E to je već za repektTeodosic Milos je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo kad se vec prisjecamo starih dana
FK Drina Zvornik
Re: FK Drina Zvornik
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Teodosic Milos je napisao/la:[youtube][/youtube]
Evo kad se vec prisjecamo starih dana
Od ovoga transa je ostala samo trecina.Sokolovi.Ostalo ste negdje zagubili
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
Ultra_Lukavica
- Kontakt:
- drinin vuk
- Kontakt:
Dodjoh kuci konacno,na ovoj temi vidim takve nebuloze. Evo ovako:
Prvo,kakve price i gluposti,kakve podjele pa realno svi u RS navijaju ili za Zvezdu ili za Partizan,cak i Lesinara vecina gleda utakmice i navija,bez obzira sto im je mozda Borac klub broj 1. Toga uostalom se ne treba stidjeti,niko ne kaze da voli vise Beograd od Lukavice,Banjaluke,Zvornika.Onda isto tako ono sto su vjeciti u regionu nije ni jedan klub,tako da i sa te strane sportske je potpuno logicno da 99% ljudi ce prije gledat derbi nego lokalni klub.I opet sta tu ima biti strasno,cudno,glupo,seljacko?! Apsolutno NISTA! To su dva najveca kluba bivse drzave,uostalom dva najveca srpska kluba,onda sto praviti podjele i vrijedjati se na toj osnovi davajuci neke konstatacije vecih Srba.
Drugo,utakmice Drine do sada je odigrano 5,bio sam na 4 i navijao,i tvrdim odgovorno,sto mogu potvrditi i reportaze,da je Vukova u prosjek na tih pet meceva u kopu bilo preko 100.Eto da na ovoj utakmici protiv Veleza je bilo veoma malo ljudi tek mozda po ovoj reportazi 30-40,na utakmici s Leotarom je bilo 50-60,na utakmici sa Travnikom vise od 80,s Olimpikom vise od 100,mozda cak i do 130,na utakmici s Borcem preko 250,ovo ne pisem da bi ja tu nesto podizao,vec je to realno i svak ko je gledao reportaze je vidio,druga je stvar sto neki vide ono sto im odgovara,pri tom treba istaci da je na svakoj osim na ovoj poslednjoj padala kisa,ne kisa pravi pljusak,uvijek je bilo navijanja i pjesme.
Onda ne pravim standardnu komparaciju,ali realno osim onih najvecih grupa poput HZ,TM,RA,LS i eventualno Ultrasa,niko nije prosjecno imao vecu podrsku,msm na navijace ne na gledaoce,a i ako cemo o gledaocima prosjek je sigurno preko 1000 po utakmici (protiv Borca je bilo preko 2500,Travnika oko 900,Olimpika 1500,Leotara 600,Veleza 500)cak i najlosiji matematicari ce skontati ove realne brojke i shvatiti da posjeta u ZV nije tako kako je neki nazivaju katastrofalna,imajuci u vidu i to da je sem na zadnjoj na svakoj bio pravi pljusak i lose vrijeme,a i da protivnici cast Borcu su bili kranjnje nezanimljivi.
Onda nazivati neku sredinu seljackom je krajnje besmisleno,ukoliko ona sluzi kao neka vrsta napada kada se izgube pravi argumenti.Onda,da ne mozemo svi zivjeti u velikim sredinama,ne mozemo se svi roditi u velikim centrima,mada imajuci u vidu skoru proslost,te migracije stanovnistva,nekima je bolje da se pokriju po usima,jer realno u ZV zivi sigurno 40% ljudi rodjenih u Sarajevu,30% rodjenih u Tuzli,Zenici,ako je vec to toliko bitno,valjda je bitnije da se ljudi gledaju po tome sta rade i kako se ponasaju.
Onda od nekih Sokolova cujem rijec seljaci,pa nek se malo zapitaju,prvi poznajem dosta Lukavicana,divnih ljudi,ljudina,ali isto tako sam svjestan da je taj kraj dosta specifican,prakticno ruralna sredina gdje vecina ljudi do prije 5 godina nije vidjela fontanu,a kamo li sta drugo.
Onda da vidim neki ponovo pocinju s komparacijama,da tacno je pa da recimo u ZV ima neki univerzitet,tad bi na svakoj Drininoj utakmici bilo u kopu 200 ljudi bez obzira na sve,al jbg 50% clanova prakticno grupe studira po RS i Srbiji i ljudi prije svega zbog finansija nisu u mogucnosti kada pocne godina dolaziti.
Onda molio bih da se vodja nase grupe ne vrijedja,jer ko ga licno poznaje zna da je momak pravo korektan prema svima,te nije fino da ga neko naziva kojekakvim imenima,ok covjek je Grobar od rodjenja,ZV je jedna vrsta sjedista Grobara za regiju Birca,tako da je normalno da ima dosta Grobara,ali isto tako na Drininim utakmicama se navija i pjeva za nasu Drinu,sa obiljezjima Drine i RS.
