Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

osgood
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la osgood » 28 okt 2010, 13:56

GunnerS je napisao/la: Eh, hvala... Velika ;)
i drugi put tobdžijo! :D

p.s. šta će ti žvaljo na slici :D :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 okt 2010, 13:59

GunnerS je napisao/la:Đes ba Bosco, ****ču stari... Šta mai ?! Imal' šta novog :P
Evo išo kupovat neke knjige malo da štrebam. :mrgreen:
Ma evo jarane čekam da vidim štaa je sa Gibbsom, nadam se da je jučer izvađen iz igre samo radi predostrožnosti.
I eto ako niste znali sinoć je igrač utakmice bio Walcott.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 14:00

Čuj šta če mi... Bit na grbavici na sjeveru sa jaranom manijakom i on izlazi sa terena okreće se prema sjeveru i ljubi sveti grb a ja gledam kako se manijaci kidaju od muke, ma neprocjenjivo :)

@Bosco, da jest Bog do, a da nije šepo... :(
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 28 okt 2010, 14:02

GunnerS je napisao/la:Čuj šta če mi... Bit na grbavici na sjeveru sa jaranom manijakom i on izlazi sa terena okreće se prema sjeveru i ljubi sveti grb a ja gledam kako se manijaci kidaju od muke, ma neprocjenjivo :)

hajd on uredu, gledam na tv i onaj crnogorac nešta poče provocirati sjever, kontam koji se on umislio, avdić i nekako tu je domaći pa hajd, al onaj što se u tramvaju 2 provozo, koji ne zna 3 igrača iz istorije klubova, uzo nešta sebi za pravo da provocira... no to nije tema tema je fc arsenil :D :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 okt 2010, 14:04

Phill Jackson je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Cekaj Barca najbolja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobar vic :mrgreen: :mrgreen:

Pa mora neko zamijenit messija,a denilson je pravo rjesenje,mozda i bolji :mrgreen: :mrgreen:
oni su zbog one cipkasto osvojene lp najbolji :D da nije bilo te bruke osvojili bi limun od superkupa evrope i svjetsko klupsko prvenstvo..jest im fazon primeru osvajat kad im glavni konkurent real 6 godina ne moze doc do 1/4 finala lp
Ti bolje razmiljaj kako izgleda pehar EPL 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 14:05

Heh, nema veze. Tako se igra za klub, srcem, ma ko si i odakle si ;)

Isto tako se može reč' i za Arsenal i Chelsea, samo doduše što je u ovakvim klubovima sve manje i manje igrača koji igraju srcem, al et... :roll:

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 28 okt 2010, 14:07

GunnerS je napisao/la:Heh, nema veze. Tako se igra za klub, srcem, ma ko si i odakle si ;)

Isto tako se može reč' i za Arsenal i Chelsea, samo doduše što je u ovakvim klubovima sve manje i manje igrača koji igraju srcem, al et... :roll:

hajd bar u zbiru imamo 6 engleskih igrača u timovima :D

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 okt 2010, 14:09

juznjak> je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:Cekaj Barca najbolja :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: dobar vic :mrgreen: :mrgreen:

Pa mora neko zamijenit messija,a denilson je pravo rjesenje,mozda i bolji :mrgreen: :mrgreen:
oni su zbog one cipkasto osvojene lp najbolji :D da nije bilo te bruke osvojili bi limun od superkupa evrope i svjetsko klupsko prvenstvo..jest im fazon primeru osvajat kad im glavni konkurent real 6 godina ne moze doc do 1/4 finala lp
Ti bolje razmiljaj kako izgleda pehar EPL 8-)
Evo ovako. :mrgreen:
slika

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 14:10

:? :oops: :roll: :cry: Sramota, bezobzira što simpatišem Arsenal al.sramota... Al et, uglavnom više igrača Engleza je sad u Arsenalu nego prije 3-4 godine ;) Sad su tu Theo, Wilshere, Gibbs i ovi mladi momci koji dobivaju sve više i više prilike. Ko zna, možda bude i njih više.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 okt 2010, 14:11

Paja i jos poneki navijaci Arsenala su kraljevi ovog foruma, skupiti se ljudi, organizujte se, pa kod Torabija, lijecite se dok ste mladi, ako nastavite tako, kasnije vam ni taj Tobejarabi nece moci pomoci.

Čuj Romaria :mrgreen: Kaže Farcelona imala više povrijeđenih prošle godine, nama falio samo van Persie kaže.

arsenal je nastupio u sastavu : Almunia, vermalen, gallas, sanja, clishi, song, diabi, fabregas, arsavin, nasri, bendtner

koliko znam, osim Van Persija, to je najjaci sastav Arsenala, ako nije, onda recite ovom neupucenom kataloncu ko je to falio.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 14:13

Theo, Rosicky, RVP....

