve verzija na Play Stationu, pa evo sve do ovog zadnjeg al ovaj mi nikako nije "lego".
Druga stvar sa preciznim dodavanjima po zemlji, nekad "hoce" nekad nece, kad igrac prodje po strani i ubacim loptu u sredinu sa L1+X i 100% je gol ako prodje lopta, međutim to prodje svaki 5 put jer je on "nabije" u gol aut umjesto da ubaci u sredinu. Da li je neko ovo probao?
odigras jedno 2-3 sezone master lige i golovi idu ko ludi samo malo da se ustelis

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- -Barcelona-
- Kontakt:
danas sam tek probao ovaj novi pes na ps3 i mogu reci da nisam do sad igrao gluplje igrice,igraci ko pijani,nidje veze s vezom,fifa 11 za ps3 je milion puta bolja(barem za mene)........
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa kad igras master ligu, igraci dobijaju bolje perfomanse, napredniji su, npr ako je Ronaldo imao sut na 86, sa maser ligom sezonu dvije ce imati preko 90 :S i tako i ostaloTZ_BoY je napisao/la:odigras jedno 2-3 sezone master lige i golovi idu ko ludi samo malo da se ustelis

E raja igrali iko pesa 2011 al da mu je na kompjuteru xp 3 ,ako igra iko da li ga izbacuje iz igre jer kod mene se desi igram igram i odjednom kocke se stvore a nekad me samo izbaci iz pesa a kompjuter mi je masina 4 gige rama 1 giga graficka oko 9 mi je brzina znaci do kompa nije 

Samo jedan klub Velež Mostar
- RagazziDelSud
- Kontakt:
Ima li neki drugi krek za ovaj novi PES 2011 ? Hvala........ 

Posuđujte novac od pesimista – oni ne očekuju da im ga vratite.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
CRACK! za tebe i za sve ostale koji budu traziliRagazziDelSud je napisao/la:Ima li neki drugi krek za ovaj novi PES 2011 ? Hvala........
imal kakaw jaran,da mi stavi link od igre da skinem.... org... hwala unaprijed... 

@Quaresma
Vidio sam ti skrin gore, ja sam sinoc "ispao" u polufinalu lige prvaka od reala igram s bayernom al na top player, zanima me da li si osvojio ligu na top player ili ispod nivo i da li ti se "otkljucalo" ono classic ako si igrao top player
Recimo ja sam na proslom pes 2010 osvojio SP na top player i otkljucalo mi se engleska classic iz 80 godina igraca bas dobra stvar.
Vidio sam ti skrin gore, ja sam sinoc "ispao" u polufinalu lige prvaka od reala igram s bayernom al na top player, zanima me da li si osvojio ligu na top player ili ispod nivo i da li ti se "otkljucalo" ono classic ako si igrao top player
Recimo ja sam na proslom pes 2010 osvojio SP na top player i otkljucalo mi se engleska classic iz 80 godina igraca bas dobra stvar.
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sve na top player i ja igrao bas protiv reala, ali u finaluEnZo_85 je napisao/la:@Quaresma

whot d fak

ma dobro jest to ali ronaldo samo opada messi raste , pjanka do 89[nece vise] , ali ovi mladi stavis ih sa 18-19 g da igraju u 1 i idu i do 100 i preko ofcQUARESMA 18<<< je napisao/la:pa kad igras master ligu, igraci dobijaju bolje perfomanse, napredniji su, npr ako je Ronaldo imao sut na 86, sa maser ligom sezonu dvije ce imati preko 90 :S i tako i ostaloTZ_BoY je napisao/la:odigras jedno 2-3 sezone master lige i golovi idu ko ludi samo malo da se ustelis

Live for nothing or die for something
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
Igram BAL,i moj suigrac opali slobodnjak,zavali golcinu kad...gol aut
...ne znam je li se ikome od vas to desavalo,prvi bug na koji sam naisao 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Igram ja ML i sad korner za protivnika. Čovjek ubaci loptu i ovaj je opuca glavom pravo u Reinu i iz peterca je reina rukama boksuje tamo preko reklama u autuammarc je napisao/la:Igram BAL,i moj suigrac opali slobodnjak,zavali golcinu kad...gol aut...ne znam je li se ikome od vas to desavalo,prvi bug na koji sam naisao

Installiro sam Patch 0.3, pa sada sa Bosnom razvaljujem na EURU
Bajramovic zadnji vezni, koja milina

Bajramovic zadnji vezni, koja milina

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
B0SANAC je napisao/la:Installiro sam Patch 0.3, pa sada sa Bosnom razvaljujem na EURU![]()
Bajramovic zadnji vezni, koja milina![]()
Ma ja instalirao, al mi se nešto zeznuli grbovi kod Engleza i dresovi u Bosni

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.