Prvo,kakve price i gluposti,kakve podjele pa realno svi u RS navijaju ili za Zvezdu ili za Partizan,cak i Lesinara vecina gleda utakmice i navija,bez obzira sto im je mozda Borac klub broj 1. Toga uostalom se ne treba stidjeti,niko ne kaze da voli vise Beograd od Lukavice,Banjaluke,Zvornika.Onda isto tako ono sto su vjeciti u regionu nije ni jedan klub,tako da i sa te strane sportske je potpuno logicno da 99% ljudi ce prije gledat derbi nego lokalni klub.I opet sta tu ima biti strasno,cudno,glupo,seljacko?! Apsolutno NISTA! To su dva najveca kluba bivse drzave,uostalom dva najveca srpska kluba,onda sto praviti podjele i vrijedjati se na toj osnovi davajuci neke konstatacije vecih Srba.
Drugo,utakmice Drine do sada je odigrano 5,bio sam na 4 i navijao,i tvrdim odgovorno,sto mogu potvrditi i reportaze,da je Vukova u prosjek na tih pet meceva u kopu bilo preko 100.Eto da na ovoj utakmici protiv Veleza je bilo veoma malo ljudi tek mozda po ovoj reportazi 30-40,na utakmici s Leotarom je bilo 50-60,na utakmici sa Travnikom vise od 80,s Olimpikom vise od 100,mozda cak i do 130,na utakmici s Borcem preko 250,ovo ne pisem da bi ja tu nesto podizao,vec je to realno i svak ko je gledao reportaze je vidio,druga je stvar sto neki vide ono sto im odgovara,pri tom treba istaci da je na svakoj osim na ovoj poslednjoj padala kisa,ne kisa pravi pljusak,uvijek je bilo navijanja i pjesme.
Onda ne pravim standardnu komparaciju,ali realno osim onih najvecih grupa poput HZ,TM,RA,LS i eventualno Ultrasa,niko nije prosjecno imao vecu podrsku,msm na navijace ne na gledaoce,a i ako cemo o gledaocima prosjek je sigurno preko 1000 po utakmici (protiv Borca je bilo preko 2500,Travnika oko 900,Olimpika 1500,Leotara 600,Veleza 500)cak i najlosiji matematicari ce skontati ove realne brojke i shvatiti da posjeta u ZV nije tako kako je neki nazivaju katastrofalna,imajuci u vidu i to da je sem na zadnjoj na svakoj bio pravi pljusak i lose vrijeme,a i da protivnici cast Borcu su bili kranjnje nezanimljivi.
Onda nazivati neku sredinu seljackom je krajnje besmisleno,ukoliko ona sluzi kao neka vrsta napada kada se izgube pravi argumenti.Onda,da ne mozemo svi zivjeti u velikim sredinama,ne mozemo se svi roditi u velikim centrima,mada imajuci u vidu skoru proslost,te migracije stanovnistva,nekima je bolje da se pokriju po usima,jer realno u ZV zivi sigurno 40% ljudi rodjenih u Sarajevu,30% rodjenih u Tuzli,Zenici,ako je vec to toliko bitno,valjda je bitnije da se ljudi gledaju po tome sta rade i kako se ponasaju.
Onda od nekih Sokolova cujem rijec seljaci,pa nek se malo zapitaju,prvi poznajem dosta Lukavicana,divnih ljudi,ljudina,ali isto tako sam svjestan da je taj kraj dosta specifican,prakticno ruralna sredina gdje vecina ljudi do prije 5 godina nije vidjela fontanu,a kamo li sta drugo.
Onda da vidim neki ponovo pocinju s komparacijama,da tacno je pa da recimo u ZV ima neki univerzitet,tad bi na svakoj Drininoj utakmici bilo u kopu 200 ljudi bez obzira na sve,al jbg 50% clanova prakticno grupe studira po RS i Srbiji i ljudi prije svega zbog finansija nisu u mogucnosti kada pocne godina dolaziti.