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 28 okt 2010, 14:15

Romariooo je napisao/la:Paja i jos poneki navijaci Arsenala su kraljevi ovog foruma, skupiti se ljudi, organizujte se, pa kod Torabija, lijecite se dok ste mladi, ako nastavite tako, kasnije vam ni taj Tobejarabi nece moci pomoci.

Čuj Romaria :mrgreen: Kaže Farcelona imala više povrijeđenih prošle godine, nama falio samo van Persie kaže.

arsenal je nastupio u sastavu : Almunia, vermalen, gallas, sanja, clishi, song, diabi, fabregas, arsavin, nasri, bendtner

koliko znam, osim Van Persija, to je najjaci sastav Arsenala, ako nije, onda recite ovom neupucenom kataloncu ko je to falio.

e ako si ti iz katalonije onda sma ja iz real madrida :lol:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 okt 2010, 14:21

Gunners, rekao sam da je fali Persio i da je to bio jedini nedostatak, Rosicki i Wallcot su bili na klupi, jbg, ne moze se s 13 igraca igrati, mada i da su njih dvojica bila me bi bolje prosli i da ste s 13 igraca igrali heh.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 14:22

Ako pratiš fudbal i ako pratiš EPL ( a pratiš ) onda znaš da Rosicky kad je zdrav igra, tako i sa Theo-m ;)

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 okt 2010, 14:31

Romariooo je napisao/la:Gunners, rekao sam da je fali Persio i da je to bio jedini nedostatak, Rosicki i Wallcot su bili na klupi, jbg, ne moze se s 13 igraca igrati, mada i da su njih dvojica bila me bi bolje prosli i da ste s 13 igraca igrali heh.
Pa normalno da bi bolje prošli kad vi igrate s 15 igrača.

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 28 okt 2010, 14:33

Bosco je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:Gunners, rekao sam da je fali Persio i da je to bio jedini nedostatak, Rosicki i Wallcot su bili na klupi, jbg, ne moze se s 13 igraca igrati, mada i da su njih dvojica bila me bi bolje prosli i da ste s 13 igraca igrali heh.
Pa normalno da bi bolje prošli kad vi igrate s 15 igrača.

kako ste krenuli, na kraju će ispasti da ste igrali aberečke abertude, a ne fudbal

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 14:35

To igraju ovi iz Barce, ovako:

Arsenal: Aberečke Abertude, Aber koga čete?!
Barca: Fabregasa
Arsenal: Rekli smo ovaj put se igramo ozbiljno....
:mrgreen:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 okt 2010, 14:37

pratim druze naravno, vec sam rekao da simpatisem Arsenal i navijam za vas u engleskoj vec duze, jos od ere Bergkampa. Rosicki kad je dosao iz Borusije bio je vrhunski igrac, u Arsenalu koliko se sjecam nije se nikad snasao, povrede su ga iskasapile, i sve ove godi koliko znam bio je vise na klupi nego u prvom timu, a i prosle godine je bilo tako, i kad je bio zdrav nikad nije stigao da uhvati pravu formu i da zaigra kao sto je znao, jer su stizale opet nove povrede. On mi je uvijek bio jako drag igrac, al jbg nije imao srece. Prosle sezone je igrao u revansu na Kamp Nou, umjesto Fabregasa, i bio je jako los, vidjelo se da je fizicki nespreman i da mu nedostaje utakmica.

Sto se tice Walcota, on je veliki talenat, al isto povrede ga ga uhebase, i kad je spreman Wenger ga je drzao klupi i po meni je grijesio, jer je mali dosta bolji igrac od Arsavina
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 28 okt 2010, 14:39

Hao ba, ROsicky je imao povredu gdje je bio van terena 16 mjeseci :( A Theo je još mlad, tek je počeo. Ove sezone je dao u ligi 4 gola a sinoć je 2 dao u Kupu. Tako da. Igraju oni i sad a igrali su i prošle sezone ( anravno kad nisu bili povrijeđeni ).

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 28 okt 2010, 14:42

GunnerS je napisao/la:Hao ba, ROsicky je imao povredu gdje je bio van terena 16 mjeseci :( A Theo je još mlad, tek je počeo. Ove sezone je dao u ligi 4 gola a sinoć je 2 dao u Kupu. Tako da. Igraju oni i sad a igrali su i prošle sezone ( anravno kad nisu bili povrijeđeni ).

bolej bi bilo da je ostao u Feijenoordu, sa Kaloum u tandemu,bar ne bi bio povrijeđen i ne bi se onako Feijenoord blamirao :D

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.