Onda molio bih da se vodja nase grupe ne vrijedja,jer ko ga licno poznaje zna da je momak pravo korektan prema svima,te nije fino da ga neko naziva kojekakvim imenima,ok covjek je Grobar od rodjenja,ZV je jedna vrsta sjedista Grobara za regiju Birca,tako da je normalno da ima dosta Grobara,ali isto tako na Drininim utakmicama se navija i pjeva za nasu Drinu,sa obiljezjima Drine i RS.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Vuče 'oćemo u Zenicu, sad u subotu, ako Bog da, da gledamo kako Drina "lomi" Čelik 
- drinin vuk
- Kontakt:
Brate Vuk je spreman i u Celje ako treba,samo ako nam dopuste...B o X je napisao/la:Vuče 'oćemo u Zenicu, sad u subotu, ako Bog da, da gledamo kako Drina "lomi" Čelik
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Ne bi da se kasnije kaže da sam lagao ali evo danas sam razgovarao sa vođom i kaže da se ide 100 % pa vidjećemo, nadam se da nas neće izraditi ali što bi, sad Drini treba bar bod na strani. Mislim da idu konačno da urade nešto a ne po još jedan poraz.drinin vuk je napisao/la:Brate Vuk je spreman i u Celje ako treba,samo ako nam dopuste...B o X je napisao/la:Vuče 'oćemo u Zenicu, sad u subotu, ako Bog da, da gledamo kako Drina "lomi" Čelik![]()
![]()
Zadnja izmjena: B o X, dana/u 28 okt 2010, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pa odrasti vise jednom vuce...da mozes ici bez znanja roditeljadrinin vuk je napisao/la:Brate Vuk je spreman i u Celje ako treba,samo ako nam dopuste...B o X je napisao/la:Vuče 'oćemo u Zenicu, sad u subotu, ako Bog da, da gledamo kako Drina "lomi" Čelik![]()
![]()
1921-2011
E molio bih te ako ne poznaješ situaciju između navijača i uprave da ne lupaš "ko Maksim po diviziji"...Esii TM87 je napisao/la:Pa odrasti vise jednom vuce...da mozes ici bez znanja roditeljadrinin vuk je napisao/la:Brate Vuk je spreman i u Celje ako treba,samo ako nam dopuste...B o X je napisao/la:Vuče 'oćemo u Zenicu, sad u subotu, ako Bog da, da gledamo kako Drina "lomi" Čelik![]()
![]()
![]()
- drinin vuk
- Kontakt:
Brate bilo bi sjajno otici u Zenicu,msm da bi isao pun bus,ma ne mislim isao bi sigurno,jbg i ja studiram,al sad sam u ZV i isao bi 100%,nadam se da nece i ovaj put bit prazna obecanja.A Celik realno ono sto sam gledao nema uopste bolju ekipu od Drine to je sigurno.B o X je napisao/la:Ne bi da se kasnije kaže da sam lagao ali evo danas sam razgovarao sa vođom i kaže da se ide 100 % pa vidjećemo, nadam se da nas neće izraditi ali što bi, sad Drini treba bar bod na strani. Mislim da idu konačno da urade nešto a ne po još jedan poraz.drinin vuk je napisao/la:Brate Vuk je spreman i u Celje ako treba,samo ako nam dopuste...B o X je napisao/la:Vuče 'oćemo u Zenicu, sad u subotu, ako Bog da, da gledamo kako Drina "lomi" Čelik![]()
![]()
Esii ok je ako me zelis vrijedjati,al eto ja tebe necu,a cak mislim da sam i bioloski ,a po ovoj tvojoj konstataciji i psihicki dosta zreliji od tebe,jer jbg ako nekog nemas uvrijediti argumentima,glupo je vrijedjati na bilo kakvoj smijesnoj osnovi.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
B o X je napisao/la:Vuče 'oćemo u Zenicu, sad u subotu, ako Bog da, da gledamo kako Drina "lomi" Čelik
....dobrodosli...nadam se da ce vas smjetiti na sjever
Nema vise :P
Eto, kaže da će se ići sigurno, da je sve sređeno, ako slučajno ne budeš u toku javiću ti porukom sve detalje oko polaska i slč. Ma nije Čelik toliki bauk, imaju solidnu ekipu ali nije nepremostiva samo da pokažu ponovo igru kao protiv Veleža ili Budućnosti iz Banovića, bod je onda zagarantovan sigurno a ostalo šta se uradi...drinin vuk je napisao/la:
Brate bilo bi sjajno otici u Zenicu,msm da bi isao pun bus,ma ne mislim isao bi sigurno,jbg i ja studiram,al sad sam u ZV i isao bi 100%,nadam se da nece i ovaj put bit prazna obecanja.A Celik realno ono sto sam gledao nema uopste bolju ekipu od Drine to je sigurno.
- drinin vuk
- Kontakt:
Brate hvala ti unaprijed,mada cu i ja se cuti sa ovim momcima iz Vukova ,al eto ako sta sigurno saznas javni,iskreno dosao sam ako vjerujes samo zbog meca sa Slavijom,cak sam i ispit ostavio za januar,jer jbg obozavam navijati i gledati nasu Drinu,nadam se da ono sto je Vojvodic obecao da ce se ispuniti,a i akobogda dobijemo ove dvije kuci do kraja prvog dijela msm da nam je raspored malo laksi u nastavku u odnosu na ovaj prvi dio,jbg ako nista dolaze nam Buducnost,Celik,Sloboda konkurenti za ispadanje,cak i Rudar.....B o X je napisao/la:Eto, kaže da će se ići sigurno, da je sve sređeno, ako slučajno ne budeš u toku javiću ti porukom sve detalje oko polaska i slč. Ma nije Čelik toliki bauk, imaju solidnu ekipu ali nije nepremostiva samo da pokažu ponovo igru kao protiv Veleža ili Budućnosti iz Banovića, bod je onda zagarantovan sigurno a ostalo šta se uradi...drinin vuk je napisao/la:
Brate bilo bi sjajno otici u Zenicu,msm da bi isao pun bus,ma ne mislim isao bi sigurno,jbg i ja studiram,al sad sam u ZV i isao bi 100%,nadam se da nece i ovaj put bit prazna obecanja.A Celik realno ono sto sam gledao nema uopste bolju ekipu od Drine to je sigurno.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Samo da vas opet ne zayebe gradjevinska dozvola...uh,pardon odobrenje za gostovanje 
Ma ja se nadam da će se ispuniti plan, vidim da momci imaju potencijala a ono što je najvažnije popravili su fizičku spremu, sad bar mogu izdržati svih 90 minuta mada može i mora bolje.drinin vuk je napisao/la:
Brate hvala ti unaprijed,mada cu i ja se cuti sa ovim momcima iz Vukova ,al eto ako sta sigurno saznas javni,iskreno dosao sam ako vjerujes samo zbog meca sa Slavijom,cak sam i ispit ostavio za januar,jer jbg obozavam navijati i gledati nasu Drinu,nadam se da ono sto je Vojvodic obecao da ce se ispuniti,a i akobogda dobijemo ove dvije kuci do kraja prvog dijela msm da nam je raspored malo laksi u nastavku u odnosu na ovaj prvi dio,jbg ako nista dolaze nam Buducnost,Celik,Sloboda konkurenti za ispadanje,cak i Rudar.....
Dočekujemo sledeće klubove: Slavija, Zrinjski, Budućnost, Rudar, Zvijezda, Željezničar, Široki Brijeg, Sloboda, Čelik, Sarajevo. 21 bod moramo ovde uzeti ali u igri su još 9 ali njih će najteže bit ostvarit to su utakmice sa Željom, Sarajevom i Širokim.
Opet previse subjektivno. Iako ste zadnji na tabeli, po meni niste najgori, i s obzirom na situaciju u nekim drugim klubovima, mogli biste se cak izvuci. Ali, reci da Celik nema bolju ekipu od Drine...drinin vuk je napisao/la:A Celik realno ono sto sam gledao nema uopste bolju ekipu od Drine to je sigurno.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- drinin vuk
- Kontakt:
U potpunosti bih se slozio,da su ta tri meca jedino ono sto ne mozemo reci da cemo dobiti,al isto tako ne vidim razlog sto ne bi mogli uzet koji bod na strani recimo u Travniku,Gradaccu,Lukavici.Iskreno nadam se da je stvarno taj opstanak moguc,a akobogda budu renovirali stadion,te dobiju na iskustvu postace Drina stabilan prvoligas.
P.S. Evo ovako cu javno nesto mi nece pm administratorima,ne znam zasto ljudi iz Zvornika koji zele da diskutuju u duhu sporta na ovom forumu nemogu nikako da dobiju registraciju na forumu???? MOLIO BIH ADMINISTRACIJU PORTALA DA MI TO OBJASNI!
P.S. Evo ovako cu javno nesto mi nece pm administratorima,ne znam zasto ljudi iz Zvornika koji zele da diskutuju u duhu sporta na ovom forumu nemogu nikako da dobiju registraciju na forumu???? MOLIO BIH ADMINISTRACIJU PORTALA DA MI TO OBJASNI!
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
-
Phill Jackson
- Kontakt:
sta sve neces cut boze sacuvajdrinin vuk je napisao/la:A Celik realno ono sto sam gledao nema uopste bolju ekipu od Drine to je sigurno.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
pa koji ste na tabeli i koliko bodova imate, ne vidim da je nešto velika razlikaPhill Jackson je napisao/la:sta sve neces cut boze sacuvajdrinin vuk je napisao/la:A Celik realno ono sto sam gledao nema uopste bolju ekipu od Drine to je sigurno.![]()
![]()
- drinin vuk
- Kontakt:
E da do sada nije bilo kupovine u toku sezone,msm da bi i ovih 7 bodova Drine,znacilo jedno 12 ili 13 mjesto,jer tih par koji su kupovali ne bi imali ni 4 boda do sada,al to su stvari uobicajene,jbg Drina nije usla u prvenstvo da bi kupovala domace utakmice kao neki.....
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.